-
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
konu sahibinin tarzı bu istemediği bir yorum olunca uslubu değişiyor
benim de kültürlü olmadığımı idda etti mesela
gülüp geçiyorum sadece
kimsenin kimseyi taşladığı ya da ağıır eleştirdiğini düşünmüyorum.
konu sahibine nasıl bi iftira atılmışsa artık, abisi de mantık süzgecinden geçiremediği için inanmış.
inanmasaymış.
bunun üzerine nefret dolu bi şekilde kadına beddua edilmiş,
çocuğu olmasın diye beddua etmek normal mi? bana göre değil.
şimdi ne kendi ailesinde ne de nişanlısının ailesiyle huzur bulamaz hale gelmiş.
aile içinde böyle nefret dolu ilişkiler oldukça karşıdan ne kadar hoşgörü ve sevgi bekleyebilir ki konu sahibi?
burada yengesini dinleyebilmeyi çok isterdim,
ayrıca, eleştiriye tahammülü olmayan konu açmasın, herkes aynı şeyi çok afedersiniz ama "sürü psikolojisi" ile tekrarlamak zorunda mı ?
kimsenin kimseyi taşladığı ya da ağıır eleştirdiğini düşünmüyorum.
konu sahibine nasıl bi iftira atılmışsa artık, abisi de mantık süzgecinden geçiremediği için inanmış.
inanmasaymış.
bunun üzerine nefret dolu bi şekilde kadına beddua edilmiş,
çocuğu olmasın diye beddua etmek normal mi? bana göre değil.
şimdi ne kendi ailesinde ne de nişanlısının ailesiyle huzur bulamaz hale gelmiş.
aile içinde böyle nefret dolu ilişkiler oldukça karşıdan ne kadar hoşgörü ve sevgi bekleyebilir ki konu sahibi?
burada yengesini dinleyebilmeyi çok isterdim,
ayrıca, eleştiriye tahammülü olmayan konu açmasın, herkes aynı şeyi çok afedersiniz ama "sürü psikolojisi" ile tekrarlamak zorunda mı ?
yazdıklarına tamamen katılıyorum
kimsenin kişiliğini eleştirmiyoruz burda
o derdini anlatıyor bizde yaptığın doğru yada değil diye fikrimizi söylüyoruz
konu sahibinin uslubu ortada
aynı tarzda yengesine de davranıyorsa
kadında ister istemez kin beslemiş olabilir.
ama ben yine de gideyim biraz gazete okuyayım
hahahaaaaaaaaaaaa
burda konu açanlar dertleşmek için konu açıyor hanımlarda başlıyorlar taşlamaya. Size sorum bir arkadaşınız size geldi bir dert yanıyor içini açıyor kaçınız acaba burdaki gibi taşlıyorsunuz size derdini açanı. Eğer size ters ise ya yazmayın ya da kırıcı olmadan yazın. Yok paracıymış hap maddiyatmış olabilir bu onun görüşü bazen insan çok küçük ayrıntılara takabilir. Niye sert uslupla hem eleştiriyorsunuz sonrada seni poh pohlıcakmıyız diyorsunuz. Her doğru her yerde söylenmez. Dertleşmeye gelen kişilere böyle sert çıkılmamalı.
canım benm bi konu dertleşmek için acılır katılıyorum ama ben genelde hem dertleşmek hemde artılarımla eksilerimi görebilmek için acıyorum ölede cvp veriyorum eger konu sahibinin yalnışlarını kendine söylemezsek hep aynı yolda ilerleyecek aynı hışmını sürderecek belkide karsıdaki anlattığı yengesi ii bi insan nerden biliyorsun tanıyormusun biz bu konu sahibini daha fazla hışımlanmasını engellemek adına gördüğümüz yalnışları söylüyoruz ben sahsen dediğin gibi sürekli haklısın diyemem cünkü sonucunun nereye gidecegini bilemem o vebalin altına girmem peki ya sen girermiydin
tabiki haklısın denmez ama uslup yumuşak olmalı. Kültürlü değilsine kadar gitmiş iş. Ben bunlara kızıyorum yanlışınıda tatlı dille söylenmesi gerek.
arkadasım onca insana hakaret etmiş bana beddua etmiş başka bi arkadaşa kültülü deilsin demiş bu insana biz ne diyelim söyle bakalım
arkadasım onca insana hakaret etmiş bana beddua etmiş başka bi arkadaşa kültülü deilsin demiş bu insana biz ne diyelim söyle bakalım
Burda konu açanlar dertleşmek için konu açıyor hanımlarda başlıyorlar taşlamaya. Size sorum bir arkadaşınız size geldi bir dert yanıyor içini açıyor kaçınız acaba burdaki gibi taşlıyorsunuz size derdini açanı. Eğer size ters ise ya yazmayın ya da kırıcı olmadan yazın. Yok paracıymış hap maddiyatmış olabilir bu onun görüşü bazen insan çok küçük ayrıntılara takabilir. Niye sert uslupla hem eleştiriyorsunuz sonrada seni poh pohlıcakmıyız diyorsunuz. Her doğru her yerde söylenmez. Dertleşmeye gelen kişilere böyle sert çıkılmamalı.
canını sıkmaya değmez inan..
Vardır böyle insanlar etrafımızda
onun istemediği bir şey söylendiğinde yada yapıldığında
hemen uslubu değişir,
bel altından vurmaya çalışır karşısındakini onu da beceremez
bir dolu insan var böyle etrafımızda
bak bana diyor ki daha çok gazete okumalısın daha çok kitap okumalısın
evimdeki kitaplarımın resmini çekip göndermek isterdim kendisine
ama gerek yok kızlar....
Gülüp geçilecek böyle insanlara
ya bende başlığı görünce konuyu okumaya başlayınca ne bileyim, kocanın yengenle ilişkisi var, yengen sizi dolandırdı falan gibi bişeyler çıkacak sandım herkesin derdi kendine ama tabi bu başlık biraz abartı geldi bana