Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Hiphop tabata yaptim. Bugun baldirlarim baya agriyordu o biraz zorladi. Her gun yapmamdan sanirim.

Kahvalti;

Cay
2 dilim ekmek
1 dilin peynir
1 mini domates
1 dilim cevizli uzumlu fit kek

Ogle yemegi bulgur pilavi etli nohut arti yogurt yiyecegim.

Selam kızlar bende adet oldum ya iki gün oruç tutabildim :işsiz: lindalinda lindalinda bende sezeryan oldum canım doğum öncesi dehşet ağrım olurdu ama doğumdan sonra 40 ım cıktı adet oldum şimdi de ağrım var ama çok şükür eskisi gibi değil bekarlığımdaki neydi o ağrılarım hastanelik olurdum hep:KK43:

Selam kızlar bende adet oldum ya iki gün oruç tutabildim :işsiz: lindalinda lindalinda bende sezeryan oldum canım doğum öncesi dehşet ağrım olurdu ama doğumdan sonra 40 ım cıktı adet oldum şimdi de ağrım var ama çok şükür eskisi gibi değil bekarlığımdaki neydi o ağrılarım hastanelik olurdum hep:KK43:
Aa cok sevindim canım. Ben hastanelik derecesinde degil ama ilk günü baya agrim oluyordu insallah benimde gecer canim.

Günaydın kızlar adet oldum bu sabah geçmişler olsun. Neyse hayırlısı böyleymiş rahattım valla ne yalan söyleyeyim böyle. İnşallah kilo vermede etkisi olur bari. Bi de ben hamile kalmadan önce adet sancısı çok çekerdim sizce sezeryandan sonra da sancı çekecek miyim yani illa bu sancının gitmesi için normal mi doğurmam gerekiyordu? Bu sabah ağrım falan olmadı ama inşallah bi daha adet sancısı çekmem yafff😭

Ben de dogumdan sonra ilk oldugumda hic agrim olmadi aa ne guzelmis dedim. Ikinciyi oldum ayni agri geri geldi. Dogumdan once de ck agrim olmazdi ama simdi yine ayni

Yoga cardio karisik videolara baktimda yogada bizim oglab kesinlikle izin vermiyoki biraz ice odaklanayim meditasyon tarzi bir sey yapmam onla imkansiz... Anca uyutup yapmam lazim onda da hemen uyaniyo yine her sey bozulur ben 55 e inince en iyisi farkli biseyler deneyeyim

Kızlar benim motivasyonum çok düşük gündür.. öğlene kadar dikkat ediyorum öğleden sonra kaçırıyorum 🤦🏻‍♀️
buraya da ne yediğimi yazsam dikkat ederim ama sabah mi yazıyorsunuz akşam mi her öğünde mi onu da çözemedim..
spor da yapamadım, çok halsizlik var..
tam bir tembel öğrenciyim:)

bu sabah
Fındık ezmesi
2 dilim ekmek ev yapımı
Salça
Zeytin
Zeytinyağı

Arada
İnce dilim kek

öğlen
Bulgur pilav
Karnabahar haşlama

Kızlar benim motivasyonum çok düşük gündür.. öğlene kadar dikkat ediyorum öğleden sonra kaçırıyorum 🤦🏻‍♀️
buraya da ne yediğimi yazsam dikkat ederim ama sabah mi yazıyorsunuz akşam mi her öğünde mi onu da çözemedim..

bu sabah
Fındık ezmesi
2 dilim ekmek ev yapımı
Salça
Zeytin
Zeytinyağı

Arada
İnce dilim kek

öğlen
Bulgur pilav
Karnabahar haşlama
Bence buraya yaz yerken insan farketmiyor ama yazınca çok yemiş hissediyorsun kendini ben gün sonunda yazıyorum

bu sabah
Fındık ezmesi
2 dilim ekmek ev yapımı
Salça
Zeytin
Zeytinyağı

Arada
İnce dilim kek

öğlen
Bulgur pilav
Karnabahar haşlama

Buraya yazmak cok etkili bence yazmalisin. Isteyen toplu yaziyor isteyen yedigi zaman yaziyor kuralimiz yok oyle kisiye bagli.

Ya biraz fazlasini yiyim hemen kilo aliyorum yok yani hem de ac kaldigimla kaliyorum
Benim gözlerim kararıyor, kanım çekiliyor resmen yemezsem..
benim kız fazla emiyor onun etkisi olabilir mi? Neden bu kdr dayanıksızım anlamıyorum..
senin bebiş ne kadarlık? Ek gıda filan var mi, emmesi azaldı mı?

Benim gözlerim kararıyor, kanım çekiliyor resmen yemezsem..
benim kız fazla emiyor onun etkisi olabilir mi? Neden bu kdr dayanıksızım anlamıyorum..
senin bebiş ne kadarlık? Ek gıda filan var mi, emmesi azaldı mı?
Kilo verim az biseyim.kaldi zaten bi daha bu kadar kati diyete girmem inan ac kalmadan kilo veremiyorum ben dayaniksiz degilsin benim de ayni oluyor... Bebis 8 aylik ek gidamiz var ama meme hastasi suan 58 im 55 olim bu aclik olayini bitiricem sutumu etkilemiyo aclik ilk 6 ay kendime cok iyi baktim

Kilo verim az biseyim.kaldi zaten bi daha bu kadar kati diyete girmem inan ac kalmadan kilo veremiyorum ben dayaniksiz degilsin benim de ayni oluyor... Bebis 8 aylik ek gidamiz var ama meme hastasi suan 58 im 55 olim bu aclik olayini bitiricem sutumu etkilemiyo aclik ilk 6 ay kendime cok iyi baktim
Maşallah kuzuya.. zaten sende kilo da yokmuş ya ☺️ Birkaç haftada halledersin inşallah :)

X