Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Selamlar
Yeniden geldim
Oruc tutuyorum. Bakalim sütüm azalacak mi deneyeyim bir dedim. Allah kabul etsin

Esim de cok kilo aldi gobek aldi basini gidiyor. Dedim beslenme benden spor senden

Gobegim ve simitlerim icin egzersiz yaptiracak. Halimiz kalırsa tabi

Sahur🤗
Domates salatalik biber maydanoz
Zeytin peynir haslanmis yumurta
Findik ceviz
Kefir

Suyu az ictim. Oglum da emdikçe su ihtiyacim artiyor 😣

Iftardan yatana kadar suyu birakmicam elimden

Iftardan sonra çıldırmış gibi yemem umarim
Selam canim bebisin kac aylik bilmiyorum benim yeme icme sutumu hic etkilemiyoe ama gunde 4 litre su iciyorum isirgan otu rezene anason elimden dusmuyo ill 6 ay hic diyet yapmadim zaten kendi durumuna bi bak bakalim

Selamlar
Yeniden geldim
Oruc tutuyorum. Bakalim sütüm azalacak mi deneyeyim bir dedim. Allah kabul etsin

Esim de cok kilo aldi gobek aldi basini gidiyor. Dedim beslenme benden spor senden

Gobegim ve simitlerim icin egzersiz yaptiracak. Halimiz kalırsa tabi

Sahur🤗
Domates salatalik biber maydanoz
Zeytin peynir haslanmis yumurta
Findik ceviz
Kefir

Suyu az ictim. Oglum da emdikçe su ihtiyacim artiyor 😣

Iftardan yatana kadar suyu birakmicam elimden

Iftardan sonra çıldırmış gibi yemem umarim
Allah kabul etsin ben de tutmayı çok isterdim lakin benim bebiş daha çok küçük artık seneye Allah nasip ederse inşallah.

Kizlar hedef kilomu 55 olarak degistirdim neden diycemsiniz. Bugun babamla boy konusuyodum ben 169 um dedim kizim sen 169 degilsin zart zurt derken metreyle olctu ve boyum 164 cikti en son 20 yasinda falandim tartildigim ayagimda ayakkabii mi vardi hicbir fikrim yok burada sanalda olsa gonul bagim oldu sizlerle kandirir gbi olmak istemem. Boyum 164 baya bi zayifladim artik kalcalarda fazlasiyla somdu 4 kilo daha verirsem iyice zayiflarim daha fazlasi cirkinlesmeye baslicam o yuzden benim icin yeterli

Kizlar sunu soylim ben bu diyete basladigimda asil kilom.72 idi. Aynaya baktigimda sunu goruyodum, anne olmaktan baska bir vasfi olmayan, kendini salmis, kendine kiyafet bile almak istemeyen cunku kilolu yagli basenli vucudunu begenmeyen, elinde kasikla cocugun arkasindan kosturan koca popolu bi kadin. Zayifladikca artik kendime ozguvenim de tekrar geldi yani ben anne olmadan oncede mysondim. Benim de bir hayatim vardi, bir karakterim vardi, yillarca kabine girmeden giysi aldigim bi bedenim vardi, kiyafet begenilerim vardi. Pilates topum sonmus tek sporu tuvalete gitmek olan bi tiptim artik bu halimi gormek gercekten istemedim. Oglum benim dunyadaki her seyim ama once mutlu bi anne olmaliyim kendini seven bi anne olmaliyimki ona daha yararli olabileyim.. komplekslerimden arinmak istiyorum... Bu benim elimde olan bir sey bu vucudu bu hale ben getirdim.. bu karantina gunlerinde beni kek pasta yemekten daha cok motive eden iste aynaya baktigimda eski mysoni gorebilmek.. yani kendinizi nasil mutlu hissediyosaniz onu yapin, kilo vermek sizi artio cokta mutlu etmiyosa belki biraz ara vermek daha iyi, anneler olarak cok fazla omzumuza yuk bindiriyoruz bu da bize yuk olmamali.. ama aynaya bakip hayir ben bu degilim bu kadini tanimiyorum noktasina geldiyseniz, o pasta artik sizi tatmon etmiyosa evet kacamaksiz devam edin hedefinize ulasana kadar... Ben budha nin ogretilerini cok severim derki; mutlulugun yolu yoktur, mutluluk bir yoldur

