eminim böyle bir derdi çeken yeryüzünde bi ben varımdır...çok şaşıracaksınız...

konu sahibinin tarzı bu istemediği bir yorum olunca uslubu değişiyor
benim de kültürlü olmadığımı idda etti mesela
gülüp geçiyorum sadece

kendisinin bu hışımlarından dolayı bende pek kültür sahibi olduğunu düşünmyorum konu sahibinin hani öğretmen olmuş ama adam olamamış misalii... Dubleks evde oturuyormuşşş acaba öğretmen maaşıyla mı almış o eviii.... Ay sanırım yalnış oldu anne babasının evi demi o dubleks yani babası almıştır ....neden o kadar az maaşlı bi öğretmenlik gibi bi mesleği secti acaba calışsaydıda acsaydı ya bi fabrika ....

Burda konu açanlar dertleşmek için konu açıyor hanımlarda başlıyorlar taşlamaya. Size sorum bir arkadaşınız size geldi bir dert yanıyor içini açıyor kaçınız acaba burdaki gibi taşlıyorsunuz size derdini açanı. Eğer size ters ise ya yazmayın ya da kırıcı olmadan yazın. Yok paracıymış hap maddiyatmış olabilir bu onun görüşü bazen insan çok küçük ayrıntılara takabilir. Niye sert uslupla hem eleştiriyorsunuz sonrada seni poh pohlıcakmıyız diyorsunuz. Her doğru her yerde söylenmez. Dertleşmeye gelen kişilere böyle sert çıkılmamalı.

kimsenin kimseyi taşladığı ya da ağıır eleştirdiğini düşünmüyorum.
konu sahibine nasıl bi iftira atılmışsa artık, abisi de mantık süzgecinden geçiremediği için inanmış.
inanmasaymış.
bunun üzerine nefret dolu bi şekilde kadına beddua edilmiş,
çocuğu olmasın diye beddua etmek normal mi? bana göre değil.
şimdi ne kendi ailesinde ne de nişanlısının ailesiyle huzur bulamaz hale gelmiş.
aile içinde böyle nefret dolu ilişkiler oldukça karşıdan ne kadar hoşgörü ve sevgi bekleyebilir ki konu sahibi?
burada yengesini dinleyebilmeyi çok isterdim,
ayrıca, eleştiriye tahammülü olmayan konu açmasın, herkes aynı şeyi çok afedersiniz ama "sürü psikolojisi" ile tekrarlamak zorunda mı ?

yazdıklarına tamamen katılıyorum
kimsenin kişiliğini eleştirmiyoruz burda
o derdini anlatıyor bizde yaptığın doğru yada değil diye fikrimizi söylüyoruz
konu sahibinin uslubu ortada
aynı tarzda yengesine de davranıyorsa
kadında ister istemez kin beslemiş olabilir.
ama ben yine de gideyim biraz gazete okuyayım

sen hayatın da dert görmemişsin

dünyanın sadece senin etrafında döndüğünü zannediyorsun galiba

Son düzenleme:
Diğer konuya baktım da. Hakikaten burada anlattıklarınız kadar olmadığını düşündüm ben de. Bayram harçlığı meselesine takıldım mesela. Size bu kadar iyi niyetli davranan ve ellerinden geleni yapan insanlar hakkında söylediklerinizden sonra mağduriyetiniz konusunda bütün fikirlerim değişti.
Paraya önem vermem diye başlayan cümlelerinizin sonunda nedense hep sizin için maddenin ne kadar önemli olduğunu anlatan cümleler kuruyorsunuz.
Keşke ben paraya önem veririm. Bunlar benim için önemlidir. Gösterişi severim deseydiniz.
Ben paraya vermem dediğiniz halde bu kadar değer vermeniz, bana kendimi kandırılmaya çalışılıyormuşum hissettirdi.

canım benm bi konu dertleşmek için acılır katılıyorum ama ben genelde hem dertleşmek hemde artılarımla eksilerimi görebilmek için acıyorum ölede cvp veriyorum eger konu sahibinin yalnışlarını kendine söylemezsek hep aynı yolda ilerleyecek aynı hışmını sürderecek belkide karsıdaki anlattığı yengesi ii bi insan nerden biliyorsun tanıyormusun biz bu konu sahibini daha fazla hışımlanmasını engellemek adına gördüğümüz yalnışları söylüyoruz ben sahsen dediğin gibi sürekli haklısın diyemem cünkü sonucunun nereye gidecegini bilemem o vebalin altına girmem peki ya sen girermiydin

bu arada kımseyı tasladıgımız yok arkadas gidin bakın profılıme yaptıgım yorumlara kişiliğim ortada sorun varsa oda konu sahıbındeee bencee.. he sadece ben tepkı versem sorun bende derım bır kac kısı tepkı verıyorsa amenna pek aile ilişkilerine yorum yapmak ıstemem zor durumda olanlar ıcın sabır ısterım sadece cunku yorum yapmak cok kolay yasamak zordur ama bu konu baska konu sahıbı bambaska ve ben bu forumu sevıyorum bu konu sahıbı ıcın forumu bıakmıycam

tabiki haklısın denmez ama uslup yumuşak olmalı. Kültürlü değilsine kadar gitmiş iş. Ben bunlara kızıyorum yanlışınıda tatlı dille söylenmesi gerek.

