- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
Aanladim yine kisinin kendisinde bitiyo deseneHayir canim en azindan benim calistigim diyetisyenden verim almadim. Liste verip geciyor sadece.
Hoşbuldum canim insallahzeydemor zuzuzuzu1234 hosgeldiniz sefa geldiniz kizlar dogumlariniz hayirli uguurlh olsun hep birlikte kilolara elveda demek dilegiyle
Cok teşekkür ederim hoşbulduk inşallah veririm gitmiyor bir türlüzeydemor zuzuzuzu1234 hosgeldiniz sefa geldiniz kizlar dogumlariniz hayirli uguurlh olsun hep birlikte kilolara elveda demek dilegiyle
Merhabalar bende yeni doğum yaptım sayilir sekiz aylık bı oglum var iyi ki varbende kilodan çok yakiniyoeum 72ile hamile kaldım 96 kilo ile doğuma gittim su an 78.700 tum vermem gereken rahat 10 kilo var ama veremiyorum beni de aranıza alır mısınız
Merhabalar bacılarşuan oğlumu pışpışlarken yazıyorum.9 aylarını doldurmak üzere 2 bebişim var bir kız bir erkek ikiz anasıyım yani 92 kiloyla hamile kaldım 102 le doğuma girdim doğumdan birkaç ay sonra tekrar 92 ye düştüm sonra diyetle 82 ye indim şuan 82 kiloyum aklımda sürekli yarın diyete başlıyorum nidaları çınlıyor ama başlayamıyorum bir türlü belki burada takılırsam devam ederim boyum 168 hedeflerim79 75 69 65 diye devam ediyor insallah bende sizinle birlikte kurtulurum bu fazlalıklardan hazır evdende çıkamıyoruz çıkınca şaşırsın millet biraz uzunmu yazdım ne
Merhaba hanımlar. Benim de 15 aylık bir oğlum var 56yla hamile kaldım 73le doğuma gittim şuan 62 kiloyum. Hedefim de 6 kilo vermek var ama bir türlü veremiyorumilk oğlum 9 aylıkken eski kiloma dönmüştüm ama bunda basaramadim bir türlü. Bana da yardımcı olur musunuz lütfen
Günaydın herkese menü falan yazıyor muyuz gün bitiminde sporlarimizi falan
Hoş buldumMerhaba hosgeldin. Hedefine cok az kalmis verirsin insallah
Hoş buldumevet az kaldı ama son kalan kilolar çabuk verilmiyor sanırım ya
Weriris canim her yedigjmiz yazilinca veriliyo ve tabii ki sporla insallah kurtulucazCok teşekkür ederim hoşbulduk inşallah veririm gitmiyor bir türlü
Aminnn inşallahWeriris canim her yedigjmiz yazilinca veriliyo ve tabii ki sporla insallah kurtulucaz