Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Hepimiz uykudan muzdaribiz belli

Benim kızım en ufak seste uyanır ses çıkarmam uyuyunca 1 veya 1buçuk saat uyur, yanına uzanıp hareketlendikçe emziğini verirsemde uzun uyur. 2, 3 saatte bir uyuması lazım canım bebeğinin o aylarda. Uyumadan karnını doyurup altını değişirim ben bide rahat uyusun diye 1 yaşında benimki gündüz 2 uykusu var.

Kizlar dun gece yurudum 1 saat kadar o yuzden bugun spor falan yapmicam normalde spor gunum evdeyim.evi falan toplayayim artik... Kizlar tabatayi bu arada 2 gunde 1 yapabilirsiniz 48 saat yakiyor kim yazdi bacagim agriyondiye hatirlamiyorum evet dizleri agritiyo surekli squat tarzi hareketler 1 gun dinlwninxe vucur kendine geliyo

Ben bebeğim 6 aylıkken doğum sonu 20 kilo verip 56 kiloya düşmüştüm. Diyet yapmadan bol su içiyordum bide yeni annelik bebek yoruyordu emziriyordum onun için galiba. Sonra doğum kontrol hapı kullanmaya başladım o kadar iştahımı açtı ki gece kalkıp yemek yiyordum ama nasıl yemek kilo almaya başladım martta diyetisyene gittim 63 kiloydum şok oldum o hapıda bıraktım ria taktırdım şuan eski iştahım yok en azından üstüne biraz daha almamışım bundan sonra hep birlikte de veririz inşallah

O kadar kilo aldiriyo mu yaaa cok fenaymis

Uyku egitimini nerden baslamam gerek bilmiyorum ve aglatmak istemiyorum...
Pınar sbirsky ve seride samurkaş (uyku meleği) youtube kanalları var oraya bi göz at istersen eğitim için güzel videolar var ben onlar sayesinde ağlatmadan hallettim

selam kızlar
Sabah 9:30 da kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Beyaz peynir
1 dilim ananas
2 dilim tam buğday

Ara Türk kahvesi 1 tane kurabiye
Öğle 14:00 bir kepçe yoğurt çorbası

Akşam için çorba salata ve bayat ekmek pizzası var menüde (eşim oruç ben pizza yapacağım bayat ekmeklerden dedi sabah)
Gece yoğurt yiyeceğim artık gece yarısı midem kazınıyor bir kaç gündür

Sabah:
1 tam bugday
2 yumurta
1 tatli k bal
5-6 zeytin
Peynir
Tereyagi
4-5 ceviz

Ogle:
1 sekerli turk kahve
1 yulafli frambuazli nesfit bar
4 kayisi

Aksam:
Az salat
3-4 kasik yogurt
1 tatli tabagi zeytinyagli patlican yemegi
1 dilim tam bugday

İzlenim:
Ambalajlanmis bir gida yemeyeli neredeyse 2 ay olacak yani bir kavanoz nutella yesem normal zamanda bu kadar orgazmik gelmezdi herhalde... Ay bu diyet benim resmen bir macera oldu su karantina surecinde

Kizlar nolue kacamak falan yapmayin.diyetin sonuna dogru acayip derecede yiyesiniz geliyo artik valla diyet insani yoruyo... Ve o cheat meallerde bakiyorum.hala.ustumden o okuzluk gitmemis hani diyolar ya diyet yPtikca istagin azalir yok yani hicbir azarlama yok uc hamburger 10 sogan halkasi buyuk boy patatesi tek basima bitirdim hatta kardesim pTateslerden istedi bi tane vermedim bile sanki anama.kufur ediyo ulan butun hafta ben o ani beklemisim git dedim kendin yap patatesini

3 hamburger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…