Aa cok sevindim canım. Ben hastanelik derecesinde degil ama ilk günü baya agrim oluyordu insallah benimde gecer canim.Selam kızlar bende adet oldum ya iki gün oruç tutabildimlindalinda bende sezeryan oldum canım doğum öncesi dehşet ağrım olurdu ama doğumdan sonra 40 ım cıktı adet oldum şimdi de ağrım var ama çok şükür eskisi gibi değil bekarlığımdaki neydi o ağrılarım hastanelik olurdum hep
Günaydın kızlar adet oldum bu sabah geçmişler olsun. Neyse hayırlısı böyleymiş rahattım valla ne yalan söyleyeyim böyle. İnşallah kilo vermede etkisi olur bari. Bi de ben hamile kalmadan önce adet sancısı çok çekerdim sizce sezeryandan sonra da sancı çekecek miyim yani illa bu sancının gitmesi için normal mi doğurmam gerekiyordu? Bu sabah ağrım falan olmadı ama inşallah bi daha adet sancısı çekmem yafff
Bence buraya yaz yerken insan farketmiyor ama yazınca çok yemiş hissediyorsun kendini ben gün sonunda yazıyorumKızlar benim motivasyonum çok düşük gündür.. öğlene kadar dikkat ediyorum öğleden sonra kaçırıyorum
buraya da ne yediğimi yazsam dikkat ederim ama sabah mi yazıyorsunuz akşam mi her öğünde mi onu da çözemedim..
spor da yapamadım, çok halsizlik var..
tam bir tembel öğrenciyim:)
bu sabah
Fındık ezmesi
2 dilim ekmek ev yapımı
Salça
Zeytin
Zeytinyağı
Arada
İnce dilim kek
öğlen
Bulgur pilav
Karnabahar haşlama
Netten bi tane alsana canim ya öyle daha çok gaza gelirsinDun iftarda ezogelim corbasi ispanak ve siron yedim
Siskinligim gitti. Daha rahat hissediyorum. Tartim yok bir turlu tartilamiyorjm ya
Kızlar benim motivasyonum çok düşük gündür.. öğlene kadar dikkat ediyorum öğleden sonra kaçırıyorum
buraya da ne yediğimi yazsam dikkat ederim ama sabah mi yazıyorsunuz akşam mi her öğünde mi onu da çözemedim..
spor da yapamadım, çok halsizlik var..
tam bir tembel öğrenciyim:)
bu sabah
Fındık ezmesi
2 dilim ekmek ev yapımı
Salça
Zeytin
Zeytinyağı
Arada
İnce dilim kek
öğlen
Bulgur pilav
Karnabahar haşlama
Valla hiçbirşey yememişsin ki..Sabah:
Kirmizi meyveli musli bi kase
5-6 ceviz
Ogle:
3 kayisi
Sekerli turk kahve
6-7 cilek
Aksam:
1 tbak etli kurufasulye
Yarim kase ispanak zeytinyagli
1 kase salata
İzlenim:
Karnim doymadi cok net
Ya biraz fazlasini yiyim hemen kilo aliyorum yok yani hem de ac kaldigimla kaliyorumValla hiçbirşey yememişsin ki..
Benim gözlerim kararıyor, kanım çekiliyor resmen yemezsem..Ya biraz fazlasini yiyim hemen kilo aliyorum yok yani hem de ac kaldigimla kaliyorum
Kilo verim az biseyim.kaldi zaten bi daha bu kadar kati diyete girmem inan ac kalmadan kilo veremiyorum ben dayaniksiz degilsin benim de ayni oluyor... Bebis 8 aylik ek gidamiz var ama meme hastasi suan 58 im 55 olim bu aclik olayini bitiricem sutumu etkilemiyo aclik ilk 6 ay kendime cok iyi baktimBenim gözlerim kararıyor, kanım çekiliyor resmen yemezsem..
benim kız fazla emiyor onun etkisi olabilir mi? Neden bu kdr dayanıksızım anlamıyorum..
senin bebiş ne kadarlık? Ek gıda filan var mi, emmesi azaldı mı?
Maşallah kuzuya.. zaten sende kilo da yokmuş yaKilo verim az biseyim.kaldi zaten bi daha bu kadar kati diyete girmem inan ac kalmadan kilo veremiyorum ben dayaniksiz degilsin benim de ayni oluyor... Bebis 8 aylik ek gidamiz var ama meme hastasi suan 58 im 55 olim bu aclik olayini bitiricem sutumu etkilemiyo aclik ilk 6 ay kendime cok iyi baktim
Sagol canim 72 lerden geldik sukur vallahiMaşallah kuzuya.. zaten sende kilo da yokmuş ya ☺ Birkaç haftada halledersin inşallah :)