Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Kilo verenleri tebrik ederim. Hepinizi okudum. Alanlari yerinde sayanlari da cok iyi anliuorum. 65.8 yani +500gr.im bu hafta. Ben de simdi Mysonismysun Mysonismysun gibi izlenim yazayim😊 bu hafta oructum ve sütüm azalmasin diue iftarda sahurda ve gece boyu ayakta oldugum icin ikisinin arasinda surekli yedim. Zararli seyler cok yemedim ama hurmayi bile normalde 1 tane yerim.simdi 5 tane yersen olacagi budur iste:)

Ben de ıphone un akıllı saati var.Günlük yakmam gereken kaloriyi istiyor.45 dakika leslie ile yapabildiğime hiphop tabata ile çok daha hızlı ulaştı.@Mysonismysun bize bu sporu kazandırdığın için sağol😀
Walla sponsorluknverilmis gbi oldum resmen tum turkiyeye yayacam en sonunda :KK70:

20200501_162920.jpg
-700 gram bu hafta hiç diyet kafasında değildim bi umursamazlık vardı sanırım böyle olunca daha iyi veriliyo şaka gibi🤷‍♀️🤦‍♂️

Sabah:
1 kase musli
5-6 ceviz

Ogle:
1 sekerlinturk kahve
3 kayisi 1 hurma
1 elma
Yulafli yogurt 1 kase

Aksam:
Kinoali ton baligi salatasi
Esimle iftarda ezo gelin icerim

Spor:
30 dk tabata reis

İzlenim:
İlk defa kinoa yedim kotu degildi ama iyii hic degildi.. noyle bi havada evde olduguma hala inanamiyorum saka maka 2 ay oldu bugun gercekten diyet cok zor gitti bunalim geciriyorum cunku evde durmaktan suan ipi salinmis deli danalar gni firlicam en sonunda vallahi evden

X