Eltimin eşime karşı olan samimi davranışları normal mi ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar size bir konu hakkında danışmak istiyorum yanlış mı düşünüyorum bana fikir verin lütfen. Ben yeni evliyim 2 3 kere eltimde yatılıya kalmıştık sevgililik döneminde, bir zaman sonra kendi ailesine eşimin adı kenan olsun kenan abi bizim eve kızları getirdi onlarla alkol içti diye iftira atmış. Biz bunu öğrendiğimizde eşim çok sinirlendi işte bizim eve gelemez o kim ki bana iftira atıyor dedi kardeşine. Eltim kaçarak evlenmiş kaynımla kimse onu sevmiyor istemiyor sözde. Kaynanam ondan nefret ediyor. Asıl konuma gelecek olursam eltim eşime karşı hep sürekli samimi davranıyormuş eşime sorduğumda. Mesela eşim mutfağa sigara içmeye gidiyor daha 10 saniye geçmeden eltimde hemen arkasından sigara içmeye gidiyor, normal bir konu hakkında sürekli eşimle konuşmaya çalışıyor. Ne olursa hep eşime soruyor hiç kendi kocasına sormuyor zaten sürekli kedi köpek gibiler. Dün işte misafirler vardı baya kalabalıktı, sofrada baya boş yer vardı eltim eşimin yanına oturdu baya yakın. İşte sohbet ediyorlar vs eltim eşimin dizine sözde şakasına 2 kere vurdu ve güldü. Sürekli kenan abi kenan abicim. Sürekli eşimle konuşma çabasında. Eltim benden 4 yaş küçük eşimde diyor akli dengesi yerinde değil salaktır diyor ama salak değil salağa yatıyor. Ben eşime diyorum mesafeni koy normal değil diyorum o hep böyleydi beni abisi gibi seviyor dedi bana takıntılısın dedi. Hal ve hareketleri bana batıyor. Biraz karışık anlatmış olabilirim, ben yanlış mı düşünüyorum hanımlar yani eltimin eşime karşı olan davranışları normal mi lütfen bana fikir verin ne yapmalıyım?
Canım sakın eltinin eşine söyletim falan deme, çok ayıp ve çok çok yanlış. Zaren araları bozukmuş kızı dinlemeden hayatı boyunca bunu yüzüne vurabilir.
Bunun dışında, burada senin olayın eltinle değil. Eltin özgür bir kadın ve sorumluğu sana değil kocasına. Davranışını değiştirmesi gereken burada eşin. Ayrıca iftira konusunda o kadar da emin olmazdım ben, eşin iftira demiştir tabi. Neyse o konu zaten geçmiş gitmiş ama bazı kadınlar böyleler… samimi oluyorlar yani erkeklerle düşünmeden. Eşinle hallet bence, en son ihtimal eltini hafifçe uyarmak. Şu şekilde; bence kadın erkek arasında mesafe olmalı. Kimse akrabası bile olsa birinin karısına kocasına el şakaları temasları yapmamalı, önemli ve gerekli değilse mesaj atmamalı… ben mesela senin eşine mesaj atmam sen varken çünkü yanlış anlamanı istemem.
Bu şekülde direk olmadan çok güzel uyarabilirsiniz laf arasında, salak da değil diyorsunuz anlar o zaman

Elti normal değil ama eşiniz hiç normal değil. Ne demek dövecekti? Nasıl bir adamla evlisiniz.

Eltinizin hoşunuza gitmeyen davranışlarını anında herkesin içinde bozun. Yürürken yanınıza mı geldi, "biz özel bir şey konuşuyoruz, sen de eşinle ilgilen istersen" dersin. Aile sofrasında eşinin yanına mı oturdu, "canım müsaade eder misin eşimin yanına oturayım" dersin. Geç vakit mesaj mı attı, ertesi gün ararsın, "acil bir durum olmadıkça belli bir saatten sonra bizi rahatsız etme" dersin. Ama bence senin eşinde de büyük sorun var. Kız için "saf" diyor, "döverim" diyor, ama bence içten içe bu ilgiden hoşlanıyor.
Bir yere kadar haklısınız. Ama eşim onun ilgisinden hoşlanmıyor kardeşi hatrına konuşuyor vs, baştan bu kadar samimi olmayacaktı eşim.. Eltimde iyice yüz bulmuş astar istiyor. Bana göre ikisi de suçlu.

