- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
Sagol canim azmim aynaya baktigimdaki goruntu inan baska bisey yok ogluma fit bi anne olmak istiyorum kiz arkadasi anneyi kiskansinlindalinda süpetsin canım maşallah
Mysonismysun harika ilerliyorsun o azminden AZcık da bana bulaştırsana.
Valla ozellikle 62 den sonra cok cabuk geciyo cunky eski pantolinlarina olucaksin artik canin masallah boyke devamVayy harikasin gene kilo vermissin böyle devam. Valla arkandan geliyorum ona göre
55 leri bende cok görmek istiyorum ilk defa bu kadar uzun diyet yaptım tam 1 bucuk ay oldu valla.
Veremeyip de almasam ona da sukredecek konuma geldim
lindalinda dikkat edersen regl donemine girdi kilo veemesi hizlandi regl odemi attiriyo karnin iniyo cok kolat kilo veriyosun bence sende daha cabuk vericeksin reglden sonra vucut su toplamis oluyo cunku devamli
Ne kadar güzel kilo vermişsinizBen emziriyorum ama doğumdan kaln bir türlü veremediğim 7 kilom var. Versem de fazla geçmeden alıyorum
Haklisin insani demotive eder ama yine bi diyet listeni gozden gecir kacamak yapito msn onlara bi bak bemce sadece regl degildir belki onlarin da etkisi varHic oyle yakin zamanda regl olacakmisim gibi hissetmiyorum. Reglden once de tum cabalarim bosuna gibi hissediyorum.
Sağol canım 3 mayısta doğum günümüz var tam 1 yaşında senin bebeğin kaç aylıkMaşallah canım kaç aylık bebeğin bende dört gözle bekliyorum
Sağol canım benim inşallah hepimizin bebekleri içinMaşallah canım. Yolları hep açık olsun hayatında
Boyum 1.55Gezginnnn boy kac canim?
Bu kadar moral bozma ya sen bu hafta diyete kacamaksiz mi uydun bazen yazmiyosun ya tam bilmiyorum ekmek yemedigini biliyorum bide kabizlik var miListeyi guncellemeye elim gitmiyor ama guncelleyip gidip hiphop tabata yapacagim
İyce kendini zorla bakalim ben verevegine inaniyorum muhakka bi yerde bi skinti var hurma murma hepsini kes sadece kayisi ye bagirsak calisiritriyo cunku ceviz yiyevilirsin baden yerine o kilo verdiriyo fena sekildeYine hiphop tabatayla terlemeyen yerim kalmadi. Boyun fitigim agridi bu sefer yaparken.
Bugun ogle yemegi yemeyecegim onun yerine 1 saat sonra sekersiz dibek kahvesi ve 6 7 tane cig badem yerim. Aksama da islim kebabi yapacagim kizartmadan patlicanlarini tost makinesinde pisirecegim kizartmak yerine. Ondan yerim yogurt veya salatayla ekmek yemeyecegim bugun daha. Spor tamam kendime gore diyet de yapiyordum ama biraz daha sıkı tutacagim diyeti artik yine olmazsa tamamen regl olmamamdan dolayi diyecegim ne yapayim daha ben yani
Bu kadar moral bozma ya sen bu hafta diyete kacamaksiz mi uydun bazen yazmiyosun ya tam bilmiyorum ekmek yemedigini biliyorum bide kabizlik var mi
Oglen yemek yemeyeince ben verebiliyorum gecistieici seyler yiyebilirsin muslili yogurt, kahve yanuna kayisilar(zaten direkt tuvaletengidersin bitince) isirgan otu anason rezene bunun cayini yapip yogurfa dokup karisitiyorum bazen mesela hep sutum artiyo yanina ceviz, yulaf ezmeli yogurt avakadolu bunlar tok tutuyo ogleni gecistirip bi tane dahanara ogun yapio direkt yemek yiyebilirsin vs tatlilari ben balkonkombi dolabinin ustune koydum gofretleri esime de diycem ordan alip yesin gozum gormesin o popo buyutuculeri zaten sinir oluyorum ambalaji bile yiyesim geliyoEkmek sadece kahvalti canim. Bazen unutuyorum bazen arada ufak kacamaklar oluyor tabi. Tamamen uydugum soylenemez ama sporla dengelemeye calisiyorum. Tatli ve abur cuburum yok. Ev yemegi yiyorum. Genelde olculu hep. Ama sanirim ogunu 2 ye falan dusurup ara ogunleri mi arttirmaliyim bilmiyorum. Sutumu etkilemeden daha gayret edicem.
Ayy ben aglarim yaa kesin dusunemiyorum... Allah hayirli yerlere adim attirsin hepKızlar bugün kızım ilk adımlarını attıhemen videoya aldım çok mutlu oldum