Eltimin eşime karşı olan samimi davranışları normal mi ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kadar doğru ki. Her şey eşinde bitiyor. Mesafe koyacağı yere bir de kadını suçlamış takıntılı diye
Erkekler cin gibi herşeyi farkediyorlar valla absürt olan ve olmayan şeyleri de iyi biliyorlar. Kendi eşinin karşı cinse yapmasını istemeyeceği hiçbir şeyi kendiside kabul etmeyecek bu kadar basit aslında.

kenan abi bizim eve kızları getirdi onlarla alkol içti diye iftira atmış. Biz bunu öğrendiğimizde eşim çok sinirlendi işte bizim eve gelemez o kim ki bana iftira atıyor dedi kardeşine.
O iftiradan sonra biz bir şey demedik eşim yoksa onu dövecekti
Ben bu yaşıma kadar böyle samimi elti kayın ilişkisi görmedim

Ben eşinizi anlayamadım. İftiraya sinirlenip dövmek istemekten ne ara süper elti kayın ilişkisine geçildi? Her yaptığına bahane buluyor, o da öyle işte idare et diyor. Elti kadar eşinizde de kabahat yok mu?

Sizin yaşınız kaç? Eltiniz pek normal biri degil

Sinir anında söyledi ama dövmezdi bir kere ben müsade etmem kocası varken bize düşmez zaten.
Bu ne demek, kocası mı dövsün?
Kusura bakmayın da onunla konuşacağım bununla konuşacağım, şunu bunu söyleyeceğim vs. Bunların hepsi boş. Eşiniz çocuk siz de velisi misiniz? Koca adam mesafe koyamıyor mu? Herkesin içindeyken bırak azarlamayı bir ters bakışı yeter insanın.

Kardeşinin karısının davranışlarından rahatsız oluyor mu olmuyor mu önce bu netleşsin. Laubalilikten rahatsız olmuyor, üstüne kadını savunuyor. Öyleymiş de böyleymiş de... Elti size kalkıp " sana ne, Kenan abim rahatsız olsa kendi söyler, bir şey söylemediğine göre rahatsız olmuyor" derse ne cevap vereceksiniz?

Size bir tavsiye, ailede zaten kimse sevmiyor, kayınvalidem nefret ediyor falan buna o kadar inanıp güvenmeyin. O kaçarak evlendi ben düğün dernekle, tabi herkes beni sever vs. bunlar bir anda değişebilir. Eltiniz kayınvalidenizin en sevdiği gelini olabilir.

Şunu da yazmadan geçemeyeceğim. Kaçarak evlenenlerin evi barkı ayrı ama siz kayınvalideyle oturuyorsunuz. Maddi sebeplerden dolayı 3-4 aylığına yazdınız, keşke bekleseydiniz. Eviniz ayrı olsaydı eltiye istediğiniz kadar mesafe koyabilirdiniz ama şimdi her canı istediğinde kalkıp gelebilir, çünkü eşinin ailesinin evi. O evde bulunmaya sizin kadar hakkı var.

Bu yanlış birşey.Normal değil.Benim eşimin ailesinde de herkesi kardeş görüyorlar.Yok.dunurler kardeş su kardeş bu kardeş bunlar normal şeyler değil.Bende eşimi kuzeninin nişanlısından kiskaniyorum

Elti normal değil ama eşiniz hiç normal değil. Ne demek dövecekti? Nasıl bir adamla evlisiniz.

Eltinizin hoşunuza gitmeyen davranışlarını anında herkesin içinde bozun. Yürürken yanınıza mı geldi, "biz özel bir şey konuşuyoruz, sen de eşinle ilgilen istersen" dersin. Aile sofrasında eşinin yanına mı oturdu, "canım müsaade eder misin eşimin yanına oturayım" dersin. Geç vakit mesaj mı attı, ertesi gün ararsın, "acil bir durum olmadıkça belli bir saatten sonra bizi rahatsız etme" dersin. Ama bence senin eşinde de büyük sorun var. Kız için "saf" diyor, "döverim" diyor, ama bence içten içe bu ilgiden hoşlanıyor.

Lafta sevilmiyor ama bu kadar cesur hareketlerine rağmen kimse ağzını açıp tek laf da edemiyor, aynı şeyleri konu sahibi yapsa o aile onu boğazına kadar gömüp taşlardı. Nasıl bi sevilmemekse bu, saçma sapan davrandığı, ailenin üstüne oynayıp durduğu halde gizli bir el de kolluyor, hiçbir şey olmuyor kendisine.

Bu kulaklar şunu da duydu (direkt yanımda söyledi) ;

Ex eşten bahsederek:

- o benim abim sayılır, aynı yatakta da yatarız nolacak ki!!!

Eski eltiniz, bu cümleyle eski eşinizi asla bir erkek olarak görmediğini; kardeşi yerine koyduğunu anlatmak istemiş gibi duruyor.

Anlatım şeklini ve cümleyi beğenmeyebilirsiniz. Ancak kadına, eski eşinizle arasında farklı bir ilişki var iması yapmanız hoş değil.

Mesafe koyun onlar geldiginde siz cikin evden mumkunse kimse kimsede kalmasin size gelip neden kaliyorlar anlamadim sizin baska yere gitme sansiniz varsa gidin onlar geldiginde kendi evinize cikincada daha da az gorusursunuz kimseye bisey demeyin suclu siz olursunuz ve cok sacma olur bu durum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…