tabiki haklısın denmez ama uslup yumuşak olmalı. Kültürlü değilsine kadar gitmiş iş. Ben bunlara kızıyorum yanlışınıda tatlı dille söylenmesi gerek.

arkadasım onca insana hakaret etmiş bana beddua etmiş başka bi arkadaşa kültülü deilsin demiş bu insana biz ne diyelim söyle bakalım

arkadasım onca insana hakaret etmiş bana beddua etmiş başka bi arkadaşa kültülü deilsin demiş bu insana biz ne diyelim söyle bakalım

konu sahıbının sizin üzerinizde bır emeğimi var yookkk ee istedıgını söylesın bu dunyada ne yaparsan onu bulursun hıc sıkıntıya gerek yok kötü söz geri dönermiş dönerde... siz keyfınıze bakın

canını sıkmaya değmez inan..
vardır böyle insanlar etrafımızda
onun istemediği bir şey söylendiğinde yada yapıldığında
hemen uslubu değişir,
bel altından vurmaya çalışır karşısındakini onu da beceremez
bir dolu insan var böyle etrafımızda
bak bana diyor ki daha çok gazete okumalısın daha çok kitap okumalısın
evimdeki kitaplarımın resmini çekip göndermek isterdim kendisine
ama gerek yok kızlar....
gülüp geçilecek böyle insanlara

sana katılıyorummmm

dedim dert ne acaba?? çok şaşıracaksınız, az sonraaaaaaa ......

arkadaşım senin başka işin gücün yok sanırım kafanda sadece maddiyata çalışıyor,çünkü 2 konuda da her şeyi maddiyata bağlamışsın.kızan kızsıın,isteyen istediğini söylesin.dünkü konuda anlamaya çalışmıştım seni,beklentilerin olabilir falan demiştim ama bence senin hayatında insanlara verdiğin değer tamamen maddiyatla alakalı,gördüğün güleryüz duyduğun tatlı dilin hiçbir kıymeti olmadığı gibi ,takılan altın,alınan koltuk,verilen giysi.bunlar senin için değer göstergesi olmuş.bunları yapıpta karşılığında bir şey göremiyorsanız karşı taraf nankör,art niyetli olmuş, eğer bunları bekleyipte size yapılmadıysa buseferde karşı tarafa başka sıfatlar bulmuşsunuz.
nasıl bir öğretmensiniz ben anlamadım ki? öğretmen dediğin tamam bir insandır yanlış anlatır derdini falan ama bukadarda at gözlüğü takmış olamaz sanırım.her yazdığından sonra yanlış anlaşıldım olmaz. heleki bu insan çocuk yetiştirecek birde ama daha kendisi eleştiriyi kaldıramamış,hala adetler gözünü bürümüş,hayatta önemli olan şeyin mutlu huzurlu bir yuva kurmak olduğunu anlayamamış,bu yuvayı kurarken karşılaşılan zorluklarda sevdiği ile göğüs germe düğüncesi aklından geçmediği gibi birde sevdiğine bin türlü kulp takmış aşağı görmüş.

arkadaşım siz yapmışsınız yapacağınızı gelininize,kıymetini bilmediğini düşünüyorsanız,bilmesin:evinde kocasıyla mutlu mu?ozaman bizden uzak Allaha yakın olsun diyebilmelisiniz.ha abinizde biraz aklı başındaysa bir kadının oyununa gelmeyip ailesine sırt dönmeyecek kadar adamdır.

böyle bir konuyuda öyle bir başlıkla sunmuşsunuz ki maşallah.hani ders planlarında dikkat çekme diye bir bölüm vardır.ortaya bir şey atarsınız öğrencinin dikkatini konuya çekmek için,öğretmenliğinizi bence forumda konuşturmayın,öğretmenliğin verdiği sabrı,öğrencilere göstermesi gereken iyi niyeti kendi hayatınızda uygulayın. ama boşa demiyorum öğretmenlik öğretilmez!

gözünüzdeki değeri boş yada çok meraklı olan insanlardan birinden tavsiyeydi tabi sizi bağlamaz ama...

ya bende başlığı görünce konuyu okumaya başlayınca ne bileyim, kocanın yengenle ilişkisi var, yengen sizi dolandırdı falan gibi bişeyler çıkacak sandım herkesin derdi kendine ama tabi bu başlık biraz abartı geldi bana

Yeterli görmemiş demek ki senii hadi sen git gazte oku yetiş bari öğretmen hanıma

sadece birass mı abartı geldi konu baştan aşağıya kendine cevrilmiş her tarafı buram buram abartı kokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…