- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
Diyet listemde bugün sadece bakliyat var malesef. Birazdan spor yapacağım. Ben tayti alacam ya korseyi takamiyorum egilk kalk bebegi emzir falan zor geldi.Ama sade mercimek yemegiyle doymazsin sanki canim zaten aksama ye bence biseylee ben proteinsiz doymuyorum
Yok ya o korse zaten insani daraltiyo bekar isi benceDiyet listemde bugün sadece bakliyat var malesef. Birazdan spor yapacağım. Ben tayti alacam ya korseyi takamiyorum egilk kalk bebegi emzir falan zor geldi.
Son sansim tayt.
Ya ben aslinda tatliga fazla duskun degilim tuzlulari cok severim cips pogaca cekirden falan ama cok uzun zaman oldu tatli yemeyeli bi bucuk ayi gecti bi nesfit cikolata hakkim vardi onu da kocam yediAynen bende hergün tartılıyorum diyetimi bozmadığım gün yarın eksi çıkcak diyorum ve artı çıkıyor senin dediğin gibi bi işe yaramıyor bozayım diyorum hemen ama eşim bile benim metabolizmamı öğrendi hemen sen devam et o gidicek diyo 1 2 gun sonra birden 1 kilo düşmüş oluyorum.hergün tartılıyorsan nolursa olsun bozma korumaya geçiyor vucut
Bende tatlıya çok düşkünüm özellikle doğumdan sonra her akşam bugün ne tatlı yesem diye uyanır uyanmaz düşünüyorum
Yedikten sonra pişman olunca vucut daha çok direnç gösteriyor canım.100 kere zıpla ve çikolatanın tadını çıkar
Ya harikasın yaa az gülmedim . Hatırlıyorum bu şarkıyıAy oturdum bunj dinliyorum wallahi cocuklugumun sarkisi
Yemin ederim bu adam tam diyet yapan birinin akibetini anlatmis sikayet ede ede diyete devam ediyorum hani kufur ede ede odev yapardik ya ahmet buhan matematik kitabi cozmek gbiYa harikasın yaa az gülmedim . Hatırlıyorum bu şarkıyı
ayy ben düşünemiyorum o evde diyet yapamam benim eşimde sen diyet yapınca banada birşey yapmıyorsun diyoKizlar tatli varya inanilmaz kilo aldiriyo cidden bak bu kadar hizli kilo verdiysem tatli yememekten kaynaklandi... İnanin masanin ustu dolaplar buzdolabi full tatli kendim ayri yapmistim esim marketten almis bide manolya tatlisi nasil yapiliyo merak etmis gecen kendi yapti dusunun artik ayri ayri her yerde tatli... Buradaki amac onu sisirip kendim zayiflamak kotu emellerime alet etmekama kendi kazdigim kuyuya kendim dusmemeliyim
Kafanı çok takarsan çabuk bozarsın bence canım rahat ol biraz emziriyorsan 5 6 kilo verirsin spor ve diyetle diye düşünüyorumKızlar sizce bayram sonuna kadar kac kilo veririm ya iyice kafaya taktim.
Ya cunku onun fitliginden benimde kim kardashian kalcalarimdan gina geldi o yemeli ben veemeliyim bu kilolariayy ben düşünemiyorum o evde diyet yapamam benim eşimde sen diyet yapınca banada birşey yapmıyorsun diyomaşallah sana canım iyi irade
Kizlar tatli varya inanilmaz kilo aldiriyo cidden bak bu kadar hizli kilo verdiysem tatli yememekten kaynaklandi... İnanin masanin ustu dolaplar buzdolabi full tatli kendim ayri yapmistim esim marketten almis bide manolya tatlisi nasil yapiliyo merak etmis gecen kendi yapti dusunun artik ayri ayri her yerde tatli... Buradaki amac onu sisirip kendim zayiflamak kotu emellerime alet etmekama kendi kazdigim kuyuya kendim dusmemeliyim
Kızlar yarış yapalım öyle daha güzel motive olunur.bekarken kk da zayıflamıştım yine o şekilde güzel oluyor ne dersiniz.her cuma tartı günümüz olsun
Oylemi ben kaçırmışımCanim her cuma tarti gunumuz zaten. Geliyor gelmekte olan bu aradailk sayfaya bakarsan seruvenimizi inceleyebilirsin.
Valla gümbür gümbür geliyor gelmekte olan. Az önce şöyle bir aynaya baktım da hiç kilo verememişim sanki . Aynadaki görüntü hatta aldığımı söylüyorCanim her cuma tarti gunumuz zaten. Geliyor gelmekte olan bu aradailk sayfaya bakarsan seruvenimizi inceleyebilirsin.
Esler zTen rejimin bozulmasina en buyuk vesileO kadar dikkat ettim bugün çok güzeldi gerçekten taki eşim Ramazan öncesi kendine kıyak yapmaya karar verene kadar.. be adam zaten karşımda yemediğin kalmadı 2 büyük boy pizza alıp gelmiş. Tüm gün sabah yedim yarım tosttaki karbonhidratla durdum bulgur pilavı bile yemedim. Sonrasını hatırlamıyorum en son kutuları çöpe atıyordum şimdi de midem yanına
Hayır kendisi de 100 e doğru koşuyor neyine yiyorsaEsler zTen rejimin bozulmasina en buyuk vesile
Merhaba canım ben 2 çocukla gün kavramını unuttum. Geçen haftayı yazdım sanıyordum ama o önceki haftaymış aman allahımmm. Ama ben kilo aldım buralara hiç uğramasam iyi olacak.