Lafta sevilmiyor ama bu kadar cesur hareketlerine rağmen kimse ağzını açıp tek laf da edemiyor, aynı şeyleri konu sahibi yapsa o aile onu boğazına kadar gömüp taşlardı. Nasıl bi sevilmemekse bu, saçma sapan davrandığı, ailenin üstüne oynayıp durduğu halde gizli bir el de kolluyor, hiçbir şey olmuyor kendisine.
Kesinlikle öyle. Yok kardeşi üzülürmüş küsermiş de o yüzden ona iyi davranıyorlarmış. Hepsi iki yüzlü..

Eski eltiniz, bu cümleyle eski eşinizi asla bir erkek olarak görmediğini; kardeşi yerine koyduğunu anlatmak istemiş gibi duruyor.

Anlatım şeklini ve cümleyi beğenmeyebilirsiniz. Ancak kadına, eski eşinizle arasında farklı bir ilişki var iması yapmanız hoş değil.
Siz sanırım ya evli değilsiniz yada çok rahatsınız genişsiniz... Eltiniz size, eşinizi abisi gibi gördüğünü söylüyor ama aynı yatakta da yatsalar siz normal karşılayacaksınız yani öylemi?

Ben bu samimi davranışlarından çok rahatsız oluyorum ilgisi olduğunu düşünüyorum. O iftiradan sonra biz bir şey demedik eşim yoksa onu dövecekti ama kaynanam ve ben boşver karışma dedik onun salaklığına verdik. Kaynım onun bu davranışlarını normal buluyor galiba. Çünkü onun yanında da eşimle samimi ama kaynım bir şey demiyor. Acaba ben kaynımla mı konuşsam ne yapsam hiç bilmiyorum. Ama kötü bir izlenim de bırakmak istemiyorum.
Ne dövmesi hopp yavaş nerden belli iftira olduğu bekar mış o zaman lar

Davranışlarından rahatsızsanız konuşun mesafesini korumasını isteyin

Ha yapmak istemiyorsa kontağı kesin

Ne dövmesi hopp yavaş nerden belli iftira olduğu bekar mış o zaman lar

Davranışlarından rahatsızsanız konuşun mesafesini korumasını isteyin

Ha yapmak istemiyorsa kontağı kesin
Siz anlayamadınız herhalde yazdığımı. Sevgililik döneminde eşimin kardeşinde beraber kaldık yani kızlarla kalmadı. Ben eşimle orda kaldığım halde ailesine kızları getiriyor diye iftira atmış.

Siz anlayamadınız herhalde yazdığımı. Sevgililik döneminde eşimin kardeşinde beraber kaldık yani kızlarla kalmadı. Ben eşimle orda kaldığım halde ailesine kızları getiriyor diye iftira atmış.
Bilemem iftira değil Allah bilir

Ama sizin kocanız yengesine elini kaldıramaz

İftira atıldı hala neden konuşuyorsunuz sizde normal değilsiniz

Bu arada dün hastaneye gitmiştik kaynımda çarşıya indi bizle beraber sonradan eşimle hastaneye geçtik. Eve döndüğümüzde eşime nerdesiniz diye mesaj atmış. Eşime sordurduğumda kendi kocasını aramış mı mesaj atmış mı diye kocasını aramadan direk benim eşime mesaj atmış. Ben kaynanamla yaşıyorum bu arada. İşte kaynımlar bizde kaldı. Biz odaya geçtik eşimle uyumaya 12 de. Gecenin 1.30 da eşime kenan abi diye mesaj atmış. Ya ben yanlışmı düşünüyorum yoksa bunlar normal mi?
Kesinlikle doğru düşünüyorsunuz kadının niyeti bozuk eşiniz mesafe koymalı

Ben bu samimi davranışlarından çok rahatsız oluyorum ilgisi olduğunu düşünüyorum. O iftiradan sonra biz bir şey demedik eşim yoksa onu dövecekti ama kaynanam ve ben boşver karışma dedik onun salaklığına verdik. Kaynım onun bu davranışlarını normal buluyor galiba. Çünkü onun yanında da eşimle samimi ama kaynım bir şey demiyor. Acaba ben kaynımla mı konuşsam ne yapsam hiç bilmiyorum. Ama kötü bir izlenim de bırakmak istemiyorum.

