Hoşbulduk canım. Katılmayı çok isterimHosgeldin canim sende buraya takil bizlerle verirsin zaten az bi kilon kalmis sanirim. Senin isin daha kolay. Hosgeldin tekrardan
MaşaALLAH SubhanALLAH. Ne güzelKızlar bugün kızım ilk adımlarını attıhemen videoya aldım çok mutlu oldum
Ben de veririm inşaALLAH. Takip ettiğim kadarı ile sizde iyi gidiyorsunuz.Sen de gel aramiza. Hosgeldin. Beni ornek alma ama arkadaslar cok guzel kilolar veriyor.
Ben de veririm inşaALLAH. Takip ettiğim kadarı ile sizde iyi gidiyorsunuz.
Kabul edilirsem seve seve gelirim
Walla sponsorluknverilmis gbi oldum resmen tum turkiyeye yayacam en sonundaBen de ıphone un akıllı saati var.Günlük yakmam gereken kaloriyi istiyor.45 dakika leslie ile yapabildiğime hiphop tabata ile çok daha hızlı ulaştı.@Mysonismysun bize bu sporu kazandırdığın için sağol
Cok şükür canim daha yolum uzun ya.65 sınırını kırmak cok güzel bir duygudur, bilirim:)
Sağol canım tüm evlatlarımızın hayırlı güzel ömürleri olsun inşallah. Maşallah onaMaşallah canım Allah hayırlı ömürler versin 9 aylık ama pek meraklı yürümeye
Teşekkür ederim canımMaşaALLAH SubhanALLAH. Ne güzel
Luppo dayi is comingKizlar bugun canim gene tatlı cekiyor. Ya bu tatli krizleri sürekli geliyor. Duruyorum yememek icin ama mutsuzum.
Luppo dayi is coming
Onlar zaten bu kilolarin elebasiYa sorma ne luppoymus benimki her yasaktan once aliyor mubarek onceden luppo halley nedir bilmezdi.