- 4 Haziran 2020
- 479
- 427
-
- Konu Sahibi Ben tek Siz hepiniz
Yuh artık bazı insanlara hayret ediyorum. İnsanda utanma olur. Ne iğrenç gevşek tipler var.Bu kulaklar şunu da duydu (direkt yanımda söyledi) ;
Ex eşten bahsederek:
- o benim abim sayılır, aynı yatakta da yatarız nolacak ki!!!
Ne gerçekten miBu kulaklar şunu da duydu (direkt yanımda söyledi) ;
Ex eşten bahsederek:
- o benim abim sayılır, aynı yatakta da yatarız nolacak ki!!!
İşte bende buna çok sinir oldum ne yapayım peki benBiraz dengesiz bir tip gibi geldi bana.niyetini belki kötü değildir ama gece mesaj atması çok anlamsız
Eltiniz saf mı eşinize yürüyor mu bilemem, eşinize karşı davranışlarını direkt görmeden ne söylesek yanlış olur bence ama iftira atan biriyse kendinizi ve eşinizi eltinizden koruyun, rahatça iftira atabilen birisi x abi beni taciz ediyordu bile der, kayınvalidenizi inandırması şart değil çevreye bunu yayması bile sinirlerinizi bozmaya yeter.ben yanlış mı düşünüyorum hanımlar yani eltimin eşime karşı olan davranışları normal mi lütfen bana fikir verin ne yapmalıyım?
Valla oda onunla konuşuyor yakınlaşıyor lakap takıyor çok sinir oluyorum. Eşime söylediğimde ben takıntılıymışım. Diyorum o senin yanına geliyorsa sen kalk benim yanıma gel, öyle diyince de benim yanlış düşündüğümü söylüyor bana kızıyor. Baştan samimi olmuşlar şimdi nasıl mesafe koydurabilirim. Kaynanama söylesem mi bunun davranışlarını rahatsız olduğumu belirtsem mi?Esra Erol da öyle olaylar dönüyor ki çapraz ilişkiler artık herkesten her şeyi bekliyorum. Gözünüz açık olsun. Eşinizde yüz vermesin eltinize.
Valla ikisi de birbiriyle sohbet etmeler şakalaşmalar ben gelemiyorum böyle davranışlara bana çok yanlış geliyor açıkçası. Evet iftira atan birinden her şey beklerim ben. Kardeşi de değil ki samimi olsun. Ben bu yaşıma kadar böyle samimi elti kayın ilişkisi görmedim gördüklerim hep mesafeli davranan kişiler ki olması gereken de o zaten.Eltiniz saf mı eşinize yürüyor mu bilemem, eşinize karşı davranışlarını direkt görmeden ne söylesek yanlış olur bence ama iftira atan biriyse kendinizi ve eşinizi eltinizden koruyun, rahatça iftira atabilen birisi x abi beni taciz ediyordu bile der, kayınvalidenizi inandırması şart değil çevreye bunu yayması bile sinirlerinizi bozmaya yeter.
Gece yarısı mesaj atan kişiden herşey beklenir. Hayırdır niye mesaj attın diye arayıp dönüş yapsa, "gece yarısı beni arayıp rahatsız ediyor" bile diyebilir.Eltiniz saf mı eşinize yürüyor mu bilemem, eşinize karşı davranışlarını direkt görmeden ne söylesek yanlış olur bence ama iftira atan biriyse kendinizi ve eşinizi eltinizden koruyun, rahatça iftira atabilen birisi x abi beni taciz ediyordu bile der, kayınvalidenizi inandırması şart değil çevreye bunu yayması bile sinirlerinizi bozmaya yeter.
