- 25 Eylül 2011
- 7.403
- 11.081
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
harıkasın
aramızda çocuklarda varmış ne güzel pışpışlayın bakalımm o guuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
harıkasın
Bosver DURUCUM ahkam kesenlerin basina gelmediginden anlamazlar sekerim :) anca kendilerini gelin yerine koyarak seni elestirmeyi bilirler
o bahsettigin sonradan görmeden bi tanede bizde var ,gercekten basina gelmeyen bilmez bosver kendini aklamaya calisma
kiskancliklada suclarlar seni fesatliklada ES gec güzelim...
sizde çok sinirlenmişsiniz boşverin burda kimse kimseyi tanımıyor üzerinde ne hakkı var mki beddua etse tutacak öyle her beddua tutsaydı neler olur du neler. ya da kim nerden bilecek kimin kültürlü olduğunu ama arkadaş size beddua etmemiş başınıza gelebilir demiş. beni hemen yargılamayın benim için büyük sıkıntı demiş. ben zaten onun avukatı değilim ama burda dertleşiyoruz konuşuyoruz hemen uslubun sertleşmesi konu sahibiyle tartışmalar. hoşgörülü olalım bence demek istediğim sadece bu. kimse kimseye yorum yazmak zorunda değil.
mesela yine bir yorum yazmış bir arkadaş sen dert görmemişsin. ya olabilir bu dünyada herkesin sıkıntısı farklı. belki bu konu onun için çok önemli. illa çok kötü olaylar mı olmalı bende bu insanları anlamıyorum.
iyi gelinde bir kötü gelinde bir nasıl olsa yengen iyi yapıyor hayatını yaşayacaksın sanki iyi gelin olsa değer verecekmisiiniz tabiki hayır hem ben yazılanlardan sonra bence sen kıskançlık yapıyorsun benim görümcemde senin gibi hep kendini haklı görür ama ne pislikleri var herkes bilir bütün pislikleri yapar abisi tavır alınca yengem yaptıryor der aynı vaka buda
sana katılıyorummmm
sen yengeni çok ama cok kıskanmışsın
ama kendine itiraf etmiyorsun..güzelmiş,akıllı kadın bi de tabi..tek amacın para ..hep biz zenginiz baskaları fakir nişanlım bizden fakir gibi cümleler kurman sence normal mi?
bence değil...
ben Allahtan o yengene sabır diliyorum inş.abini kadına karşı kışkırtıp yuvalarının zarar görmesine sebep olmazsın...zaten ettiğin beddua çok çirkin...sen babanın parasının yengene gitmesine tahammül edememişsin daha önce dediğim gibi bu yazdıkların dert degil abartma git çeyiz köşesine nişanlısın boşverrrr abini yengeni hayatlarından cık..rahat bırak zavallı kadını
arkadaşlar biraz insaflı olalım ya..hem çok genç,hem tecrübesiz hemde çok yoğun duygusal olarak...
sizler tecrübeleriniz ile biraz daha ılımlı yaklaşırsanız daha iyi olur...
Size göre dert başkasına göre değil ama bu insanlara laf sokmanızı gerektirmez, neden samimiyetinize inanmıyorlar?
Çünkü ufacık bir olumsuz yorumda kırıcı cümleler kuruyorsunuz...
Bazı arkadaşlara cahil muamelesi yapmanız, kimisine Allah sizin de başınıza versin demeniz, kimisini kıskanç ilan etmeniz, kimisine zenginliğimi kafaya taktınız demeniz...
Bunlar eğitimci birine hiç uygun düşüyor mu sizce, öncelikle bir hanımefensiye yakışıyor mu???
Elbette kimsenin de size hakaretvari konuşma hakkı yok, ancak siz öyle olumsuz ifadeleri nazik bir üslupla karşılamak yerine aynı oktavdan cevap vererek daha da ortamı ateşlemiş oluyorsunuz...
Bir de açıkcası size tek bir hakaret etmemiş bir üyeyi de avukata vermekle aba altından sopa göstererek tehdit ediyorsunuz???
Bu şekilde ancak t epki toplarsınız, bunun yerine olumsuz yorumlara daha dingin cevaplar verseniz herkes sizin yanınızda olur, bu tavranızla "hımmm... bize böyle olan yengesine kim bilir ne havalar ediyordur" diye düşünülmesine sebep oluyorsunuz...
Tamam, çuvaldızı batırıyorsunuz da iğneyi de azıcık avcunuza dokundurun lütfen...
canım ya işin yokmus enin neden bu kadar battı benim zengiğm sana onu anlamadım...bence asıl kıskanç olan biri varsa sensin inanmıyorum gerçkten sürekşi yorum yazıp durma engellemk zorunda kalıcamyada seni savcı adayı kardeşime yani avukat kardeşime havala edicem...sözcüklerine dıkkat et lutfen...rahatlamaya geldik hepşmz buraya..hakaret edp durmayın...normal hayattaki pasifliğinizi burda atmaya çalşmayın.....ve lütfen artık yorum yazmayın...
Size göre dert başkasına göre değil ama bu insanlara laf sokmanızı gerektirmez, neden samimiyetinize inanmıyorlar?
Bazı arkadaşlara cahil muamelesi yapmanız, kimisine Allah sizin de başınıza versin demeniz, kimisini kıskanç ilan etmeniz, kimisine zenginliğimi kafaya taktınız demeniz...
Bunlar eğitimci birine hiç uygun düşüyor mu sizce, öncelikle bir hanımefensiye yakışıyor mu???
Elbette kimsenin de size hakaretvari konuşma hakkı yok, ancak siz öyle olumsuz ifadeleri nazik bir üslupla karşılamak yerine aynı oktavdan cevap vererek daha da ortamı ateşlemiş oluyorsunuz...
Bir de açıkcası size tek bir hakaret etmemiş bir üyeyi de avukata vermekle aba altından sopa göstererek tehdit ediyorsunuz???
Bu şekilde ancak t epki toplarsınız, bunun yerine olumsuz yorumlara daha dingin cevaplar verseniz herkes sizin yanınızda olur, bu tavranızla "hımmm... bize böyle olan yengesine kim bilir ne havalar ediyordur" diye düşünülmesine sebep oluyorsunuz...
Tamam, çuvaldızı batırıyorsunuz da iğneyi de azıcık avcunuza dokundurun lütfen...