Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Ve o an tipimi gorseniz gulmekten koparsiniz zayifladim diye tayt giydim yuzumde bir ton makyaj yani karsidan goren cok naif biri sanir, elimde uc tane hamburger, patatesleri de kopya cekilmesini engelleyen inekler gbi elimle sakliyorum
Allah seni netmeye bacım Hayatımda hamburger yediğim sayılırdır sanırım gelenekselciyim ben lahmacunlar pideler ciğerler kokoreç kelle paçalar bu hâle getirdi beni

Allah seni netmeye bacım Hayatımda hamburger yediğim sayılırdır sanırım gelenekselciyim ben lahmacunlar pideler ciğerler kokoreç kelle paçalar bu hâle getirdi beni
Rica ederim onlarin da yeri ayri bazen de durumleri goturuyorum buraya da yaziyorum hatta hepsi benim bebeklerim

Günaydın kizlar bugünde kacamaksiz bir gün olacak benim icin yemekler hazir çünkü. Umarim günü böyle kapatirim. Artik yorgunluktan canım hic bi sey cekmez oldu ya. Sadece az dinleneyim modundayim.regl oldugum için mi böyle halsiz yorgunum anlamıyorum.
Icimden yemek yemek gelmemeye basladi benim.

A
Ben de istedigim ymekler olmadigi icin oyle istekszim

Bende adetim böyle oturup sağlıklıca bi öğün yemek yemek yerine parça parça bişeyler atıştırmakla geçiyo günüm valla hepten dağıldım . Uyandıģimda bi yumurta hasliyorum tek onu yiyorum. Sonra tekrar mutfağa girersem 1 hindi füme atıyorum bir iki saat sonra 5-6 badem öyle değişik bi yeme hali içindeyim ya hayırlısı

Günaydın kızlar

Dünkü menüm
Filtre kahve
1 incir
7 zeytin

Kahvaltı
Yulaf lapası

Ara
2 mısır patlağı
1 tk fıstık ezmesi
1 bardak tahinli süt

Akşam
Yarım kase yoğurt çorbası
Yarım tabak köfteli yemek
1 kase salata

23.00 de ayranlı kür

Su 3 litre
Spor
30 dk eliptik bisiklet
100 twist
40 yarım mekik

Öğlen ki sucuklu tost kesmedi beni bu seferde. Ogleden sonraki ara öğünü aksami ve aksamin ara ogununu de yedim. Ohaaa ya yemedigim sey kalmadi yeminle.
Fazla bi sey yemedim sadece tüm öğünlerimi yedim bitti.gecmisler olsun.
Yarin sabaha kadar su cay dışında bi sey yok.

Kizlar hadi salmayin kendinizi bak vefat edej sayisi azaliyor, karantina gunleri bitmeye basliyor ne dedik karantinadan tas gbi cikicaz insallah aciktikca dayayin cevizi suyu kayisiyi
Valla sabah haberlere baktim sonbaharda ikincindalga kesinlikle gelecek diyorlar moralim bozuldu. Öğlende ne bulduysam yedim. Aksama bo sey yememem lazim.cuma tarti gunu geldi ya.

Valla sabah haberlere baktim sonbaharda ikincindalga kesinlikle gelecek diyorlar moralim bozuldu. Öğlende ne bulduysam yedim. Aksama bo sey yememem lazim.cuma tarti gunu geldi ya.
Ay onlari hele hic izlemek istemiyorum kusma istegi geliyo artik corona denince aksama daha saatler var nasil durcan

Ay onlari hele hic izlemek istemiyorum kusma istegi geliyo artik corona denince aksama daha saatler var nasil durcan
Bugun moralim bozuk ya dururum evde yiyecek bi sey yok ki zaten patlican kabaktan baska.abur cubur olarak badem ve ceviz var her fun yedigimden yemek gelmez icimden. Dayanirim.
Aslinda şu aralikli orucla cok veriyor millet ama ben yapamadım hic.

Valla onu ben de yapamam zaten yeterince skildim diyet yapmaktan bide onu yaparsam bayilirim heralde bide insan yemedikce sinirleniyo gercekten mesela suan ustumde bi sinir var cunku aclik var tam tokluk yok guzelce istedigim seylerden yesem karnim doysa bu kdar skilgan ve gergin olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…