Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Kizlar evet tabata biraz yorucu soyle yapabilirsiniz sagda anna var o normal bizim gbi fanilerin yapabilecegi kadar yapiyo, ortadaki siyahi iki grubada hitapbediyor, kaycee ise g...u Pil ile calisiyo muhtemelen ben onun insan olduguna inanmitorum zaten. Yani ilk basta annadan baslayabilirsiniz. Ben 2 gune 1 yapiyorum cok ustuste yapinca diz kapaklarimda agri oluyo.. dugun zamsni yapardim dusumu alirfim annecigim papatya cayimi yaparfi 1-2 saat kestirirdim oooh ne ala memleket simdi yapip camasirlara girisiyorum haliyle zor oluyo her gun olayi

Bide tabatanin etkisi 48 saat suruyor kizlar o guzellihi var yani 2. Gun hala yag yakimina vucut devam ediyor dinlenebilirsiniz... İsyedigin kiloya ulasinca zaten bu tabatayi yapmam keaira lashae kadinin adi instagramdan kendisine de yazdim emziriuorum kilo vermeye calisiyorum diye kendisi ben de emziriyorum hala bi zarari yok tabatanin yazmis kilo verince farkli videolarima gecis yapabilirsin yazmis

Kızlar merhaba hepimize Ramazan öncesi güzel bir hafta diliyorum. Allah sıkıntı vermezse ilk gün tutmak istiyorum. Zaten çocuk çok küçük tutamam fazla.
TRENDYOLdan hindiba kahve siparişi verdim bakalım nasıl tadı. Hep tekli paket hem 100gr olanı verdim.
Gece uyumamayan bebekle en son 7:00 de yataktan kalktık kahve içtim gözümü açamıyorum diye.
8:30 da kahvaltı
Az önce de eşim çilek almış çok güzeldi onu yedim. Yemeğimin adı belli kafam rahat.
İki gündür bitmeyen aşotu çorbası mantarlı tavuk sote salata
Saat 4-5 gibi öğle akşam beraber oluyor. Dün gece acıktım yalnız bir dilim tam buğday ekmeği ile 1 parmak kadar peynir yedim

Eklentiler

• C3A16551-8D43-4B7B-877E-95AFF6C81985.jpeg
    92,2 KB · Görüntüleme: 17
  • EF94D358-65A3-44ED-8284-3F4BD9BC97E6.jpeg
    131,5 KB · Görüntüleme: 16
Senin bebiste mi uyumuyo bizimkide sagolsjn saat basi kalkar kafam kazan gbi butun gum hatta bazen 15 dakika uyuyo uyaniyo

Ben oruc konusunda kararsizim hic bilmiyorum ne yapsam gecen yil hamileligime denk gelmisti 10 gun kadar tutabilmistim ama bu yil sutun azalmasini goze alamiyorum.

Ben oruc konusunda kararsizim hic bilmiyorum ne yapsam gecen yil hamileligime denk gelmisti 10 gun kadar tutabilmistim ama bu yil sutun azalmasini goze alamiyorum.
Ben ilk gün tutarım bir de regl olmazsam Kadir gecesi ile Arife günü diye düşündüm..geçen sene Ramazan’da hamile kalmışım ama bayramdan sonra öğrenince iyi oldu tutmuş oldum. Kızımdan gebelik ve emzirme bir de normal zamanlarda tutamadıklarından 100 küsür gün borcum var offf offf

Ben de ilk gun denicem. Gecen yil hamileydim tutamadim. 5.5aylik benimki.yavas yavas ek gidaya da baslicam insallah. Benim soyle bir avantajim var ki bebek zaten gece 4gibi uyuyor, gunduz 12ye kadar. O yuzden tutabilirim diye dusunuyorum.zorlanirsam ara veririm.

Gece 4 gibi mi

Yaamalesef. Alistim ama. Ilk cocugim da ne yaparsak yapalim sabah 5te uyanirdi. 2.si gece saat basi uyanirdi. Bu da boyle cikti. Hepsine gore ayri hayat tarzi benimsedim
Ben de böyle akışına bıraktım diyorum ama 9 yaşında ağır engelli kızım var gündüz uyumak imkansıza yakın okul ve rehabilitasyon olmayınca

Yaamalesef. Alistim ama. Ilk cocugim da ne yaparsak yapalim sabah 5te uyanirdi. 2.si gece saat basi uyanirdi. Bu da boyle cikti. Hepsine gore ayri hayat tarzi benimsedim

Benimki nerdeyse 4 te uyaniyor seninki uyudugu zaman 8 de uyutmaya alistirdim ben. Buyume hormonlari en cok aksam 7 9 arasi salgilaniyor canim.

Sabah:
1 dilim tam bugday
Peynir
Yumurta
1 cay kasigi.bal
5-6 zeytin

Ogle:
3 kayisi
1 sekerli turk kahve
5-6 cilek

Aksam:
5 kofte
1 corba kase yogurtlanmis ispanak

Spor:
30 dk hiphop tabata

İzlenim:
Canim bugun ill defa ekler cekti inanilmaz sekilde hani su herbiri farkli aromali olanlardan bu hafta kilo vermem diye ongoruyorjm.cunku cok zorlayixi oldu artik sinir olan kiloyu gecmis oldum.. muhtemelen 59larda gezerim bakalim

Sabah:
1 dilim tam bugday
Peynir
Yumurta
1 cay kasigi.bal
5-6 zeytin

Ogle:
3 kayisi
1 sekerli turk kahve
5-6 cilek

Aksam:
5 kofte
1 corba kase yogurtlanmis ispanak

Spor:
30 dk hiphop tabata

İzlenim:
Canim bugun ill defa ekler cekti inanilmaz sekilde hani su herbiri farkli aromali olanlardan bu hafta kilo vermem diye ongoruyorjm.cunku cok zorlayixi oldu artik sinir olan kiloyu gecmis oldum.. muhtemelen 59larda gezerim bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…