Benim bir arkadaşa diyetisyeni geceleri yatmadan önce 3 kaşık kadar yoğurdun içine limonsuyu sıkıp pul biber zencefil tarçın ekleyip yemesini söylemişti .yağ yakıcıymış. Ben bir kere gün içinde yemeye çalıştım o şekilde ama yiyemedim o şekilde.Hayirli akşamlar kızlar bugunku menum
Kahvalti
2 dilim çok tahıllı ekmek
1 yumurta
7 yesil zeytin
1 hindi füme
1 salatalık
2 dilim kaşar peyniri
2 kaşık patatesli yumurta(sahurdan kaldı)
Ara
1 bardak tahinli süt
1 mısır patlağı üzerine şekerisz fıstık ezmesi üzerine 5 badem 5 pul bitter çikolata
Akşam (iftar saatinde yedim)
1 kase mercimek çorbası
8 9 tane sarma
2 kaşık kadar kıymalı patates kızartması
1 kase kadar salata
2 buçuk litre su
Spor ev işiama mutfaktı banyoydu salondu dip köşe temizledim acayip yorgunum spor yerine geçmiştir umarım
Bu arada saat 11 gibi 1 2 kaşık yoğurt yarım limon suyu 1 şişe maden suyu içiyorum her gece yazmayı unutuyorum hep
Ayben canım benim de aklıma ilk bu bayan gelmişti çünkü cok hevesli başlayıp ilk hafta güzel vermişti
Oyle yenmez bencede yogurt pul biber yada yogurt zencefil zerdecal diye biliyorum ben ikisini karistirmis diyetisyenBenim bir arkadaşa diyetisyeni geceleri yatmadan önce 3 kaşık kadar yoğurdun içine limonsuyu sıkıp pul biber zencefil tarçın ekleyip yemesini söylemişti .yağ yakıcıymış. Ben bir kere gün içinde yemeye çalıştım o şekilde ama yiyemedim o şekilde.
Oyle yenmez bencede yogurt pul biber yada yogurt zencefil zerdecal diye biliyorum ben ikisini karistirmis diyetisyenbirde tarcin bozmus olayi.ben agzima yogurt koymadim bu zamana kadar ama bu tarifi icebiliyorum daha yeni basladim ama benim icin buyuk bir adim
Ayse tolga nin tarifi de bi ise yaradigi yok yine is yememeye geciyo bende hic ise yaramadi kur murOyle yenmez bencede yogurt pul biber yada yogurt zencefil zerdecal diye biliyorum ben ikisini karistirmis diyetisyenbirde tarcin bozmus olayi.ben agzima yogurt koymadim bu zamana kadar ama bu tarifi icebiliyorum daha yeni basladim ama benim icin buyuk bir adim
Yogurt pul biber limonu biliyorum canim.diyetisyenin dediği tarifte zencefil ve tarçinda var o şekilde duymamiştimYok boyle bir tarif var. Yogurdun icine limon ve pul biber. Tadi cok hos degil. Ozellikle gobek bolgesi yaglari erittigi soyleniyor.
Zaten destek amaçlı yapıyorum canım diyet spor ekstra bunlar bi umut işteAyse tolga nin tarifi de bi ise yaradigi yok yine is yememeye geciyo bende hic ise yaramadi kur mur
Masallah Allah kolaylik versin gercwkten ikiz bebekle diywt yapabilirmiydim diye djsunuyorum cidden asiri zorlanirdim helal olsunZaten destek amaçlı yapıyorum canım diyet spor ekstra bunlar bi umut iştebirde sabahları filtre kahve içiyorum bi enerji patlaması var bende ondanmi bilmem normalde 2 bebeğe zor yetişiyordum ama 2 gündür hem bebekler hem iş güç hatta az önce spor bile yaptım
Zaten destek amaçlı yapıyorum canım diyet spor ekstra bunlar bi umut iştebirde sabahları filtre kahve içiyorum bi enerji patlaması var bende ondanmi bilmem normalde 2 bebeğe zor yetişiyordum ama 2 gündür hem bebekler hem iş güç hatta az önce spor bile yaptım
Evet baciskolar size bir soru.. zayifladiginizda ilk.hangi kiyafeti korkusuzca giymek istersiniz
İki bolgemde inanilmaz inceldi yani annemlerde 1 ay once icine zar zor girdihim bi taytim vardi suan o tayt bana bol geliyo bacaklarimdan kumas artiyo.. diyorum ya inanilmaz bi kilo vermedim ama o tabata sayesinde acayip inceldim cunku vucudun tam anlamiyla canini okuyo hele bide squatlari biraz egilerek yaptin mi evet hasat oluyosin ama zamanla aciliyosun ve kadin diyo ya bacaginiza bakicaksiniz tesekkurler keira diyxeksiniz diye videoda harbiden dedimMysonismysun canim sen de tabata bir suredir yapiyorsun. En cok hangi bolgelerinde inceldigini hissettin? Bacaklarimdan en cok incelmeyi istiyorum sonra da simit bolgesi vs. Fayda eder mi acaba?
Evet 3 yildir hicbi sey almamisim hamile pantolonu haricAh ah bunu dusunmedim ama hamileliktir dogumdur o kadar uzun zamandir kiyafet alisverisi yapmiyorum ki. Bir istedigim vucuda kavusayim alisverisin dibine vuracagim
İki bolgemde inanilmaz inceldi yani annemlerde 1 ay once icine zar zor girdihim bi taytim vardi suan o tayt bana bol geliyo bacaklarimdan kumas artiyo.. diyorum ya inanilmaz bi kilo vermedim ama o tabata sayesinde acayip inceldim cunku vucudun tam anlamiyla canini okuyo hele bide squatlari biraz egilerek yaptin mi evet hasat oluyosin ama zamanla aciliyosun ve kadin diyo ya bacaginiza bakicaksiniz tesekkurler keira diyxeksiniz diye videoda harbiden dedim
İnsallah canim ben sezaryan yapmama ragmen karnim suan kalmadi cunku karnini ezdiriyo o hareketlerdeEvet en cok bacak istiyorum kesinlikle. Sonra simit ve gobekten de biraz giderse degmeyin keyfimezamanla tabataya alisiyor insan. Ilk yaptigim ile su an yaptigim arasinda cok fark var hareketleri daha benimsedim hatta hangi hareket gelecek sirada falan hep biliyorum
Eliptik bisikletim var evde onu kurdum bi 10 dk yaptim bugun birde twist var onunlada 20 30 kere kıvırdımNeler yaptigini paylas bizimle spor olarak da canimfikir olur veya biri tembellik yapiyordur birden gaza gelir falan
Boy 160 canım.Gunaydin herkese. Listemiz guncellendi.
original boy kac canim?
suukaa ve Berrfeelinda nerelerdesiniz? Bozsaniz bile arkadaslar buradan ayrilmazsaniz yeniden baslarsiniz.
Kahvalti;
2.5 dilim tam bugday ekmegi
Cay
1 dilim peynir
1 domates
2 tatli kasigi yerfistigi ezmesi
Birazdan hiphop tabata yapacagim. Sporsuz gun gecirmek istemiyorum. Kendimi surekli motive etmeliyim.