eminim böyle bir derdi çeken yeryüzünde bi ben varımdır...çok şaşıracaksınız...

alışık değilim bu ortama ..tamam olumsuz eleştiri gelebilirama bir söyleme şekli bir adap vardır...kimseye gözdağı vermıyorum o konuda ciddydim ben çünkü söyledğim halde bana kıskanç,maddyatçı diye yorumlar geldi ve sizce bunlar hakaret değilde ne...evet hızlı yazmamadan kaynaklanıyor bazı karışıklıklar....
cümlelerinzden anladığım kadaryla mantıklı konusuyosunz ve düşünüyorsunuz ama herkes sizin gibi yorumlamıyor...ben birsürü cümle kuruyorum birini çekip onume sunuyorlar...buraya hepimiz yol bulamaya dertlerimizi hafifletmeye geldik ama inanın daha çok gerildim bu ortamda ...tabi kimse yüzyüze olmadığı için klavyede önlerine ne gelirse yazıyolar...yazdıklarımı dikkatlı okuyun ben kşimseye hakaret etmedim,benı kınamayın sizinde başınıza gelebilir deidim..sizde aynı hatayı yapmayın lütfen...ayrıca anlamıyorum bazı arkadaşlar o kadar ilgilendiki derdimle.....iğneleyici laflar...onlara neki sanki....güzellikle doru yolu göstermek varken illakı hakaretlemi anlatmak gerekiyor bişeyi farkettysenz benımle kim nasıl konusuyorsa o şekilde cvp vermeye çalıştım....kimse hatasız olmaz...kk kadınları bunu anlamamta direniyorlar.....yorumunz için teşekkür ederim...artık cvp yazmak istemiyorum...gerçkten 2 günde derdime der kattınız.tebrik ediyorum sizi...insanları yargılamak ne kadar kolay........ben yengemin kötü olmasını isteseydim 7 yıldır susmaz buraya yazacığıma gider abime anlatırdım,msj atardım hzuurlarını kaçırmak için çaba harcardım....herkes mutlu olsun diye dua ediyorrum...kimseyede kendmi ıspatlamak zorunda değilim...hayat standartlarımız farklı olabilir,bana az gelen size çok gelebilir....lütfen empati kurarak olaylara yorum yazın...insan kalbi kırmak çok kolay..karşıızda kşmse yokmuş gibi davranan arkadaşlarıma sözüm....herkese kolay gelsin ve herkes mutlu olsun....kimi kırdıysam affola...hoşçakalın....

arpasını fazla vermişsiniz.tek sorun bu

Bazı insanlara ne yaparsanız yapın yaranamaz, üstüne birde kötülük görürsünüz.Yengeniz sizin iddianıza göre kötü bir insan.Elbet biryerden çıkacak yaptıkları.Kendinizi suçlamayın lütfen.Kötülüğüyle onu başbaşa bırakın muhatap bile olmayın.Ceza olarak ona kendisi yeter zaten

Evleneceğinizi yazmışsınız umarım Allah gönlünüze göre verir.Nişanlınızın ailesi size değer vermiyor gibi hissetmişsiniz .Size tavsiyem kendinizi sevdirmek için çabalayıp heba olmayın.
Herşey olacağına varır nasıllarsa sizde öyle olun zira yaranamazsınız.
Sevgiler

ben söyleyeyim 10 yıl öncede aynıymış demek konu sahibesi. dünya kendi etrafında dönüyor sanıyormuş burdan giderken de öyleydi
Gelin sonradan görme tam ona tamam da, dediği kadar da iğrenç biri değildir ya. Yenemeyince saçma sapan b.k atmaya başlamış kadına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…