Gerçekten insanın aklını çok bulandıcı şeyler bunlar, kötü düşünmemek elde değil. Şimdi eltinizle açık açık konuşsanız ortalığı kaynatır herkese ona ifrita attığını söyler, siz en iyisi eşinizle konuşun onunla arasına mesafe koyma konusunda ısrarcı olunMerhaba arkadaşlar size bir konu hakkında danışmak istiyorum yanlış mı düşünüyorum bana fikir verin lütfen. Ben yeni evliyim 2 3 kere eltimde yatılıya kalmıştık sevgililik döneminde, bir zaman sonra kendi ailesine eşimin adı kenan olsun kenan abi bizim eve kızları getirdi onlarla alkol içti diye iftira atmış. Biz bunu öğrendiğimizde eşim çok sinirlendi işte bizim eve gelemez o kim ki bana iftira atıyor dedi kardeşine. Eltim kaçarak evlenmiş kaynımla kimse onu sevmiyor istemiyor sözde. Kaynanam ondan nefret ediyor. Asıl konuma gelecek olursam eltim eşime karşı hep sürekli samimi davranıyormuş eşime sorduğumda. Mesela eşim mutfağa sigara içmeye gidiyor daha 10 saniye geçmeden eltimde hemen arkasından sigara içmeye gidiyor, normal bir konu hakkında sürekli eşimle konuşmaya çalışıyor. Ne olursa hep eşime soruyor hiç kendi kocasına sormuyor zaten sürekli kedi köpek gibiler. Dün işte misafirler vardı baya kalabalıktı, sofrada baya boş yer vardı eltim eşimin yanına oturdu baya yakın. İşte sohbet ediyorlar vs eltim eşimin dizine sözde şakasına 2 kere vurdu ve güldü. Sürekli kenan abi kenan abicim. Sürekli eşimle konuşma çabasında. Eltim benden 4 yaş küçük eşimde diyor akli dengesi yerinde değil salaktır diyor ama salak değil salağa yatıyor. Ben eşime diyorum mesafeni koy normal değil diyorum o hep böyleydi beni abisi gibi seviyor dedi bana takıntılısın dedi. Hal ve hareketleri bana batıyor. Biraz karışık anlatmış olabilirim, ben yanlış mı düşünüyorum hanımlar yani eltimin eşime karşı olan davranışları normal mi lütfen bana fikir verin ne yapmalıyım?
Eşim uyuyordu o an ben gördüm. Numarası bende de var bana yazsa normal ama eşime yazması ilgisinin olduğunu düşündürüyorGece yarısı mesaj atan kişiden herşey beklenir. Hayırdır niye mesaj attın diye arayıp dönüş yapsa, "gece yarısı beni arayıp rahatsız ediyor" bile diyebilir.
Aynısını siz kaynınıza yapsanız eşiniz ne düşünür??Valla oda onunla konuşuyor yakınlaşıyor lakap takıyor çok sinir oluyorum. Eşime söylediğimde ben takıntılıymışım. Diyorum o senin yanına geliyorsa sen kalk benim yanıma gel, öyle diyince de benim yanlış düşündüğümü söylüyor bana kızıyor. Baştan samimi olmuşlar şimdi nasıl mesafe koydurabilirim. Kaynanama söylesem mi bunun davranışlarını rahatsız olduğumu belirtsem mi?
Heh işte. Bende yaşadım bunu. Beni arayıp konuşmayan ex elti, ex eşi arayıp konuşuyordu.Eşim uyuyordu o an ben gördüm. Numarası bende de var bana yazsa normal ama eşime yazması ilgisinin olduğunu düşündürüyor
Evet öyle ama benim eşim o beni abisi olarak seviyor diyor iyice sinir oldumAynısını siz kaynınıza yapsanız eşiniz ne düşünür??
Benim aklım almıyor yaa, evli bir erkek anası, kaynanası, karısı ve kızları hariç hiçbir kadınla şakalaşamaz!
Ne olursa olsun dövmek??Ben bu samimi davranışlarından çok rahatsız oluyorum ilgisi olduğunu düşünüyorum. O iftiradan sonra biz bir şey demedik eşim yoksa onu dövecekti ama kaynanam ve ben boşver karışma dedik onun salaklığına verdik. Kaynım onun bu davranışlarını normal buluyor galiba. Çünkü onun yanında da eşimle samimi ama kaynım bir şey demiyor. Acaba ben kaynımla mı konuşsam ne yapsam hiç bilmiyorum. Ama kötü bir izlenim de bırakmak istemiyorum.
