Sabah yaptirdigim kahvaltiyi papatya cayiyla islatiyorum o tatli bi uyku veriyo papatya ihlamur rezene anason... Eger yarin saat uyuduysa 3 uyju uyumasina izin verniyorum gelsede uykusu bekliyorum o yuzden 1 bucuk saat uyuyor... Gelelim geceye o tam bir karmasa zaten beni kontrol etmeyebuyaniyor ua da memeye saat basi ya da bir bucuk saat sonra
Ya szib iyiydi aslinda dis mis geliyo heraldeHepimiz uykudan muzdaribiz belli
Benim kızım en ufak seste uyanır ses çıkarmam uyuyunca 1 veya 1buçuk saat uyur, yanına uzanıp hareketlendikçe emziğini verirsemde uzun uyur. 2, 3 saatte bir uyuması lazım canım bebeğinin o aylarda. Uyumadan karnını doyurup altını değişirim ben bide rahat uyusun diye 1 yaşında benimki gündüz 2 uykusu var.Sizlere sorum var kizlar. Bu veledin gunduz uykulari cok kisa ve dogal haliyle dayanamiyor hemen uykusu geliyor. Bunu nasil gunde 2 veya 3 uykuya dusurup surelerini uzatabiliriz? Bu sayede bir nebze gece uykulari da duzelir diyorum inanilmaz sık uyaniyor cunku. Kucakta uyumaya da bayiliyor babasi alistirdi sagolsun. 6.5 ayligiz.
O kadar kilo aldiriyo mu yaaa cok fenaymisBen bebeğim 6 aylıkken doğum sonu 20 kilo verip 56 kiloya düşmüştüm. Diyet yapmadan bol su içiyordum bide yeni annelik bebek yoruyordu emziriyordum onun için galiba. Sonra doğum kontrol hapı kullanmaya başladım o kadar iştahımı açtı ki gece kalkıp yemek yiyordum ama nasıl yemek kilo almaya başladım martta diyetisyene gittim 63 kiloydum şok oldum o hapıda bıraktım ria taktırdım şuan eski iştahım yok en azından üstüne biraz daha almamışım bundan sonra hep birlikte de veririz inşallah
Pınar sbirsky ve seride samurkaş (uyku meleği) youtube kanalları var oraya bi göz at istersen eğitim için güzel videolar var ben onlar sayesinde ağlatmadan hallettimUyku egitimini nerden baslamam gerek bilmiyorum ve aglatmak istemiyorum...
Benim çok iştahımı açtı yiyordum yiyordum doymuyordum bırakınca o iştahım gitti gerçekten canımO kadar kilo aldiriyo mu yaaa cok fenaymis
Hedefin kac kilo zaten cok bi kilon yok senin sakin kilo alma bak senin kilona dogru geliyorum inşallah hKızlar tartımı aldım geçen ay tartıldığımda 63 kiloydum. Belki vermişimdir dedim bugün 63.80 geldim
Ya szib iyiydi aslinda dis mis geliyo heralde
Boyum 1.55 canım onun için şu an büyük bir göbüşüm varHedefin kac kilo zaten cok bi kilon yok senin sakin kilo alma bak senin kilona dogru geliyorum inşallah h
Kizlar nolue kacamak falan yapmayin.diyetin sonuna dogru acayip derecede yiyesiniz geliyo artik valla diyet insani yoruyo... Ve o cheat meallerde bakiyorum.hala.ustumden o okuzluk gitmemis hani diyolar ya diyet yPtikca istagin azalir yok yani hicbir azarlama yok uc hamburger 10 sogan halkasi buyuk boy patatesi tek basima bitirdim hatta kardesim pTateslerden istedi bi tane vermedim bilesanki anama.kufur ediyo ulan butun hafta ben o ani beklemisim git dedim kendin yap patatesini