Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Aynen bende hergün tartılıyorum diyetimi bozmadığım gün yarın eksi çıkcak diyorum ve artı çıkıyor senin dediğin gibi bi işe yaramıyor bozayım diyorum hemen ama eşim bile benim metabolizmamı öğrendi hemen sen devam et o gidicek diyo 1 2 gun sonra birden 1 kilo düşmüş oluyorum.hergün tartılıyorsan nolursa olsun bozma korumaya geçiyor vucut

Bende tatlıya çok düşkünüm özellikle doğumdan sonra her akşam bugün ne tatlı yesem diye uyanır uyanmaz düşünüyorum😅

Yedikten sonra pişman olunca vucut daha çok direnç gösteriyor canım.100 kere zıpla ve çikolatanın tadını çıkar 😊
Ya ben aslinda tatliga fazla duskun degilim tuzlulari cok severim cips pogaca cekirden falan ama cok uzun zaman oldu tatli yemeyeli bi bucuk ayi gecti bi nesfit cikolata hakkim vardi onu da kocam yedi :KK70:

Kizlar tatli varya inanilmaz kilo aldiriyo cidden bak bu kadar hizli kilo verdiysem tatli yememekten kaynaklandi... İnanin masanin ustu dolaplar buzdolabi full tatli kendim ayri yapmistim esim marketten almis bide manolya tatlisi nasil yapiliyo merak etmis gecen kendi yapti dusunun artik ayri ayri her yerde tatli... Buradaki amac onu sisirip kendim zayiflamak kotu emellerime alet etmek :KK70:ama kendi kazdigim kuyuya kendim dusmemeliyim

Kizlar tatli varya inanilmaz kilo aldiriyo cidden bak bu kadar hizli kilo verdiysem tatli yememekten kaynaklandi... İnanin masanin ustu dolaplar buzdolabi full tatli kendim ayri yapmistim esim marketten almis bide manolya tatlisi nasil yapiliyo merak etmis gecen kendi yapti dusunun artik ayri ayri her yerde tatli... Buradaki amac onu sisirip kendim zayiflamak kotu emellerime alet etmek :KK70:ama kendi kazdigim kuyuya kendim dusmemeliyim
ayy ben düşünemiyorum o evde diyet yapamam benim eşimde sen diyet yapınca banada birşey yapmıyorsun diyo😂maşallah sana canım iyi irade👏

Mumkun degil evde tatli olacak da ben yemicem 🤦🏻‍♀️

O kadar dikkat ettim bugün çok güzeldi gerçekten taki eşim Ramazan öncesi kendine kıyak yapmaya karar verene kadar.. be adam zaten karşımda yemediğin kalmadı 2 büyük boy pizza alıp gelmiş. Tüm gün sabah yedim yarım tosttaki karbonhidratla durdum bulgur pilavı bile yemedim. Sonrasını hatırlamıyorum en son kutuları çöpe atıyordum şimdi de midem yanına 🙈

O kadar dikkat ettim bugün çok güzeldi gerçekten taki eşim Ramazan öncesi kendine kıyak yapmaya karar verene kadar.. be adam zaten karşımda yemediğin kalmadı 2 büyük boy pizza alıp gelmiş. Tüm gün sabah yedim yarım tosttaki karbonhidratla durdum bulgur pilavı bile yemedim. Sonrasını hatırlamıyorum en son kutuları çöpe atıyordum şimdi de midem yanına 🙈
Esler zTen rejimin bozulmasina en buyuk vesile😆

Liste tamam. 👍

suukaa suukaa sen sonuclarini yazmamissin canim.
Merhaba canım ben 2 çocukla gün kavramını unuttum. Geçen haftayı yazdım sanıyordum ama o önceki haftaymış aman allahımmm. Ama ben kilo aldım buralara hiç uğramasam iyi olacak. 🙈
Bu arada hepinizi tebrik ederim maşallah ne güzel kilo vermişsiniz 🧿🧿🧿

X