Ne iyi gelmistir vallaMerhaba hanımlar
Şu yatakta kahvaltı ediyorum desem ay ne kadar romantik ya da olur mu nimet yatakta diyebilirsiniz. Uyumayan bebeği kucaktan inmeyen anneye kahvaltı hazırlamış eşim( sunum filan yok dolaptan tepsiye, tavadan laps diye tabağa koymuş bir şeyler) düşünmesi yeter diyorum. (Koyduğu 1 dilim ekmeğin kenarını da sanırım kızım ısırmış)
Sucuklu yumurta beyaz peynir çay bir dilim ekmek. Bir iki şey daha vardı ama yemedim yiyemedim tek elle
Ben aralıklı oruç yapıyorum 3 aydır.Ramazanda da devam edeceğimOglen yemegi 8 kasik kabak 1 dilim ekmek
Ara yarim mango
Aksam 8 kasik mercimek yemegi
1 dilim ekmek
Ara 3 hurma 5 badem
Yalniz kizlar aksama kadar aciktigim icin aksam yemegini dun 2 bucuk gibi yedim oglen hurma ve bademleri de oyle sonrasinda bi sey yemedim
Gene oyle yapabilirim hem boyle aralikli oruc dedikleri diyet tarzi da bi sey oluyor hem de gun icinde yemem gerekenleri yiyorum. Var mi böyle yapan aranizda?
Hangi saatler arasi yapiyorsun hizli kilo vermene etkisi var mi haftada kac kilo. Gidiyor?Ben aralıklı oruç yapıyorum 3 aydır.Ramazanda da devam edeceğim
Hangi saatler arasi yapiyorsun hizli kilo vermene etkisi var mi haftada kac kilo. Gidiyor?Ben aralıklı oruç yapıyorum 3 aydır.Ramazanda da devam edeceğim
Benim arkadasim yapiyofu kan degerleri cok dusunce birakti belki bi uzmanla.yapilsa daha iyi olur senin gerci diyetisyen var... Bu arada ben bayrama kadar artik kendime hedef 56 koydum 56 da birakicam zaten diyeti kilo korumaya gecixem o zaman kadar bi 3 kilo versen baya belli olue canimOglen yemegi 8 kasik kabak 1 dilim ekmek
Ara yarim mango
Aksam 8 kasik mercimek yemegi
1 dilim ekmek
Ara 3 hurma 5 badem
Yalniz kizlar aksama kadar aciktigim icin aksam yemegini dun 2 bucuk gibi yedim oglen hurma ve bademleri de oyle sonrasinda bi sey yemedim
Gene oyle yapabilirim hem boyle aralikli oruc dedikleri diyet tarzi da bi sey oluyor hem de gun icinde yemem gerekenleri yiyorum. Var mi böyle yapan aranizda?
Ama benim daha vermem gereken cok kilo var canim. Daha 55 e var bana bi 10 kilo ramazanda 4 falan versem daha oooo benim yol uzun. PoffffBenim arkadasim yapiyofu kan degerleri cok dusunce birakti belki bi uzmanla.yapilsa daha iyi olur senin gerci diyetisyen var... Bu arada ben bayrama kadar artik kendime hedef 56 koydum 56 da birakicam zaten diyeti kilo korumaya gecixem o zaman kadar bi 3 kilo versen baya belli olue canim
Soyle yap istersen temmuza kadar hedef koy mesela bu sekilde stres olursun canim stres olunca ben hic veremiyorumAma benim daha vermem gereken cok kilo var canim. Daha 55 e var bana bi 10 kilo ramazanda 4 falan versem daha oooo benim yol uzun. Poffff
Gündüz ve oglen cok az yiyorsun aslında. Aksama kadar dayanabiliyor musun. Sütü etkiliyor mu bide aksamlari daha hafif yiyip kahvalti ve öğle yemegini daha yogun tutsan daha mi hizli verirsin acaba?Sabah:
Kirmizi meyveli musli
5-6 ceviz
Ogle:
1 sekerli turk kahve
6 kayisi
1 elma
Aksam:
1 kofte
1 tabaj kabak yemegi
Yarim kase coban salata
İzlenim:
Yarinki hedefim 300-400 gram arasi vermek cunku belli bir kilodan sonra artik vucuk kendini korumaya aliyor benim de zaten artik pek acelem kalmadi yavas yavas versem yeterli ille bayrama kadar vericem diye bisey de yok aslinda temmuza kadar 55 olsam bana yeterli
Canım oğlan telefonumu bozdu ya ağzına aldı durdu telefonun içi oksöylendi telefonlar da hep kapalıydı inan ki yeni yaptırsabildik daha
Ben sana ozelden yazacaktim artij iyi misjb diye sukur cana gelecegine mala gelsinCanım oğlan telefonumu bozdu ya ağzına aldı durdu telefonun içi oksöylendi telefonlar da hep kapalıydı inan ki yeni yaptırsabildik daha