Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Merhabalar bende yeni doğum yaptım sayilir sekiz aylık bı oglum var iyi ki var 😊 bende kilodan çok yakiniyoeum 72ile hamile kaldım 96 kilo ile doğuma gittim su an 78.700 tum vermem gereken rahat 10 kilo var ama veremiyorum beni de aranıza alır mısınız 😊
Hoşgeldin dilerim istediğin kiloya ulaşırsın 😊

Merhabalar bacılar:KK24::KK24:şuan oğlumu pışpışlarken yazıyorum.9 aylarını doldurmak üzere 2 bebişim var bir kız bir erkek ikiz anasıyım yani:emir_bebek::emir_bebek:92 kiloyla hamile kaldım 102 le doğuma girdim doğumdan birkaç ay sonra tekrar 92 ye düştüm sonra diyetle 82 ye indim şuan 82 kiloyum aklımda sürekli yarın diyete başlıyorum nidaları çınlıyor:KK70:ama başlayamıyorum bir türlü belki burada takılırsam devam ederim boyum 168 hedeflerim79 75 69 65 diye devam ediyor 😊insallah bende sizinle birlikte kurtulurum bu fazlalıklardan hazır evdende çıkamıyoruz çıkınca şaşırsın millet:21:biraz uzunmu yazdım ne😁
Hoşgeldin dilerim istediiğin kiloya ulaşırsın maşallah ikizlere ne güzel 😍

Merhaba hanımlar. Benim de 15 aylık bir oğlum var 56yla hamile kaldım 73le doğuma gittim şuan 62 kiloyum. Hedefim de 6 kilo vermek var ama bir türlü veremiyorum :KK43: ilk oğlum 9 aylıkken eski kiloma dönmüştüm ama bunda basaramadim bir türlü. Bana da yardımcı olur musunuz lütfen 🙏

Merhaba hanımlar. Benim de 15 aylık bir oğlum var 56yla hamile kaldım 73le doğuma gittim şuan 62 kiloyum. Hedefim de 6 kilo vermek var ama bir türlü veremiyorum :KK43: ilk oğlum 9 aylıkken eski kiloma dönmüştüm ama bunda basaramadim bir türlü. Bana da yardımcı olur musunuz lütfen 🙏

Merhabalar bende yeni doğum yaptım sayilir sekiz aylık bı oglum var iyi ki var 😊 bende kilodan çok yakiniyoeum 72ile hamile kaldım 96 kilo ile doğuma gittim su an 78.700 tum vermem gereken rahat 10 kilo var ama veremiyorum beni de aranıza alır mısınız 😊
Merhabaa
Merhabaaa az kalmış hedefine 6 kilo

Merhaba kızlar
Yine uykusuz bir gece geçti. Dün üç aylık oldu bebek şükür artık ufak ufak uyku eğitimlerine bakmak lazım.
Sabah 9:30 kahvaltı
Kıymalı yumurta Zeytin peynir semizotu bir dilim tam buğday
Öğlen 15 dk yeni başlayanlar için yoga ve 15 dk Yağ yakıcı cardio (feel29forever diye bir YouTube kanalı, basit görünüyor ama sağlam terletti beni hava da sıcak olunca)
Sade kahve ve bir parça bitter çikolata
Öğlen akşam birleşik 16:00 da yedik
AŞ otu çorbası
Kabak ve pırasalı mücver
Salatalık semizotu ile cacık

Eklentiler

• A1FD0481-37C8-4AE7-A3B5-D1EDE08144AF.jpeg
    A1FD0481-37C8-4AE7-A3B5-D1EDE08144AF.jpeg
    145,4 KB · Görüntüleme: 22
  • FD514E6C-65B9-44B3-A12F-340FBDD2EAAF.jpeg
    FD514E6C-65B9-44B3-A12F-340FBDD2EAAF.jpeg
    157,4 KB · Görüntüleme: 20
  • 4454ADD1-2E29-4BD2-8327-77915F204101.jpeg
    4454ADD1-2E29-4BD2-8327-77915F204101.jpeg
    113,5 KB · Görüntüleme: 22
Havani
Merhaba kızlar
Yine uykusuz bir gece geçti. Dün üç aylık oldu bebek şükür artık ufak ufak uyku eğitimlerine bakmak lazım.
Öğlen 15 dk yeni başlayanlar için yoga ve 15 dk Yağ yakıcı cardio (feel29forever diye bir YouTube kanalı, basit görünüyor ama sağlam terletti beni hava da sıcak olunca)
AŞ otu çorbası
Kabak ve pırasalı mücver
Harikasin,! O defigin videpya bi bakim tam aradigim sekil yoga ve cardio... Kilo verince oyle biseye gecicem

Sabah:
Karisik meyveli musli
5-6 ceviz

Ogle:
Avakadolu yogurt ustunde cilek muz hindistan cevizi kivi var

Aksam:
Kiymali yumurta ustunde kasar var
Yogurt
2-3 ceviz

İzlenim:
Karnim tok suan icin bi skinti yok kizlar, diyetimize devam

Merhaba kızlar
AŞ otu çorbası
Kabak ve pırasalı mücver

Sabah:
Karisik meyveli musli
5-6 ceviz

Ogle:
Avakadolu yogurt ustunde cilek muz hindistan cevizi kivi var

Aksam:
Kiymali yumurta ustunde kasar var
Yogurt
2-3 ceviz

İzlenim:
Karnim tok suan icin bi skinti yok kizlar, diyetimize devam
Afiyet olsun kizlar menuler cok guzel 👏👏

Ben vermedim ama bel ve kollar ağrımaya başladı bebek Kucakta olunca.. herkes de yoga rahatlatıyor deyince denedim
Evet canim cok iyi olmua o skintiyi bende cekiyorum kollarim spordan sonra agriyo bizimkide kilolu bi bevek surekli kucakta kucaga cok aliskin bi donem kolikti cunku...
Aynen seninki kaç aylık oldu
8 aylik ccanim

X