Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Benim bir arkadaşa diyetisyeni geceleri yatmadan önce 3 kaşık kadar yoğurdun içine limonsuyu sıkıp pul biber zencefil tarçın ekleyip yemesini söylemişti .yağ yakıcıymış. Ben bir kere gün içinde yemeye çalıştım o şekilde ama yiyemedim o şekilde.

Gunaydin herkese. Listemiz guncellendi.
original boy kac canim?
suukaa ve Berrfeelinda nerelerdesiniz? Bozsaniz bile arkadaslar buradan ayrilmazsaniz yeniden baslarsiniz.

Kahvalti;
2.5 dilim tam bugday ekmegi
Cay
1 dilim peynir
1 domates
2 tatli kasigi yerfistigi ezmesi

Birazdan hiphop tabata yapacagim. Sporsuz gun gecirmek istemiyorum. Kendimi surekli motive etmeliyim.

Oyle yenmez bencede yogurt pul biber yada yogurt zencefil zerdecal diye biliyorum ben ikisini karistirmis diyetisyenbirde tarcin bozmus olayi.ben agzima yogurt koymadim bu zamana kadar ama bu tarifi icebiliyorum daha yeni basladim ama benim icin buyuk bir adim

Yok boyle bir tarif var. Yogurdun icine limon ve pul biber. Tadi cok hos degil. Ozellikle gobek bolgesi yaglari erittigi soyleniyor.

Ayse tolga nin tarifi de bi ise yaradigi yok yine is yememeye geciyo bende hic ise yaramadi kur mur

Ayse tolga nin tarifi de bi ise yaradigi yok yine is yememeye geciyo bende hic ise yaramadi kur mur
Zaten destek amaçlı yapıyorum canım diyet spor ekstra bunlar bi umut iştebirde sabahları filtre kahve içiyorum bi enerji patlaması var bende ondanmi bilmem normalde 2 bebeğe zor yetişiyordum ama 2 gündür hem bebekler hem iş güç hatta az önce spor bile yaptım

Masallah Allah kolaylik versin gercwkten ikiz bebekle diywt yapabilirmiydim diye djsunuyorum cidden asiri zorlanirdim helal olsun

Neler yaptigini paylas bizimle spor olarak da canim fikir olur veya biri tembellik yapiyordur birden gaza gelir falan

Mysonismysun canim sen de tabata bir suredir yapiyorsun. En cok hangi bolgelerinde inceldigini hissettin? Bacaklarimdan en cok incelmeyi istiyorum sonra da simit bolgesi vs. Fayda eder mi acaba?
İki bolgemde inanilmaz inceldi yani annemlerde 1 ay once icine zar zor girdihim bi taytim vardi suan o tayt bana bol geliyo bacaklarimdan kumas artiyo.. diyorum ya inanilmaz bi kilo vermedim ama o tabata sayesinde acayip inceldim cunku vucudun tam anlamiyla canini okuyo hele bide squatlari biraz egilerek yaptin mi evet hasat oluyosin ama zamanla aciliyosun ve kadin diyo ya bacaginiza bakicaksiniz tesekkurler keira diyxeksiniz diye videoda harbiden dedim

Evet en cok bacak istiyorum kesinlikle. Sonra simit ve gobekten de biraz giderse degmeyin keyfime zamanla tabataya alisiyor insan. Ilk yaptigim ile su an yaptigim arasinda cok fark var hareketleri daha benimsedim hatta hangi hareket gelecek sirada falan hep biliyorum

İnsallah canim ben sezaryan yapmama ragmen karnim suan kalmadi cunku karnini ezdiriyo o hareketlerde

Neler yaptigini paylas bizimle spor olarak da canim fikir olur veya biri tembellik yapiyordur birden gaza gelir falan
Eliptik bisikletim var evde onu kurdum bi 10 dk yaptim bugun birde twist var onunlada 20 30 kere kıvırdımdirek zorlamiyim dedim yeter simdilikhergun 5 dk arttiririm birde hergun 30 40 yari mekik cekiyorum

Boy 160 canım.
Benim kahvaltı 2 dilim tam buğday evde yaptık
Fındık ezmesi
Kapya biber
Zeytin

öğlen iki kuru incir 4-5 badem yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…