Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Yine uykusuz bir gecenin ardindan gunaydin 😩

Kahvaltida tereyagli iki yumurta ve 8 tane zeytin yedim. Ekmek yok. Bir saat sonra bir kuru incir. Bugun yine ekmek tuketmeyecegim

Merhaba kızlar sabahki bir dilim böreği telafi ettim sanırım
Gündüz komşular kahveye geldi öyle olunca evi toparladım biraz. Şekersiz Türk kahvesi ve bir tane bebek çikolatası yedim
Akşam bol yeşil salata portakallı pırasa 3 köfte 2 kaşık bulgur ( inşallah gaz yapmaz) bir dilim ekmek 3 kaşık yoğurt yedim ( epey şey yemişim yazınca farkettim )
Gündüz bir fincan rezene kimyon çayı 3 lt su içtim geceye kadar 4 lt olur

Kahvalti

4.5 20 cm capinda krep

2 kk peynir
5 zeytin
Cay

Ara ogun sekersiz turk kahvesi

Oglen atistirmalik bir bardak yy sut eti form

Aksam yemegi zeytinyagli taze fasulye

Yas pas yaptim bir de 🤦🏻‍♀️

Ogleden sonra okula gidince bir anda gözüm dondu, yarim paket saklikoy biskuvi yedim 😥
Aksam da bir tabak sarma, bir kepce sebze corbasi
Simdi esim israrla revani istedi, bir kucuk dilim yerim kesin. Bugun hic ekmek yemedim yine. Bol su iciyorum. Kilo verdigimi hissetmiyorum. Spor yapamiyorum cunku 1😥

Ogleden sonra okula gidince bir anda gözüm dondu, yarim paket saklikoy biskuvi yedim 😥
Aksam da bir tabak sarma, bir kepce sebze corbasi
Simdi esim israrla revani istedi, bir kucuk dilim yerim kesin. Bugun hic ekmek yemedim yine. Bol su iciyorum. Kilo verdigimi hissetmiyorum. Spor yapamiyorum cunku 1😥

Bugun ben de instagramda bir yemek sayfasinda revani gordum canim cekti ama direniyorum. Tatli cekince canim hurmaya dadandim bugun ben de 🙄 cok karisik degisik bir yeme duzenim oldu bugun :işsiz:

Gunaydin. Kahvalti;

3 siyah zeytin
2 dilim tam bugday ekmegi
Peynir
3 ceviz
Yesil cay

Hizlaa kilo vermem lazim cok hirs yaptim. Arkadaslar salmayaliiiim 💪😠

Gunaydin. Kahvalti;

3 siyah zeytin
2 dilim tam bugday ekmegi
Peynir
3 ceviz
Yesil cay

Hizlaa kilo vermem lazim cok hirs yaptim. Arkadaslar salmayaliiiim 💪😠
Mrb canim bir sey sorucam. Emzirirken yesilcay icebiliyor muyuz Ben de 4.5 ay önce dogum yaptim artik yavas yavas basliyorum ben de dikkat etmeye. Normalde yesilcay iyi zayiflatirdi beni ama sadece emziriyorum suan kararsiz kaldim etken maddeler sute gecer mi

Mrb canim bir sey sorucam. Emzirirken yesilcay icebiliyor muyuz Ben de 4.5 ay önce dogum yaptim artik yavas yavas basliyorum ben de dikkat etmeye. Normalde yesilcay iyi zayiflatirdi beni ama sadece emziriyorum suan kararsiz kaldim erken madder sute gecer mi

Benim bebegim 4 aylik 1 aydir falan iciyorum. Bir etkisini gormedim. Yesil cayda kafein var ayni kahvede oldugu gibi. Eger kahve de tuketmiyorsan yesil cayi da tuketme. Ama iciyorsan icebilirsin. Ben tuketiyorum. Hamilelik boyunca ne kahve ne yesil cay icmemistim ve tam bir yesil cay hastasiyim normalde. Siyah cayi aramam bile. Sutumde bir etkisi yok bence. Tabi sen deneyerek kendini gozlemleyip karar verirsen daha saglikli olur.

Benim bebegim 4 aylik 1 aydir falan iciyorum. Bir etkisini gormedim. Yesil cayda kafein var ayni kahvede oldugu gibi. Eger kahve de tuketmiyorsan yesil cayi da tuketme. Ama iciyorsan icebilirsin. Ben tuketiyorum. Hamilelik boyunca ne kahve ne yesil cay icmemistim ve tam bir yesil cay hastasiyim normalde. Siyah cayi aramam bile. Sutumde bir etkisi yok bence. Tabi sen deneyerek kendini gozlemleyip karar verirsen daha saglikli olur.
Normalde her gun olmasa da kahve iciyorum arada bir yesilcay da icilebilir heralde . Tesekkur ederim cevap için insallah tez zamanda zayiflariz

Koca kisisiyle cok pis inatlastim. Kizlar acil fit olup surundurmem lazim 😠 burada birbirimizi tesvik edelim gerekirse engelleyelim kacirinca deli etti beniiii 🤦🏻‍♀️
Benim ki de bana hediye dun gece ceket almis kendisine de almis 😂 ben olur mu acaba dedim M beden olunca. İsteksizce denedim. Olmazsa adamin yaninda utanicam iyice 😂 olur olur dedi kendi giydirdi fermuarini cekti. Bak oldu zaten daha kilo verirsin dedi 😬 sisman olmakla bir derdim yok aslinda zayifligi hep sevdim ama nedense sisman olmak cok kotu bir seymis gibi hissediyorum su an. Sebebini cozemedim. Bildigin adamdan utaniyorum yani. Kabuslarima giriyor bazen. Kat kat olmusum zor yuruyorum. Sut mevzusu olmasa kki haftada gitmisti tum kilolar. Aclik orucuna girerdim ciddi ciddi. Oyle kafami bozuyor bu durum.

Benim ki de bana hediye dun gece ceket almis kendisine de almis 😂 ben olur mu acaba dedim M beden olunca. İsteksizce denedim. Olmazsa adamin yaninda utanicam iyice 😂 olur olur dedi kendi giydirdi fermuarini cekti. Bak oldu zaten daha kilo verirsin dedi 😬 sisman olmakla bir derdim yok aslinda zayifligi hep sevdim ama nedense sisman olmak cok kotu bir seymis gibi hissediyorum su an. Sebebini cozemedim. Bildigin adamdan utaniyorum yani. Kabuslarima giriyor bazen. Kat kat olmusum zor yuruyorum. Sut mevzusu olmasa kki haftada gitmisti tum kilolar. Aclik orucuna girerdim ciddi ciddi. Oyle kafami bozuyor bu durum.

Sorma ben de fena taktim kafayi. Emzirme elimizi kolumuzu bagliyor. Guya ters psikoloji uygulayip beni gaza getiriyor. O benimle inatlasmasa da ben gaza gelmis durumdayim zaten anca sinir ediyor 😬 sanki keyfi kilo almisim cocuk dogurmamisim sanki 😡 ama o goreceeeekkkkk. Fit ve zayif oldugumda kendime dokundurtmayacagim 😅

X