- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
Selam canim bebisin kac aylik bilmiyorum benim yeme icme sutumu hic etkilemiyoe ama gunde 4 litre su iciyorum isirgan otu rezene anason elimden dusmuyo ill 6 ay hic diyet yapmadim zaten kendi durumuna bi bak bakalimSelamlar
Yeniden geldim
Oruc tutuyorum. Bakalim sütüm azalacak mi deneyeyim bir dedim. Allah kabul etsin
Esim de cok kilo aldi gobek aldi basini gidiyor. Dedim beslenme benden spor senden
Gobegim ve simitlerim icin egzersiz yaptiracak. Halimiz kalırsa tabi
Sahur
Domates salatalik biber maydanoz
Zeytin peynir haslanmis yumurta
Findik ceviz
Kefir
Suyu az ictim. Oglum da emdikçe su ihtiyacim artiyor
Iftardan yatana kadar suyu birakmicam elimden
Iftardan sonra çıldırmış gibi yemem umarim
İnşallah vericem canım pes etmicemSagol canim bu hafta sen de verixeksin inaallahfistik gibi olucaz fit analar
Allah kabul etsin ben de tutmayı çok isterdim lakin benim bebiş daha çok küçük artık seneye Allah nasip ederse inşallah.Selamlar
Yeniden geldim
Oruc tutuyorum. Bakalim sütüm azalacak mi deneyeyim bir dedim. Allah kabul etsin
Esim de cok kilo aldi gobek aldi basini gidiyor. Dedim beslenme benden spor senden
Gobegim ve simitlerim icin egzersiz yaptiracak. Halimiz kalırsa tabi
Sahur
Domates salatalik biber maydanoz
Zeytin peynir haslanmis yumurta
Findik ceviz
Kefir
Suyu az ictim. Oglum da emdikçe su ihtiyacim artiyor
Iftardan yatana kadar suyu birakmicam elimden
Iftardan sonra çıldırmış gibi yemem umarim
Felaket cenem dustu kisaca nasil mutlu hissediyosaniz onu yapin guzel anneler
Kesinlikle katılıyorum canım ama zayıf biri için 40 beden giymek çok sıradan olabilir ama 46-48 bedenden 40 a inen biri için bu bambaşka bişeyKizlar sunu soylim ben bu diyete basladigimda asil kilom.72 idi. Aynaya baktigimda sunu goruyodum, anne olmaktan baska bir vasfi olmayan, kendini salmis, kendine kiyafet bile almak istemeyen cunku kilolu yagli basenli vucudunu begenmeyen, elinde kasikla cocugun arkasindan kosturan koca popolu bi kadin. Zayifladikca artik kendime ozguvenim de tekrar geldi yani ben anne olmadan oncede mysondim. Benim de bir hayatim vardi, bir karakterim vardi, yillarca kabine girmeden giysi aldigim bi bedenim vardi, kiyafet begenilerim vardi. Pilates topum sonmus tek sporu tuvalete gitmek olan bi tiptim artik bu halimi gormek gercekten istemedim. Oglum benim dunyadaki her seyim ama once mutlu bi anne olmaliyim kendini seven bi anne olmaliyimki ona daha yararli olabileyim.. komplekslerimden arinmak istiyorum... Bu benim elimde olan bir sey bu vucudu bu hale ben getirdim.. bu karantina gunlerinde beni kek pasta yemekten daha cok motive eden iste aynaya baktigimda eski mysoni gorebilmek.. yani kendinizi nasil mutlu hissediyosaniz onu yapin, kilo vermek sizi artio cokta mutlu etmiyosa belki biraz ara vermek daha iyi, anneler olarak cok fazla omzumuza yuk bindiriyoruz bu da bize yuk olmamali.. ama aynaya bakip hayir ben bu degilim bu kadini tanimiyorum noktasina geldiyseniz, o pasta artik sizi tatmon etmiyosa evet kacamaksiz devam edin hedefinize ulasana kadar... Ben budha nin ogretilerini cok severim derki; mutlulugun yolu yoktur, mutluluk bir yoldur
Sagolasin canim benim sen de bu topigi iyi ki actin cok ama cok iyi geldi bu topik olmasa zaten zayiflayamazdim inan sizlerle surejli konusmak bazen birakma noktasina gelmek bunlarinpaylasmak cok iyi geldi insallah zaten 55 kiloya dusene kadar ozellikle yine hep yazicam siz de zaten kilolari verecejsiniz eminim bu karantinada almamak bile cok buyuk lutufCanim cok mutlu oldum senin adina supersinbir seyleri basarabilecegimizin en guzel ornegi oldun. Hicbirimiz pes etmememiz gerek. Sen de artik koruma evresine gectin. Sıkılaşma ihtiyacin varsa pilatesle devam edebilirsin. Ama topigimizi birakma yine yediklerini yaptiklarini paylas alistik birbirimize. Hem sonra birakip tekrar kilo almak da istemezsin.
İnsallah canim hedeflerimize ulasicazKesinlikle katılıyorum canım ama zayıf biri için 40 beden giymek çok sıradan olabilir ama 46-48 bedenden 40 a inen biri için bu bambaşka bişeyBu ara gram gram gitsede vücudum acayip inceldi bekarken giydiğim 40 beden kiyafetlerimi giyebiliyorum en önemlisi aynaya baktigim da ki halimden çok memnunum . Bana kalda bi 3 kilo daha verir korumaya geçerim ama tekrar bi daha bu zahmete katlanmamak adına 65 istiyorum acelemiz yok yeterki verelim az da olsa gitsin
Selam canim bebisin kac aylik bilmiyorum benim yeme icme sutumu hic etkilemiyoe ama gunde 4 litre su iciyorum isirgan otu rezene anason elimden dusmuyo ill 6 ay hic diyet yapmadim zaten kendi durumuna bi bak bakalim