Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Canim bebegin emiyor mu? Riskli degil mi oruc tutman? Ben mi cok evham yapiyorum yoksa seninki daha kucuktu.

Canim bebegin emiyor mu? Riskli degil mi oruc tutman? Ben mi cok evham yapiyorum yoksa seninki daha kucuktu.
Emiyor canım 3.5 aylık oldu. Normalde tutmayacağım ama bugün ilk gün diye tutmak istedim. Bir de Kadir gecesi ve Arife günü tutarım inşallah.
Şansa çok uslu durdu oğlum bugün emdi emdi uyudu. Bakalım gece nasıl olacak iftar öncesi yıkadım rahatlar inşallah

KIzlar ben de diyete başlamaya karar verdim, bebiş 6 aylık oldu, evde sürekli yiyoruz eşimle. Bu akşam da pide yapmıştım ondan yedim Ben emzirirken dayanamıyorum açlığa, içim çekiliyor sanki, o nedenle oruç da tutamadım..
Şuan başlıyorum 67 ile.. bu Arada doğuma 88 ile gitmiştim çoğu ödemmiş hızlı gitti, artık durdu ekstra birşeyler yapmam kazım! Hedef 60 :)
evde sporu nasıl yapıyorsunuz nerden takip ediyorsunuz?

Ben de bir gun denemeyi dusunuyorum ama cesaret edemiyorum.

Hosgeldin canim. Cok iyi kilo vermissin. Regl oldun mu? Ben olmadim ve tum odemleri canimdan bir parcaymis gibi tasimaya devam ediyorum

Corona oncesi benim pilates hayatim vardi. Spor salonuna falan gidiyordum guzel gunlerdi simdi hayal gibi... simdi kosu bandim var onu kullaniyorum bazen. Bazen de hiphop tabata videosu var 30 dk lik onu yapiyorum su ara. Leslie de baya yaptim arada onu da yine yapmayi dusunuyorum. Sec begen al :) hedefin az bir an once ulasirsin insallah.

Not: senden az kiloyla doguma gitmisim ama ben kilo falan veremedim vucudum cok kilo tutuyor...

Bende iki çocuk var, bebek hala emiyor, bir yandan evden çalışıyorum, bebekte süt alerjisi var süt ürünleri tereyağ içeren herşey, paketli ürünlerin tamamı yasak.. öyle olunca verdim baya.. regl olmadım hala..

Leslie ben de başlayacağım yarın o zaman, hadi hayırlısı..

Hayirli akşamlar kızlar bugunku menum

Kahvalti
2 dilim çok tahıllı ekmek
1 yumurta
7 yesil zeytin
1 hindi füme
1 salatalık
2 dilim kaşar peyniri
2 kaşık patatesli yumurta(sahurdan kaldı)

Ara
1 bardak tahinli süt
1 mısır patlağı üzerine şekerisz fıstık ezmesi üzerine 5 badem 5 pul bitter çikolata

Akşam (iftar saatinde yedim)
1 kase mercimek çorbası
8 9 tane sarma
2 kaşık kadar kıymalı patates kızartması
1 kase kadar salata

2 buçuk litre su
Spor ev işi ama mutfaktı banyoydu salondu dip köşe temizledim acayip yorgunum spor yerine geçmiştir umarım

Bu arada saat 11 gibi 1 2 kaşık yoğurt yarım limon suyu 1 şişe maden suyu içiyorum her gece yazmayı unutuyorum hep

Canim boyun kacti?

Misir patlagi dedigin ne canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…