Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Bugünkü menüm
Kahvaltı 09.00
Bir tane haşlanmış yumurta
5 tane zeytin
Domates, salatalık
2 dilim tam buğday ekmeği çay

Ara 11.00
1 elma
2 ceviz

Öğle 13.00
Şehriye çorba
Salata
Bir buçuk dilim tam buğday ekmeği

Ara 15.00
1 mandalina

Akşam 19.00
Kuru fasulye
İki yemek kaşığı pilav
Bir dilim ekmek
Salata

Kizlar kacinci ayda adet oldunuz bugun kasiklarim agridi adet olacakmisim gibi. Kacinci ayda olunuyor normalde?
Ben 1 yasindan sonra oluyorum. Sutu cok etkilemiyor o yuzden. Ama kilo vermede cok fark ediyor. Adet olduktan sonra vucut çözuluyor sanki. Bu 3.bebegim. bunda o yuzden de biraz rahatim sanirim:)

Günaydın kızlar adet oldum bu sabah geçmişler olsun. Neyse hayırlısı böyleymiş rahattım valla ne yalan söyleyeyim böyle. İnşallah kilo vermede etkisi olur bari. Bi de ben hamile kalmadan önce adet sancısı çok çekerdim sizce sezeryandan sonra da sancı çekecek miyim yani illa bu sancının gitmesi için normal mi doğurmam gerekiyordu? Bu sabah ağrım falan olmadı ama inşallah bi daha adet sancısı çekmem yafff

Regl olmak bir yandan iyi bir yandan da rahatliga cok alistik. Dun diyetisyenim regl olunca 5 kg rahat gider dedi bana. Odemim cok.

Gunaydin herkese. Kimler erkenci

Regl olmak bir yandan iyi bir yandan da rahatliga cok alistik. Dun diyetisyenim regl olunca 5 kg rahat gider dedi bana. Odemim cok.

Gunaydin herkese. Kimler erkenci
Biz erkenciyiz canım. 6 dan beri. Insallah benim kilolarda gider o zaman.
Dünden beri sürekli başım dönüyor bi yorgunum artik. Ramazanda girince işler sarpa sarmaya basladi bizim evde.
İşe dönünce nasil bu tempoya alisacagim kara kara düşünmeye basladim valla
Eskiden derdim ki amann ev hanimligi en kolay is yatıyorlar aksama kadar falan hihh.
Valla işin rengi öyle degilmis aksama kadar öyle bi yoruluyorum ki ölü uykusuna yatiyorum resmen.

Bu gece beni mahvetti. 15 20 dk da bir ayaktaydim resmen. En son babasina verdim de 1.5 saat falan uyuyabildim sukur.

Ev hanimligi bence en zooor mesleklerdenmis. Ozellikle de cocuk varsa seyreyle eglenceyi

Yani normal adet sancisi devam ediyo canim bn bi fark goremedim ilk adetler zaten cok uzun suruyo sonra giderek nornal haline donuyor simdi oldun ya 2. Yi belki 2-3 ay sonra belki 15 gun sonra olursun gunleri duzensiz olur baslarda takvimsiz

Bu gece beni mahvetti. 15 20 dk da bir ayaktaydim resmen. En son babasina verdim de 1.5 saat falan uyuyabildim sukur.

Ev hanimligi bence en zooor mesleklerdenmis. Ozellikle de cocuk varsa seyreyle eglenceyi
Cocuk yoktu ilk evlendihim yil calismadim vallahi danalar gbi yatiyodum ev isini bitiriyodum ondan sonra netflixin basina mukemmeldi

Ben acik soylim zaten saat basi uyaniyo eger ise baslarsam 3. Gun oralarda bayilirim yok yani kaldiramam Allah cococukla calisanlara guc kuwet wersin ewet bazen diyosunki sicak bj cayimi icsem sosyallesebilsem benim tek hayatim cocuk bakmak mi, konusacak biri yok ama isle birlikte yuritecek suan icin gucum yok. Ama belki zamanla duzeni oturtursun hele bide sana yardimfi olabilecek annen kayinwalde ya da bi yardimfi kadin varsa bi sekilde duzenlersin zamanla

Canım bebise bakici vakacak. Haftada bir gelen yardimcim var bütün isimi yapar supurge toz wc banyo balkonlar camlar ütü camasir. Ben normalde temizlik kismina elimi sürmem belki o yuzden bu kadar yoruldum su an.
Sadece yemek işi bende olur işten gelincede esimle beraber bebise bakariz. Cumartesi pazar da tatil yatar gezer dinlenirim insallah..calismasak bu sefer ucretsiz izin kullanmam lazim. Hayallerim var calismam lazim gelecek günler icin

Günaydın kızlar valla şu gece saat başı uyanma işi bizdede var hatta yarım saatte bir biri uyanınca ötekide uyanıyor bütün gece bi onu emziriyorum bi onu sabah 7 de uyanıyorlar zaten eşim bakıyor biraz ben öyle uyuyorum anca o 1 2 saatlik uykuyu uyumasam hiç halim kalmıyor gün içinde neyse şimdi kahvemi içiyorum kaçamaksız birgün olur inşallah

İnsallah canim kadin nasil kendini mutlu hissediyosa dogru olan odur ben de insallah bir kac yil sonra donerim Allah hepimize saglik ve huzur versin her sey olur insallah

Merhaba benim kızımda 6. 30 da uyandı şimdi öğle uykusuna yatırdım. Gece 2 saate bir uyanmaya başlamıştı havalarda ısınınca birazda terliyordu doğalgazı kıstım şimdi gece 12 sabah 6 arası deliksiz uyuyor sanırım sıcakladığı için uyanıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…