baslık cok ilginç cidden ..eminim yeryüzünde bu derdi ceken bir ben varım..sanırsınızk i konu sahibi kanser olmuş ne bileyim kocadan dayak ortada 5bebe sokakta aç kalmış...ya arkadasım altı üstü abin yengene deger veriyor onu seviyor bırak mutlu olsunlar ..neymiş yengene baban para harcamış yengen kıymet vermemiş e harcamayın artık bırakın karşılık görmediyseniz yengenden iyilik yapmayın fazla da muattap olmayın...bu çile seni bitirmiş bu yasta..biraz şükredin allaha rabbim sizi zengin yapmış , şanslı birisiniz..sizin nişanlınız zengin mi sizin gibi yoksa yengeniz gibi yoksul mu?
benim bu konuda en cok şaştıgım şey bir genç kızın üstelik artık nişanlı hala abisiyle ve abisinin eşiyle takıntısı ...
5yıl küs kalmak yengenden kaynaklı değil demek ki senin abinle iletişimin yengenden kötüymüş sorun bu...düzeltmek senin elinde..
değerli kullanıcı bana zaman ayıprıp yorum yaptıgınz için teşekkür ederim...
şimdi öncelikle bir değil bikaç yorum yapmşışsınz benım derdim sizi neden bu kadar gerdi onu anlamadım...sonra ben zaten günlük hayatta böyle ah vahlayan ağlayan biri değilim....bazı şeyleri içimde yasarım içimde derdmi çekerim asla ve aslaya otrup birine böyledir şöyledr diye derdmi anlatıp boğmam kmseyi..günlk hayatta tanşmş olsak sizinle emin olun inanılmaz positif biri güleç yüzlü dertsz tasasz dersnz...tamam tabbime şükürller olsunki bana verdği en büyük dert babamın felç olması..........lise çağlarında hayatımızn alt üst olması...babanızn uzun süre birden biri sizi hiç tanımamsı ne demek..siz bu acıyı bilemezsinz ve ben bu hassas dönemde yengemin bu tür oyunlarla abmi kende bağlaması bana saçma geldi....aksıne sıkı sıkıya sarmalydı bizi....ne yaşadğımı istesemde burdan detaylıca anlatamam...ne yasadmı ben biliyorum..
zaten dikkayli okudaysınz eğer ordada belrttim onlar mutlu olsun diye konuşmuyorum...susuyorum....dua ediyorum onlara bol bol....yengemlede konusuyorum..ben bu sorunları içime attım ve takmamaya çalışıyorum desemde abim bi altımzda....
abimin okuyamama meselesne gelince okumaya isteklydi liseyi bitrdği ilk yıl grdi istedği puanı alamaynca 1 yıl daha hazırlanmak istedi ve babam zaman kaybetmesni istemedi imkanımzda olunca özele yolladu ki abim dereceyle kapatmştı yadam yani hazırlık dönemini.....
yengem hırs yaptı okudu ama bizim paramzla okudu ben burda eşlimn ailesnden harçlık alıyorum desem herkes ahkam kesicek biraz gurrlu ol onurlu ol diye...onda onur die bişe yoktuki o zamnalar gelnmz bile değildi....sevgllerdi ve biz o kadar benmsemştkki okuttu babam ve annem onu tüm masraflarnı karşladılar...söylermsiin bana bu zamanda nişanlı olduğm halde karşı tarfın ailesi 3_5 çeyzn hesabını yaparken kim okutacak bizi bide sevgilik dönemde...
sana sunu sölicem...bizi seni okutsa durumun olmadığı halde ona minnet edersin dmi...ne olursa olsun ssaygszlk yapmazdın....ama yengem bunu bile yapmadğı halde yıllardır sırf ikisi mutlu olsun die suusyoruz.....ben zaten kötü nyetli biir olsaydım burda içimi dökmez gider abime yengemi kötülerdim ....yıllardır bunu neden yapmıyorum işte hır gür kavga çıkmasın diyee...yoksa kötü olmak kolay....bi altmzda otrrlar inanın hiç abartmıyorum 2 haftadır görmüyorum yengemi.........takip bile etmiyoruz...yani sürekli rahatsz edein aillerden değilz...diyorum yaa hala aramadan evlerne inmeyız rahatsız olmasınlar diye...ki yengem hala beğenmez....sürekli yeni eşya alır aldırr...abimi hep borca sokar...en lüks araba aldrr...anlatabliyomuyum yetnmeyı bilmiyo...ben buna kızmıyorum aslada kıskanmıyorum sadece üzülüyorum..
çok ükür nişanmn durumuda kötü değil...iyi
ama ben ona en iyi eşya alacaksın,en iyi araba alacaksın diye tutrmuyorum...anlıyormusunz beni.....ablasıyla nişanda atışdılar küs kaldırlar...nişanmıla ben konustum...o senin ablan bak ben böyler küslük istemem diye ben ikna ettim onla barşması konsnda....5 yıldr öyle yada böle küs kaldk ve yengem hiç bi çaba göstermedi barışmamaz için.....göstermediki böylşe küs olmak onun işine geldi.........
başlığıma takılmsnz...ne ben dderdmın buyuklğnden yakınmadım aslında sadece yengesi bu derece olan biri varmı yani böyle bi dert daha taşıyan varmı benım gibi onun için öyle bi başlık yazdım...
ben zaten işimle gücümle ilgileniyorum...size olan hernneyse içimden gelenleri paylaştım...kötü nyetli biri olsam diğer kardemşn nişanlsnı kıskanrdım şuan aynı dönemde nişanlıyız yani küçük yengem...mesela ailem ona fazla yapmaya çalşıo ama umrmda değil ben seviyorum yine hep güleryzluym....söylermsnz yengemi neden kıskanıyım...sonçta kğçük yengemde şuan aynı imkanlarda ama o böyle biri değil işte ,kardeşm o ben nişanlımı çağrr yada ben çağrrm brlkte canlı müzğe gderz,eğlenrz falan ama yengem bigün olsun böyle bişey yapmadı...yani ailecek 1 gün olsun piknğe gtmmzi bilmem..hep abimi sakındı bizde...o hastalık derecsnde kıskanç ve paylaşmak istemiyor abimi...ayrıca örnek vermşsnz yengesi böyle şeker biri falan..her insan hayatı bir değildir...benım yengemde bize böyle davranıyor ama arkadaşlarına gayet iyi...............size o gelin tabkıde iyi davranacak...sonçta görmcesi yada bu tarz bi olayın içinde olablen biri değilsiniz...lütfen biraz daha geniş düşünün ve derdme bu kadar takılmayın ben iyiym korkmayın
)hayatta sabah akşam oturup bu dertle yanmıyorum yani....dedğnz gibi çeyzmle bide karıyermle uğraşıyorum..herkes mutlu olsun