Bende karanfil ywgi aldirdim esime gercekten hickolsy degil sadece uykuduxluk kismi bilr fena... Sana yardim eden biri var mi anne- kv flanAllah yardimcin olsun canim bi kavanoza Zeytinyağı karanfil koyup beklettim dis ağrısı oldu mu sürüyorum fayda ediyo canim .Benim oğlan da yatakta ayağa kalkmayı öğrendi uyku vakti geldi mi dikeliyo yatağa uyumuyo çıldırıyo ağlamaktan. dün gece 11 de uyuması lazımdı sabah 4 de uyudu göğsümde uyutup yatırdım he yoksa gene uyumıycak. Göğsüm de de uyuyup kaldı mı iki saate bir beni emzir diye uyanır 4 de uyudu 6 da kalktı emzir diye emzirdim geri yattı 7 buçuk da geri uyandı aldım bende yataktan oturuyoruz şimdi ama çıldırmak üzereyim artık. Allah gerçekten sabır versin annelere
Kizlar belki bu hafta duraklama yasadiniz olabilir mi sakin pes etmeyin. Gecen hafta bende verememistim hic.
Gunaydin kizlar bu hafta ben iyi vermişim. - 1.5 kg ile 64.9 a indim cok şükür
Vereceksiniz sabir ekmek yerine tam bugday yiyin. Atistirmaliklariniz fazla olmasin.illaki gidecek kilolarVeremeyip de almasam ona da sukredecek konuma geldim
Tesekkur ederim canim idolumsun arkandan geliyorum azimleyaaaaa tebrik ederim asmissin resmem 64 u gormek ne demeeeeek
Vayy harikasin gene kilo vermissin böyle devam. Valla arkandan geliyorum ona göreGunaydn kixlar baby anca uyudu geri yaticam 57.9 ciktim gecem hsftayi hatirlyamadim kafa kalmadi artik
Vereceksiniz sabir ekmek yerine tam bugday yiyin. Atistirmaliklariniz fazla olmasin.illaki gidecek kilolar
Hosgeldin canim sende buraya takil bizlerle verirsin zaten az bi kilon kalmis sanirim. Senin isin daha kolay. Hosgeldin tekrardanNe kadar güzel kilo vermişsinizBen emziriyorum ama doğumdan kaln bir türlü veremediğim 7 kilom var. Versem de fazla geçmeden alıyorum
Canim gecen hafta 77 missin 77.1 mi demek istedin?
Maşallah canım kaç aylık bebeğin bende dört gözle bekliyorumKızlar bugün kızım ilk adımlarını attıhemen videoya aldım çok mutlu oldum
Maşallah canım. Yolları hep açık olsun hayatındaKızlar bugün kızım ilk adımlarını attıhemen videoya aldım çok mutlu oldum