- 21 Nisan 2018
- 8.117
- 30.165
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ogleden sonra okula gidince bir anda gözüm dondu, yarim paket saklikoy biskuvi yedim
Aksam da bir tabak sarma, bir kepce sebze corbasi
Simdi esim israrla revani istedi, bir kucuk dilim yerim kesin. Bugun hic ekmek yemedim yine. Bol su iciyorum. Kilo verdigimi hissetmiyorum. Spor yapamiyorum cunku 1
Benim de oyle. Gerci onceden de duzensizdi ne bulsam agzima atiyordum. Simdi biraz kendimi frenliyorum iste.Bugun ben de instagramda bir yemek sayfasinda revani gordum canim cekti ama direniyorum. Tatli cekince canim hurmaya dadandim bugun ben de cok karisik degisik bir yeme duzenim oldu bugun
Ben de 9da revani yedimAz once bir dilim pasta yedim genis kenari 7 cm kadardi oncesinde de ihlamur ictim.
Mrb canim bir sey sorucam. Emzirirken yesilcay icebiliyor muyuz Ben de 4.5 ay önce dogum yaptim artik yavas yavas basliyorum ben de dikkat etmeye. Normalde yesilcay iyi zayiflatirdi beni ama sadece emziriyorum suan kararsiz kaldim etken maddeler sute gecer miGunaydin. Kahvalti;
3 siyah zeytin
2 dilim tam bugday ekmegi
Peynir
3 ceviz
Yesil cay
Hizlaa kilo vermem lazim cok hirs yaptim. Arkadaslar salmayaliiiim
Mrb canim bir sey sorucam. Emzirirken yesilcay icebiliyor muyuz Ben de 4.5 ay önce dogum yaptim artik yavas yavas basliyorum ben de dikkat etmeye. Normalde yesilcay iyi zayiflatirdi beni ama sadece emziriyorum suan kararsiz kaldim erken madder sute gecer mi
Normalde her gun olmasa da kahve iciyorum arada bir yesilcay da icilebilir heralde . Tesekkur ederim cevap için insallah tez zamanda zayiflarizBenim bebegim 4 aylik 1 aydir falan iciyorum. Bir etkisini gormedim. Yesil cayda kafein var ayni kahvede oldugu gibi. Eger kahve de tuketmiyorsan yesil cayi da tuketme. Ama iciyorsan icebilirsin. Ben tuketiyorum. Hamilelik boyunca ne kahve ne yesil cay icmemistim ve tam bir yesil cay hastasiyim normalde. Siyah cayi aramam bile. Sutumde bir etkisi yok bence. Tabi sen deneyerek kendini gozlemleyip karar verirsen daha saglikli olur.
Benim ki de bana hediye dun gece ceket almis kendisine de almis ben olur mu acaba dedim M beden olunca. İsteksizce denedim. Olmazsa adamin yaninda utanicam iyice olur olur dedi kendi giydirdi fermuarini cekti. Bak oldu zaten daha kilo verirsin dedi sisman olmakla bir derdim yok aslinda zayifligi hep sevdim ama nedense sisman olmak cok kotu bir seymis gibi hissediyorum su an. Sebebini cozemedim. Bildigin adamdan utaniyorum yani. Kabuslarima giriyor bazen. Kat kat olmusum zor yuruyorum. Sut mevzusu olmasa kki haftada gitmisti tum kilolar. Aclik orucuna girerdim ciddi ciddi. Oyle kafami bozuyor bu durum.Koca kisisiyle cok pis inatlastim. Kizlar acil fit olup surundurmem lazim burada birbirimizi tesvik edelim gerekirse engelleyelim kacirinca deli etti beniiii
Benim ki de bana hediye dun gece ceket almis kendisine de almis ben olur mu acaba dedim M beden olunca. İsteksizce denedim. Olmazsa adamin yaninda utanicam iyice olur olur dedi kendi giydirdi fermuarini cekti. Bak oldu zaten daha kilo verirsin dedi sisman olmakla bir derdim yok aslinda zayifligi hep sevdim ama nedense sisman olmak cok kotu bir seymis gibi hissediyorum su an. Sebebini cozemedim. Bildigin adamdan utaniyorum yani. Kabuslarima giriyor bazen. Kat kat olmusum zor yuruyorum. Sut mevzusu olmasa kki haftada gitmisti tum kilolar. Aclik orucuna girerdim ciddi ciddi. Oyle kafami bozuyor bu durum.