Felaket cenem dustu kisaca nasil mutlu hissediyosaniz onu yapin guzel anneler :KK200:

Canim cok mutlu oldum senin adina supersin 👏👏 bir seyleri basarabilecegimizin en guzel ornegi oldun. Hicbirimiz pes etmememiz gerek. Sen de artik koruma evresine gectin. Sıkılaşma ihtiyacin varsa pilatesle devam edebilirsin. Ama topigimizi birakma yine yediklerini yaptiklarini paylas alistik birbirimize. Hem sonra birakip tekrar kilo almak da istemezsin.

Ben maalesef +500 gr la geldim bu hafta... 79 kg ciktim. Biraz dikkatsizdim bu hafta daha dikkatli olacagim pes etmek yok. Gun icerisinde listeyi guncelleyecegim herkes guncel kilolarini yazdi mi?

Kahvalti;

1 domates
1 dilim peynir
1 simit
Cay
2 tatli kasigi yerfistigi ezmesi

Kizlar sunu soylim ben bu diyete basladigimda asil kilom.72 idi. Aynaya baktigimda sunu goruyodum, anne olmaktan baska bir vasfi olmayan, kendini salmis, kendine kiyafet bile almak istemeyen cunku kilolu yagli basenli vucudunu begenmeyen, elinde kasikla cocugun arkasindan kosturan koca popolu bi kadin. Zayifladikca artik kendime ozguvenim de tekrar geldi yani ben anne olmadan oncede mysondim. Benim de bir hayatim vardi, bir karakterim vardi, yillarca kabine girmeden giysi aldigim bi bedenim vardi, kiyafet begenilerim vardi. Pilates topum sonmus tek sporu tuvalete gitmek olan bi tiptim artik bu halimi gormek gercekten istemedim. Oglum benim dunyadaki her seyim ama once mutlu bi anne olmaliyim kendini seven bi anne olmaliyimki ona daha yararli olabileyim.. komplekslerimden arinmak istiyorum... Bu benim elimde olan bir sey bu vucudu bu hale ben getirdim.. bu karantina gunlerinde beni kek pasta yemekten daha cok motive eden iste aynaya baktigimda eski mysoni gorebilmek.. yani kendinizi nasil mutlu hissediyosaniz onu yapin, kilo vermek sizi artio cokta mutlu etmiyosa belki biraz ara vermek daha iyi, anneler olarak cok fazla omzumuza yuk bindiriyoruz bu da bize yuk olmamali.. ama aynaya bakip hayir ben bu degilim bu kadini tanimiyorum noktasina geldiyseniz, o pasta artik sizi tatmon etmiyosa evet kacamaksiz devam edin hedefinize ulasana kadar... Ben budha nin ogretilerini cok severim derki; mutlulugun yolu yoktur, mutluluk bir yoldur
Kesinlikle katılıyorum canım ama zayıf biri için 40 beden giymek çok sıradan olabilir ama 46-48 bedenden 40 a inen biri için bu bambaşka bişey :KK68: Bu ara gram gram gitsede vücudum acayip inceldi bekarken giydiğim 40 beden kiyafetlerimi giyebiliyorum en önemlisi aynaya baktigim da ki halimden çok memnunum . Bana kalda bi 3 kilo daha verir korumaya geçerim ama tekrar bi daha bu zahmete katlanmamak adına 65 istiyorum acelemiz yok yeterki verelim az da olsa gitsin

