Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Sut ve sut urunu alerji bacim naptin :KK70:
Saskin ben yedikten sonra dank etti. O kadar gözüm döndü ki. Spora da basladim şimdi haftanin 3 gunu 20 dakika eliptik 30 dakika cardio yapmaya basladim. Bacaklarim inanilmaz aciyor yere bi sey almaya egilemiyorum o derece. Bu hafta veremeyebilirim sanirim ya oglende ayvalik tostu gömdüm. Aksam vi sey yemedim sacma bi sey oldu bugun.

Saskin ben yedikten sonra dank etti. O kadar gözüm döndü ki. Spora da basladim şimdi haftanin 3 gunu 20 dakika eliptik 30 dakika cardio yapmaya basladim. Bacaklarim inanilmaz aciyor yere bi sey almaya egilemiyorum o derece. Bu hafta veremeyebilirim sanirim ya oglende ayvalik tostu gömdüm. Aksam vi sey yemedim sacma bi sey oldu bugun.
Hadi hayirlj olsun sporun online diyetisyenden memnun musun? Verirsin insaah canim ayvaligi ben de asiri severim valla suan zaten kofte yememe ragmen cok acim bazen boyle kriz oluyo resmen

Hadi hayirlj olsun sporun online diyetisyenden memnun musun? Verirsin insaah canim ayvaligi ben de asiri severim valla suan zaten kofte yememe ragmen cok acim bazen boyle kriz oluyo resmen
Normalde online değildi Koronadan dolayı artik sadece telden gorusuyoruz o da pek icime sinmemeye başladı evdeki tartiya göre gidiyoruz sonuçta yag kas durumuma bakılmıyor. Biraksam mi avmcaba diye dusunuyirum..

Normalde online değildi Koronadan dolayı artik sadece telden gorusuyoruz o da pek icime sinmemeye başladı evdeki tartiya göre gidiyoruz sonuçta yag kas durumuma bakılmıyor. Biraksam mi avmcaba diye dusunuyirum..
Evet dogeu insanin icine sinmez wu corona her seyi bozdu diyetisyende de birebie ilgilenilmeyinxe skinti oluyo anladigi.

Selam kızlar
Sabah yine erkenden kalktık.
7:00 de sade kahve içtim
9:00 da kahvaltı
Peynirli yumurta
3 zeytin
1 kk peynir
Tere havuç çilek kivi
1,5 dilim tam buğday ekmeği

Sonra 12:00 de bir kahve daha içtim yanına da 2 kare bitter

Şimdi 16:00 öğle akşam birleşik klasik Türk menüsü
Kuru fasulye
Bulgur pilavı
Salata ayran

Çay içerken çekirdek yiyip film izlemek istiyorum bebek uyursa

Eklentiler

• BC31AACB-E8CE-4DF4-AE7A-0495B0007E7A.jpeg
    BC31AACB-E8CE-4DF4-AE7A-0495B0007E7A.jpeg
    137,9 KB · Görüntüleme: 23
  • E1CA4226-F8C3-44D1-B0D8-A32B90F2152E.jpeg
    E1CA4226-F8C3-44D1-B0D8-A32B90F2152E.jpeg
    141,2 KB · Görüntüleme: 20
Sabah:
Karisik meyveli musli
6-6 ceviz

Ogle:
Sekerli turk kahve
4 kayisi
1 muz

Aksam:
5 kofte
1 kase yogurtlu ispanak

Spor:
30 dk hiphop tabata

İzlenim:
Diyet 2 gundur iskenceye donuctu hayirlisi... Suan tek istegim sosisli patso yanina kola... Bide bugun pant. Giydin yav hala o basenler duruyor vallahi cildiricam ne basenmis arkadas tamam incelmis ama duruyo yani 55 e inmeden diyeti birakmam

Ay her gun tartilma o zaman ben diyeti birakiyom
Her gün tartilmayi bi biraksam zaten. Off cok gicik azıcık ipin ucunu kacirsan hemen tartiya yansiyor. Bugün spor günüm bi de.
Soyle 61 e falan bi ineydim daha rahat yapicam diyeti böyle geriliyorum ya inemezsem diye. Millet iyi 30 40 kilo veriyor valla.

Her gün tartilmayi bi biraksam zaten. Off cok gicik azıcık ipin ucunu kacirsan hemen tartiya yansiyor. Bugün spor günüm bi de.
Soyle 61 e falan bi ineydim daha rahat yapicam diyeti böyle geriliyorum ya inemezsem diye. Millet iyi 30 40 kilo veriyor valla.
Ben de asiru sabirsizim hafrada 3 4 kilo vermem gerekiyo gbi geliyi

Canim her gun tartilma. Aklini surekli diyetle de bozma. Biraz akisina birak daha rahat oluyor.

İşte gün icinde aklim surekli diyette. Cidden surekli dusundugum bu ya. Su 6 kiloyu versem diye planlar yapiyorum akışına biraksam daha rahat gidecek.
Ertesi gün tartida azalma olmazsa bak o kadar yemedim gene gitmemis o zaman yiyim moduna geciyorum. Evde yapacak bi sey yok ya su an. Kiloma takmis vaziyetteyim.
Bi an evvel kurtulmam lazım. Artik haftada 1 tartilmaya karar verdim yoksa günümü zehir ediyorum kendime.

İşte gün icinde aklim surekli diyette. Cidden surekli dusundugum bu ya. Su 6 kiloyu versem diye planlar yapiyorum akışına biraksam daha rahat gidecek.
Ertesi gün tartida azalma olmazsa bak o kadar yemedim gene gitmemis o zaman yiyim moduna geciyorum. Evde yapacak bi sey yok ya su an. Kiloma takmis vaziyetteyim.
Bi an evvel kurtulmam lazım. Artik haftada 1 tartilmaya karar verdim yoksa günümü zehir ediyorum kendime.

Canim sen daha yakinsin hedefine ben napayimmm en az 20-22 kilo vermem gerek :KK43:

X