Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Gündüz ve oglen cok az yiyorsun aslında. Aksama kadar dayanabiliyor musun. Sütü etkiliyor mu bide aksamlari daha hafif yiyip kahvalti ve öğle yemegini daha yogun tutsan daha mi hizli verirsin acaba?
Aslinda sabah bir gun normal kahvalti bir gun musli yiyorum ya pyle yaptimmida hic kilo veremiyorum anca voyle verebiliyorum biz 8. Aydayiz ya sutum etkilenmedi

Hangi saatler arasi yapiyorsun hizli kilo vermene etkisi var mi haftada kac kilo. Gidiyor?
4 ay oldu yapalı yanlış yazdım.3 ayda 10 kg verdim.14/10 yaptım başlarda.Sonra alıştım rahat hissettim.16/8 yaptım.Şeker,ekmek,beyaz un olan herşeyi bırakmıştım.Şeker kadında kalçada basende toplanıyor.Bunlara dikkat edince kalça,basenden verdim.Ki ben yüzden zayıflar basenden gitmezdi.Şu an kilo vermem durdu çünkü ekmeğe,şekere çok dikkat edemiyorum motivasyon yok artık.Ramazanda devam i edeceğim inşaAllah.

Hangi saatler arasi yapiyorsun hizli kilo vermene etkisi var mi haftada kac kilo. Gidiyor?
Kişiden kişiye değişiyor kilo verme hızı.Akşamları çok atıştırıyordum uyuyana kadar.Bu sistemle onlar bitti.Doğum kilosundan 1,5 kg kaldı vermem gereken ama iki doğum öncesi kiloma dönmek istiyorum ona da 9 kilo var.16/8 i yaşam şekli olarak benimsedim.Sütü etkilemediğinden emin olduğum için devam ettim bu arada

Aslinda sabah bir gun normal kahvalti bir gun musli yiyorum ya pyle yaptimmida hic kilo veremiyorum anca voyle verebiliyorum biz 8. Aydayiz ya sutum etkilenmedi
O zaman sen bildigin gibi yap bundan sonrasi zevkle ilerler. Bi de ben 60 i görsem ohh dicem. Bu hafta yarim kilo kadar verdim sanirim bende. Bayram sonu 60 a ineyim diye hedef koydum.

O zaman sen bildigin gibi yap bundan sonrasi zevkle ilerler. Bi de ben 60 i görsem ohh dicem. Bu hafta yarim kilo kadar verdim sanirim bende. Bayram sonu 60 a ineyim diye hedef koydum.
Bide vucudum alisti galiba artik bilmiyorum eskisi kadar aclik krizine girmem icin saat 11 12 falan olmasi lazim gece yarisi... Eskiden surekli ac geziyodum neyse verimde ondan sonra bu kadar kati bi diyet uygulamam sadece kizartma zart zirt onlara dikkat ederim unlu mamuller vs iste ne bilim beyaz ekmek degilde organik tam bugdayimdan devam ederim chiali puding falan tarifleri var tatilari hafifletebilirim ama kilo almak istemiyorum artik 2. Cocuga kadar ondan eminim

Kizlar ben instagrami falan da dondurdum ekmek borek falan paylasiyolar ve cok vakit kaybim oluyor evin icinde artik insanlar napacagini sasirmis mumkun oldugunca artik insanlarin yorumlarindan kaciyoeum karantinayla ilgili psikolojime iyi geldi

Bunseferde buraya sardim yalniz onu farketrim suan
Canım iyi yapmışsın instagramı kapatmakla bende sadece zayıflama sayfalarıma bakmak için açıyorum arada normalde yüklü bile değil instagram. Bu ara depresyondayım sanki çok boşluktayım ya diyetimi bıraktım mı dersen bırakmadım ama yoruldum artık diyorum ki şu virüs geçene kadar yada en azından rahat bi yürüyüş yapana kadar amacım kilo vermek değil kilomu sabit tutabilmek olsun cünkü yiprandığımı düşünüyodum . ailemi özledim izinlerimiz kapalı memlekete gidebilmek için 6 büyük şehirden geçmem lazım ki bu bu ara imkansız . Oglum aşırı aşırı hareketli hem diş cikartiyo hemde ayakta durmayı öğrendi sürekli zarar ziyan içerisinde . Tüm günüm arkasından koşmakla geçiyo resmen. Of of sanki bunların hepsi çok fazla geliyo bana

Anladim canim tukenmislik oluyor haklisin sadece sunu soylryebilirim butun dunya bu halde o sekilde kendini motive edebilirsin... Ama bi anne olarak seni asiri mutsuz ediyosa zayiflamak hayat neseni alacsk kadar cokta kendini zorlama biraz mola verebilirsin hayatta her seyin bi donemi var.. Zaten bi noktada kopma olur istersen sadece asiriya kacmamaya cslis yaglilarda tatlularda sadece kilonu koru o da guzel bir sey almamak...

Emeğime de yazık etmek istemiyorum canım kaldığım yerden devam edicem InşAllah bugün herkes vermiş ne kadar güzel moral oluyosunuz bana da

Selamlar
Yeniden geldim
Oruc tutuyorum. Bakalim sütüm azalacak mi deneyeyim bir dedim. Allah kabul etsin

Esim de cok kilo aldi gobek aldi basini gidiyor. Dedim beslenme benden spor senden

Gobegim ve simitlerim icin egzersiz yaptiracak. Halimiz kalırsa tabi

Sahur
Domates salatalik biber maydanoz
Zeytin peynir haslanmis yumurta
Findik ceviz
Kefir

Suyu az ictim. Oglum da emdikçe su ihtiyacim artiyor

Iftardan yatana kadar suyu birakmicam elimden

Iftardan sonra çıldırmış gibi yemem umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…