Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Merhabalar bacılarşuan oğlumu pışpışlarken yazıyorum.9 aylarını doldurmak üzere 2 bebişim var bir kız bir erkek ikiz anasıyım yani92 kiloyla hamile kaldım 102 le doğuma girdim doğumdan birkaç ay sonra tekrar 92 ye düştüm sonra diyetle 82 ye indim şuan 82 kiloyum aklımda sürekli yarın diyete başlıyorum nidaları çınlıyorama başlayamıyorum bir türlü belki burada takılırsam devam ederim boyum 168 hedeflerim79 75 69 65 diye devam ediyor insallah bende sizinle birlikte kurtulurum bu fazlalıklardan hazır evdende çıkamıyoruz çıkınca şaşırsın milletbiraz uzunmu yazdım ne

Merhaba canim hosgeldin. Insallah istedigin kilolara inersin

Merhaba masallah canim hosgeldin gruba giripte kilo vermeyen yok herkes istedigi kilolara ulassin insallah.

Merhaba hanımlar. Benim de 15 aylık bir oğlum var 56yla hamile kaldım 73le doğuma gittim şuan 62 kiloyum. Hedefim de 6 kilo vermek var ama bir türlü veremiyorum ilk oğlum 9 aylıkken eski kiloma dönmüştüm ama bunda basaramadim bir türlü. Bana da yardımcı olur musunuz lütfen

Merhaba hosgeldin. Hedefine cok az kalmis verirsin insallah

Günaydın kızlar ödem atıcı yada yağ yakıcı çaylar kürler yapıyormusunuz emziren anne için varmı birşeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…