Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Zamaninda yedik yedik böyle oldu iste. Off artik her seyi daha düzenli ve kontrollü yememiz lazim. Azimliyiz bu sayfada hepimiz zayiflayacagiz insallah.
En azindan 3 gune bir tartil canim 1 haftayi bekleyemiyosan daha gercekci olur cunku gun icinde odem oluyo vs cok kafa karisiyor hele bide sabah tuvalete cikamadiysan zaten tarti hepten karisiuo

En azindan 3 gune bir tartil canim 1 haftayi bekleyemiyosan daha gercekci olur cunku gun icinde odem oluyo vs cok kafa karisiyor hele bide sabah tuvalete cikamadiysan zaten tarti hepten karisiuo
İşte cuma gunune kadar tartilmicam sonrasinda da haftada 1. Bakalim boyle basil olacak. Bazen hic istahim olmuyor bazen de boyle aklim fikrim yemekte. Hic ortam yok.
Hızlı da verilmiyor zıkkım kilolar.

Ben dr aynen senin gibi hissediyorum şöyle bir 62 filan olsam daha ii olacak veremicem diye ben de geriliyorum. Ben cumadan cumaya tartılıyorum sadece. Hergün tartılsam kendimi kötü hissederim veremediğimi görsem

Günaydın kızlar siz iyi haftada bir diyorsunuz ben hem sabah hem gece tartılır oldum iki alıp bir veriyorum. Benim de diyet psikolojisinden kurtulmam lazım. Dün gece geç vakit çikolata yedim geceden beri aklımda neden yedim diye. Biliyorum arada olur bırakmamak gerek ama motivasyonum düştü sanırım. Bir de bebek çok az uyuyor ya sürekli yorgun hissediyorum. Bugün kızımla bayrak boyama tkinliği yaparım diye düşündüm ama uykusuzluktan beynim püre gibi oldu.
neyse sabah 8:30 kahvaltı
yarım tost (yarısını kızıma kaptırdım)
1 salatalık 2 kk peynir
7 zeytin
az önce sade Türk kahvesi içtim.
dünden bulgur pilavı ve kuru fasulye var sadece salata yapacağım yanına. Bir de dolapta kaç gündür pırasa bekliyor onu da yaparım

Hic halim yok ne yemek yapmaya ne ek gida hazirlamaya ne ev toplayip temizlemeye. Araliksiz dokunulmadan 1 ay falan uyumak istiyorum. Sogudum hayattan

İşte cuma gunune kadar tartilmicam sonrasinda da haftada 1. Bakalim boyle basil olacak. Bazen hic istahim olmuyor bazen de boyle aklim fikrim yemekte. Hic ortam yok.
Hızlı da verilmiyor zıkkım kilolar.
Ya aslinda nasil cabuk almadiysak 1 haftada mesela e 1 haftafa da veriomiyo ama gel bana sor artii esim bi kere daha zayiflamaypa ilgili konusursan camdan aticam simdi kendimi diyo... Bide neden konusuyorum cunku saat gecenin 12 si ve karnim acliktan geberiyo aklimda.sadece yemek yemek var dolayisiyla yemekten bahsediyorum baska jonum olmuyor eger acim desen ye diycek cunku zayiflamami hic istemiyo balik etli kadinlaedan hoslaniyo fakat kendisi asiri fit ben niye su aygiri gibi gezmek zorundayim onu anlamiyorum

Zayiflayacagiz insallah burada hep birlikte. Baska yolu yok. Az öz yicez.
Kendi adima bi daha bi daha bu sürece girmek istemiyorum.
Moralimiz bozuk oldugunda buraya yazalim ki gaza gelelim.

Ozrllikle uyjusuz kalinan gunler spor yapmak cok guc oluyor

Ben aslinda proteinle de doymuyorum bugunlerde az geliyo her sey adam gbi yemem lazin ekmegi vs ki doyim o da kilo aldiriyoe yani sadece 5 6 kofteyle doyulmuyo yanina salata ya da zeutinyagli bile yesem, pilav olmadiktan sonra patates olmadiktan ve ekmeksiz yedikten sonra ben ac yatiyorum kardesim bu kadar basit tokluk olmuyor... Protein yeyin hem tok kalin hem zayiflayin diyolar olmuyo iste ol mu yor!

Sabah:
1 dilim tam bugday
2 yumurta+
2 hindu fume+
Beyaz peynir+
Maydonoz+
1 cay kasigi tereyagiyla hazitlanmis omlet
1 tatli kasigu bal

Ogle:
2 kivi
3 ceviz
3 kayisi
1 sekerli turk kahve

Aksam:
1 kase mercimek corba
1 kofte
1 tabak zeytn. Kabak yemegi
Yogurtlanmis narli elmali lahana salata yarim kase

Spor:
30 dk hiphop tabata

İzlenim:
Suan tokum sebzelerke kendimi sisirdim... Canim artik tatli cekiyor kendimi zor tutuyorum

Ben de sekerli bisey yemiyorum zayifladim ama mutsuzum endorfin salgilamayi unuttu vucudum yemin ederim bu nedir ya... Tamamen kesemem diye dusunuyorum benim beyin silmiyo sekeri mih gibi duruyo orda

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kizlar bende bugün başladım kilo verme serüvenime tekrardan

Kahvaltı
11.00
2 yumurta
2 dilim çok tahıllı ekmek
1 dilim hindi füme
1 tane mısır patlağı üzerine şekersiz fıstık ezmesi
Yeşilçay

Ara
Sütlü kahve

Akşam 18.00
Patates yemeği
Tonbalıklı salata

Su şimdilik 1 buçuk litre yatana kadar 1 litre daha içerim
Spor salonun şeklini değiştirdim yoruldum baya bisikletimide kurdum yarın başlamayı düşünüyorum

Aynen bende hergün tartılıyorum diyetimi bozmadığım gün yarın eksi çıkcak diyorum ve artı çıkıyor senin dediğin gibi bi işe yaramıyor bozayım diyorum hemen ama eşim bile benim metabolizmamı öğrendi hemen sen devam et o gidicek diyo 1 2 gun sonra birden 1 kilo düşmüş oluyorum.hergün tartılıyorsan nolursa olsun bozma korumaya geçiyor vucut
Ben de sekerli bisey yemiyorum zayifladim ama mutsuzum endorfin salgilamayi unuttu vucudum yemin ederim bu nedir ya... Tamamen kesemem diye dusunuyorum benim beyin silmiyo sekeri mih gibi duruyo orda
Bende tatlıya çok düşkünüm özellikle doğumdan sonra her akşam bugün ne tatlı yesem diye uyanır uyanmaz düşünüyorum
Bugun yemek olarak 5 6 kasik barbunya yemegi ve biraz et yedim sadece ama maalesef cikolata yedim
Yedikten sonra pişman olunca vucut daha çok direnç gösteriyor canım.100 kere zıpla ve çikolatanın tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…