Eşiniz kim oluyor pardon da kardeşinin eşini dövecek? Bir de marifet gibi yazmışsınız pes. Ortada sanki somut bir şey var mı ne konuşacaksınız kaynınızla? Dövüşmeyi normal buluyorsunuz ya sonra kaynınız sizi dövmesin ama. Ayrıca siz sevgiliyken sizi gayet götürmüş evlerine yatılı kalmışsınız. Kızlar demesi mi problem? İftira olduğu ne malum bekli götürdü birilerini siz bilmiyorsunuz. Velev ki haklısınız ilgisi var eşinize karşı, iş sizin eşinizde bitiyor bunu da biliyorsunuzdur umarım. O istemediği sürece hiçbir şey olamaz

Siz de eger iftiraysa bu, iftiradan sonra daha evli bile degilken nasil rahatca gidip kadinin evinde kaldiniz
Sizi yatili kabul etmek zorunda degilken etmis hem de bir degil birkac kere

Samimi olmadiginiz kimsenin evinde gidip kalmamaliydiniz yani ki kadinin eltisi bile degilsiniz elti adayisiniz o zamanlar
O zamanki samimiyet sizi rahatsiz etmemis belli ki
Tanimadiginiz bilmediginiz kadinin evine girip cikarken o kadinin esinizle samimiyeti yok muydu sonradan mi olustu

Elti dengesizdir manyaktir kasi gozu oynuyordur ya da saftir patavatsizdir iftiracidir bilemem cunku burada mesele elti degil topyekun tuhaflik var ama esiniz de siz de sutten cikmis ak kasik gibi gorunmuyorsunuz
Dengeleri de tutturamamissiniz

Merhaba arkadaşlar size bir konu hakkında danışmak istiyorum yanlış mı düşünüyorum bana fikir verin lütfen. Ben yeni evliyim 2 3 kere eltimde yatılıya kalmıştık sevgililik döneminde, bir zaman sonra kendi ailesine eşimin adı kenan olsun kenan abi bizim eve kızları getirdi onlarla alkol içti diye iftira atmış. Biz bunu öğrendiğimizde eşim çok sinirlendi işte bizim eve gelemez o kim ki bana iftira atıyor dedi kardeşine. Eltim kaçarak evlenmiş kaynımla kimse onu sevmiyor istemiyor sözde. Kaynanam ondan nefret ediyor. Asıl konuma gelecek olursam eltim eşime karşı hep sürekli samimi davranıyormuş eşime sorduğumda. Mesela eşim mutfağa sigara içmeye gidiyor daha 10 saniye geçmeden eltimde hemen arkasından sigara içmeye gidiyor, normal bir konu hakkında sürekli eşimle konuşmaya çalışıyor. Ne olursa hep eşime soruyor hiç kendi kocasına sormuyor zaten sürekli kedi köpek gibiler. Dün işte misafirler vardı baya kalabalıktı, sofrada baya boş yer vardı eltim eşimin yanına oturdu baya yakın. İşte sohbet ediyorlar vs eltim eşimin dizine sözde şakasına 2 kere vurdu ve güldü. Sürekli kenan abi kenan abicim. Sürekli eşimle konuşma çabasında. Eltim benden 4 yaş küçük eşimde diyor akli dengesi yerinde değil salaktır diyor ama salak değil salağa yatıyor. Ben eşime diyorum mesafeni koy normal değil diyorum o hep böyleydi beni abisi gibi seviyor dedi bana takıntılısın dedi. Hal ve hareketleri bana batıyor. Biraz karışık anlatmış olabilirim, ben yanlış mı düşünüyorum hanımlar yani eltimin eşime karşı olan davranışları normal mi lütfen bana fikir verin ne yapmalıyım?
Sizin rahatsız olduğunuz kadar eşiniz niye rahatsız olmuyor anlamadım. Karşıdaki gevşek eşiniz müsade etmesin bari bunlara

😀 eltinizin hareketleri tabiki de normal değil hiç sevmem öyle seviyesiz hareketleri. Ayrıca eşiniz de herşeyin farkında salağa yatıyor, ondan gördüğü ilgi hoşuna gidiyor belli ki. Mesafe her zaman iyidir. Eşli beraber oturmaları kalkmaları hiç onaylamıyorum. Size de tavsiyem yavaştan mesafenizi koymanız yönünde😉

Eşinizin rahatsız olduğunu düşünmüyorum. Rahatsız olsa
çözerdi. Siz rahatsız olduğunuz için erkeklik taslıyor. Dövecekmiş bir de lafa bak.

Ancak konuyu çözecek olan siz değilsiniz. Siz devreye girerseniz olay çok farklı yollara girer.

Konuyu okurken hayat kalitem düştü.
Gelin dövmek desen var, kayınvalide evine çökmek desen var, kaçarak evlenmek desen var, kocayı eltiden kıskanmak desen var.
Biraz daha zorlarsanız her an Müge anlıya düşecek gibisiniz ailecek.
Burada tek sorun elti mi şimdi?

Ne hayatlar var ya
Valla hiç kusura bakmayın siz dahil kimseyi aklayamayacağım bu konuda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X