- 19 Mayıs 2020
- 46.329
- 207.226
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam bu kullanıcı ama önceki kullanıcı adı buymuş hesabı kapatıp bunu açmış. Yakın arkadaşlarının yazdığını okuyup sayfasına bakmıştım neleri dert etmiş diye
İçim bir hoş oldu.Tamam bu kullanıcı ama önceki kullanıcı adı buymuş hesabı kapatıp bunu açmış. Yakın arkadaşlarının yazdığını okuyup sayfasına bakmıştım neleri dert etmiş diye
Maalesef çok üzücü fakat yanlış hatırlamıyorsam profil mesajlarında öyle bir yoruma denk gelmiştim..İçim bir hoş oldu.
Tamam bu kullanıcı ama önceki kullanıcı adı buymuş hesabı kapatıp bunu açmış. Yakın arkadaşlarının yazdığını okuyup sayfasına bakmıştım neleri dert etmiş diye
Diğer kullanıcının profil mesajlarından birinde bu ismi paylaştıklarını hatırlıyorum.Önceki ismi diye.. Umarım yanlış okumuşumdur.Bu üyenin son görülmesi 2021 ama. Vefat eden üye 2020de cinayete kurban gitmiş. Ayrıca bu üyeyi hatırlıyorum, son konusunda çocuğuyla ilgili kreşte olan bir problem yüzünden linç yemişti burda. Kızıp gitmişti.
Emin misiniz ulasimiz , şimdi biraz baktım da, Silent Scream ile tarzı aynı gelmedi, Silent Scream 2020 de vefat etmiş, ama bu konu sahibi 2021 de en son görülmüş.Maalesef çok üzücü fakat yanlış hatırlamıyorsam profil mesajlarında öyle bir yoruma denk gelmiştim..
Son görülme ikilemde bıraktı şimdi beni.. Tabi o son görülmelerde değişebiliyir ya..Emin misiniz ulasimiz , şimdi biraz baktım da, Silent Scream ile tarzı aynı gelmedi, Silent Scream 2020 de vefat etmiş, ama bu konu sahibi 2021 de en son görülmüş.
Ay hiç benzemiyor tarzları, bence değil.Son görülme ikilemde bıraktı şimdi beni.. Tabi o son görülmelerde değişebiliyir ya..
Tekrar sayfaya bakıp o mesajı bulmaya çalışayım. Çok üzülmüş sayfaya biraz bakmıştım.
Bilemiyorum tekrar sayfasına bakıyorum. İsim benzerliğidir inşallah.hayır bu değil.
bu arkadaş zaten söylenetek gitmişti ama başka isimle gene geldi.
Evet.. Biri Öğretmen, vefat eden de Ev hanımıymışAy hiç benzemiyor tarzları, bence değil.
Pardon kızlar şimdi tekrar baktım yorumlara önceki kullanıcı adı patient women miş.. Kusura bakmayınAy hiç benzemiyor tarzları, bence değil.
İsmi neydi ayy çok üzüldümÖnce ki kullanıcı adıydı diye biliyorum.