dedim dert ne acaba?? çok şaşıracaksınız, az sonraaaaaaa ......
arkadaşım senin başka işin gücün yok sanırım kafanda sadece maddiyata çalışıyor,çünkü 2 konuda da her şeyi maddiyata bağlamışsın.kızan kızsıın,isteyen istediğini söylesin.dünkü konuda anlamaya çalışmıştım seni,beklentilerin olabilir falan demiştim ama bence senin hayatında insanlara verdiğin değer tamamen maddiyatla alakalı,gördüğün güleryüz duyduğun tatlı dilin hiçbir kıymeti olmadığı gibi ,takılan altın,alınan koltuk,verilen giysi.bunlar senin için değer göstergesi olmuş.bunları yapıpta karşılığında bir şey göremiyorsanız karşı taraf nankör,art niyetli olmuş, eğer bunları bekleyipte size yapılmadıysa buseferde karşı tarafa başka sıfatlar bulmuşsunuz.
nasıl bir öğretmensiniz ben anlamadım ki? öğretmen dediğin tamam bir insandır yanlış anlatır derdini falan ama bukadarda at gözlüğü takmış olamaz sanırım.her yazdığından sonra yanlış anlaşıldım olmaz. heleki bu insan çocuk yetiştirecek birde ama daha kendisi eleştiriyi kaldıramamış,hala adetler gözünü bürümüş,hayatta önemli olan şeyin mutlu huzurlu bir yuva kurmak olduğunu anlayamamış,bu yuvayı kurarken karşılaşılan zorluklarda sevdiği ile göğüs germe düğüncesi aklından geçmediği gibi birde sevdiğine bin türlü kulp takmış aşağı görmüş.
arkadaşım siz yapmışsınız yapacağınızı gelininize,kıymetini bilmediğini düşünüyorsanız,bilmesin:evinde kocasıyla mutlu mu?ozaman bizden uzak Allaha yakın olsun diyebilmelisiniz.ha abinizde biraz aklı başındaysa bir kadının oyununa gelmeyip ailesine sırt dönmeyecek kadar adamdır.
böyle bir konuyuda öyle bir başlıkla sunmuşsunuz ki maşallah.hani ders planlarında dikkat çekme diye bir bölüm vardır.ortaya bir şey atarsınız öğrencinin dikkatini konuya çekmek için,öğretmenliğinizi bence forumda konuşturmayın,öğretmenliğin verdiği sabrı,öğrencilere göstermesi gereken iyi niyeti kendi hayatınızda uygulayın. ama boşa demiyorum öğretmenlik öğretilmez!
gözünüzdeki değeri boş yada çok meraklı olan insanlardan birinden tavsiyeydi tabi sizi bağlamaz ama...