Kizlar ben gece sahur yaptim o yuzden bugunku degil dunku kilomu yazayim. 65.3. Bu hafta -500 oldu. Bugun ilk orucu denicem. Hergun tutamam belki ama bi baslangic yapiyim dedim. Normalde ramazanlarda 3 4 kilo verirdim ama dun gece emziriyorum diye o kadar cok yedim ki.boyle giderse vermeyi birak almasam sukur:)

Canim cok mutlu oldum senin adina supersin 👏👏 bir seyleri basarabilecegimizin en guzel ornegi oldun. Hicbirimiz pes etmememiz gerek. Sen de artik koruma evresine gectin. Sıkılaşma ihtiyacin varsa pilatesle devam edebilirsin. Ama topigimizi birakma yine yediklerini yaptiklarini paylas alistik birbirimize. Hem sonra birakip tekrar kilo almak da istemezsin.
Sagolasin canim benim sen de bu topigi iyi ki actin cok ama cok iyi geldi bu topik olmasa zaten zayiflayamazdim inan sizlerle surejli konusmak bazen birakma noktasina gelmek bunlarinpaylasmak cok iyi geldi insallah zaten 55 kiloya dusene kadar ozellikle yine hep yazicam siz de zaten kilolari verecejsiniz eminim bu karantinada almamak bile cok buyuk lutuf

Kesinlikle katılıyorum canım ama zayıf biri için 40 beden giymek çok sıradan olabilir ama 46-48 bedenden 40 a inen biri için bu bambaşka bişey :KK68: Bu ara gram gram gitsede vücudum acayip inceldi bekarken giydiğim 40 beden kiyafetlerimi giyebiliyorum en önemlisi aynaya baktigim da ki halimden çok memnunum . Bana kalda bi 3 kilo daha verir korumaya geçerim ama tekrar bi daha bu zahmete katlanmamak adına 65 istiyorum acelemiz yok yeterki verelim az da olsa gitsin
İnsallah canim hedeflerimize ulasicaz ❤️

Selam canim bebisin kac aylik bilmiyorum benim yeme icme sutumu hic etkilemiyoe ama gunde 4 litre su iciyorum isirgan otu rezene anason elimden dusmuyo ill 6 ay hic diyet yapmadim zaten kendi durumuna bi bak bakalim

6bucuk aylik bebegim.
70ten once 60 düştüm sonra 58 oldum. Oglum 3 aylik falandi basladigimda. Sonra da bir daha tartilmadim. Ama bu virüs degisen yasam sekli falan derken esimle ipin ucunu kacirdik

Simdi birlikte basladik dikkat etmeye bakalım ne olacak

Sabah:
2 dilim tam bugday
2 yumurta+
5 dilim sucuk+
Az maydoniz+
Az tereyagi+
Peynir ile yapilmis omlet
1 cay kasigi bal
(Yesil cay her gun iciyorum zaten yazmiyorum devamli limonlusu(

Ogle:
6 kayisi
Sekerli turk kahve
4-5 cehiz
Elma

Aksam:
Tavuk but bir tam
1 kase barbunya
Az salata
3-4 kasik yogurt

Spor:
30 dk hiphop tabata

İzlenim:
Yarinki cheat dayimi beklemekteyim kocami bu kadar dusunmusumdir herhalde sevgiliyken :KK70:

Herkese hayirli zamanlar arkadaslar ❤ bizde de iftar hazirliklari var ne kadar ben oruc tutamasam da.

Bugun 1 tabak firinda sebzeli kofte yemegi yapmistim ondan yedim. 1 kase sehriye corbasi ve 1 dilim koy ekmegi. Belki cok az yogurtlu semizotu salatasi yerim.

Kızlar merhaba oruçluyum diye akşama doğru tartılayım dedim. Sabah 78,1 di ( gece çok su içtim yemek yemedim ama sahur yapmıyorum ben)
Akşam 76,9 du. Ben hafta içi de hep 77 gördüm o yüzden 77.0 yaz autummcum.
İftar
Yeşil salata
Döküm tavada tavuk pirzola ve bir parça sucuk
Patates püresi
1 büyük dilim ekmek

X