Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Bugünkü menüm

Filtre kahve şekersiz sütsüz

Kahvaltı
2 dilim cok tahıllı ekmek
2 yumurtalı 1 domatesli menemen
1 salatalık
1 hindi füme
1 bardak tahinli süt

Ara
Küçük elma
1 çk fıstık ezmesi
4 badem
2 pul bitter
1 bardak süt

Akşam
1 kase yoğurt çorbası
Ton balıklı cevizli salata büyük bir kase

Su 3.5 litre
Spor
25 dk eliptik bisiklet
100 twist
20 simit eritme hareketi
40 da yarım mekik çekicem

Merhaba kızlar
Resmen göçtüm bugün. Ramazan ramazan insan bu kadar yer mi yahu??
Sabah 2 dilim tam buğday
1 kk peynir
7 yeşil zeytin
1 kaşık domates sosu
1 çay kaşığı Nutella

Öğlen
Zeytinyağlı pırasa
2 tane kabak mücver
1 dilim ekmek

Asıl bundan sonra koptum
1 sade Türk kahvesi 1 çikolatalı gofret

1 saat sonra 1 albeni 1 çokoprens

Bitti mi hayıııır!!!

Akşam 1 fırında tavuk göğsü
3-4 dilim patates
1 kepçe pilav

Hala bitmedi
2 tane ev baklavası
Yuh dedim kendime. Aklım hala daha yemekte..
Niye böyle oldum ya gayet güzeldi geçen hafta
Yarin oruç tutarım büyük ihtimalle. Kul sözü ile durmuyorum oruç tutar belki beni..

Nasil olsa gofret yedim deyip salmisin devaminiaslinda orayakadar tam diet menusu

Kızlar eşim reyhan almış bende şerbet yaptım bugün daha önce içmemiştim yapmak hep aklımdaydı bu güne nasipmiş şekerini az tuttum ama çok lezzetli oldu içtikten sonra faydalarına bakayım dedim reyhan vücutta yağ yakmaya yararmış gerçekten ben içtikten sonra da metabolizmamı çalıştırdı sizlerede fikir olsun bundan sonra tatlı krizim olduğunda ondan 1 bardak içsem isteğimi keser muhakkak

Güle güle kullan canım bol eksiler gör InşAllah. bu ara benimde yeni bi tartiya ihtiyacım var ama yağ ölçerli almam sanırım çünkü diyetisyenlerde yağına kasına bakıyo ya diyetisyenimin atıyorum bu hafta 400 gr yağdan gitmiş tebrik ederim sözü beni gaza getirdiği için şevkle gidiyorum tartı bende olursa nasılsa ne yemem gerektiğini biliyorum tartıda evde var deyip doktoru bırakırım

Günaydın kızlar inşallah gene kaçamaksız bir gün olur.
kızım dün uyumadı hiç perişan haldeyim vallaha. evi bile gözüm görmüyor offf.

Kızlar ya bende tartı almak istiyorum ama evde tartı var eşime dedim al ya dedi. Benimkisi Arçelik sadece kiloyu gösteriyor. Bende autumnn aldığından istiyorum alsam mi bilemedim. Canım geldiğinde foto atar mısın buraya merak ettim.yağ ölçümü falan nasıl diye.

Canim ben karantinada diyetisyenime gitmiyorum cok yakin olmasina ragmen. E diyetisyen esittir yag olcerli tartiysa bence boylesi daha iyi ya senin icin de

Deneyimlerimi paylasirim canim.burada. Evdeki tartim da iyi benim ama diyetisyenime gidemedigim icin yagi da kontrol etmek istiyorum.

Sizlere sorum var kizlar. Bu veledin gunduz uykulari cok kisa ve dogal haliyle dayanamiyor hemen uykusu geliyor. Bunu nasil gunde 2 veya 3 uykuya dusurup surelerini uzatabiliriz? Bu sayede bir nebze gece uykulari da duzelir diyorum inanilmaz sık uyaniyor cunku. Kucakta uyumaya da bayiliyor babasi alistirdi sagolsun. 6.5 ayligiz.

Benimkilerde o aylarda öyleydi her 1 saate 1 buçuk saate bir uyuttum çünkü yarım saat uyuyorlardı gün içindeki uykusunu öyle tamamladım yoksa 3 4 uyku yaptığımda yetmiyordu huysuzlanıyorlardı.şimdi bile eğitmenler 2 uyku veriyor ben 3 uyku yaptırıyorum anca yetiyor.yani günüm çocukları uyut kaldır uyut kaldır bu şekilde geçiyordu

Uyku derdinden cok cekiyoruz sorma. En cok geceleri zor. Kac kere kalkiyorum sayamiyorum. Gunduz de hicbir is dogru duzgun yapamiyorum her isim yarim. Bir de inanilmaz hafif bir uykusu var tam kus uykusu. Cit sesi olmayacak. Hele de uykusu varsa inanilmaz dengesizlesiyor ne emiyor acsa bile ne uyutma cabalarima karsilik veriyor. Direkt huysuzlasiyor.

Canım bence bebeğinin tam uyku eeğitimi vakti gelmiş 6. Aydan sonra desteksiz uyuması gündüz uyku süresini arttırır. şimdi kucakta uyuyo diyosun ya bebek yorgun uykuya daldıysa 30 dk dinlenik uyuduysa 45 dk sonra derin uykuya dalıyorlar bunda da nasıl uyutulduysa gene o şekilde miyim diye değillersede hemen uyanıyorlar. Anneler hep der ya ayağımda sallıyorum uyuyo yatağına koyunca yarım saate uyanıyo diye o hesap işte. bizimde gunduz uykularımız çok çok kısaydı desteksiz uyumayı öğrettim. odasına siyah perde aldım zifiri karanlıkta yatıyo o perde de gündüz uykumuza çok faydası oldu . Yatma uyku aralığına dikkat ettim bide yatmadan önce emip göğsümde mayışıp yatağa girmek istiyodu buda destekli uyuma uyku süresini bu da kısaltır o yüzden uyku emme ilişkini de kestim . 6.5 aylıkken genelde 2 buçuk saate bir 2- yada 3 gündüz uykusu yaptı. böyle böyle yaparak uyuma süremiz arttı 2 gündüz uykusu yapıyoruz şimdi. uyku hafifliği bizde de var malesef o uyudu mu evde dünya duruyo resmen odasında uyuyo ya ben salonda öksürsem uyanıyo o derece Gece 2 de davulcu geçiyo ( her yerde yasak burda niye serbest onu da anlamış değilim ama ) onun sesine uyandı 4 e kadar ağladı geri çok zor daldı. Bu hassaslığı ne zamana gecer çok merak ediyorum

Uyku egitimini nerden baslamam gerek bilmiyorum ve aglatmak istemiyorum...

Sabah yaptirdigim kahvaltiyi papatya cayiyla islatiyorum o tatli bi uyku veriyo papatya ihlamur rezene anason... Eger yarin saat uyuduysa 3 uyju uyumasina izin verniyorum gelsede uykusu bekliyorum o yuzden 1 bucuk saat uyuyor... Gelelim geceye o tam bir karmasa zaten beni kontrol etmeyebuyaniyor ua da memeye saat basi ya da bir bucuk saat sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…