Aynı evdeymişsiniz, keşke kalkıp sorsaydın sanki onu düşünüyormuş gibi hayırdır noldu msj atmışsın diye ortalığa herkeste duysaydıEşim uyuyordu o an ben gördüm. Numarası bende de var bana yazsa normal ama eşime yazması ilgisinin olduğunu düşündürüyor
Peki siz ne yapmıştınız ben ne yapmalıyım bana fikir verinHeh işte. Bende yaşadım bunu. Beni arayıp konuşmayan ex elti, ex eşi arayıp konuşuyordu.
Yenge-kayınbirader ilişkileri her ailede farklı olabilir, benim de kayınbiraderim var, tanıştığımızda henüz 13 yaşındaydı, yenge demez abla der ve bir araya gelsek şakalaşırız güleriz eğleniriz ama dışarıdan bakan biri aramızdaki ilişkinin abla kardeş ilişkisi olduğunu rahatça gözlemleyebilir, o yüzden ben eş ailesiyle samimiyeti sululuk cıvıklık düzeyinde olmadığı müddetçe yanlış bulmuyorum lakin eltiniz iftira atabiliyormuş işte buna temkinli yaklaşırım.Valla ikisi de birbiriyle sohbet etmeler şakalaşmalar ben gelemiyorum böyle davranışlara bana çok yanlış geliyor açıkçası. Evet iftira atan birinden her şey beklerim ben. Kardeşi de değil ki samimi olsun. Ben bu yaşıma kadar böyle samimi elti kayın ilişkisi görmedim gördüklerim hep mesafeli davranan kişiler ki olması gereken de o zaten.
Bende kaynımla çok yakınım çok uzun bir süre kayınvalidemlerle birlikte oturduk kaynimda bekar. Ama abi kardeş gibiyiz güleriz söyleriz ama bu kadarda değil herşeyin bir sınırı var vurmalı şakalar asla yapılmaz, sigara içerken bir birinin arkasından gitme falan çok saçma şeyler. Herşeyden önce eltinizin eşinin onu uyarması gerekirdiMerhaba arkadaşlar size bir konu hakkında danışmak istiyorum yanlış mı düşünüyorum bana fikir verin lütfen. Ben yeni evliyim 2 3 kere eltimde yatılıya kalmıştık sevgililik döneminde, bir zaman sonra kendi ailesine eşimin adı kenan olsun kenan abi bizim eve kızları getirdi onlarla alkol içti diye iftira atmış. Biz bunu öğrendiğimizde eşim çok sinirlendi işte bizim eve gelemez o kim ki bana iftira atıyor dedi kardeşine. Eltim kaçarak evlenmiş kaynımla kimse onu sevmiyor istemiyor sözde. Kaynanam ondan nefret ediyor. Asıl konuma gelecek olursam eltim eşime karşı hep sürekli samimi davranıyormuş eşime sorduğumda. Mesela eşim mutfağa sigara içmeye gidiyor daha 10 saniye geçmeden eltimde hemen arkasından sigara içmeye gidiyor, normal bir konu hakkında sürekli eşimle konuşmaya çalışıyor. Ne olursa hep eşime soruyor hiç kendi kocasına sormuyor zaten sürekli kedi köpek gibiler. Dün işte misafirler vardı baya kalabalıktı, sofrada baya boş yer vardı eltim eşimin yanına oturdu baya yakın. İşte sohbet ediyorlar vs eltim eşimin dizine sözde şakasına 2 kere vurdu ve güldü. Sürekli kenan abi kenan abicim. Sürekli eşimle konuşma çabasında. Eltim benden 4 yaş küçük eşimde diyor akli dengesi yerinde değil salaktır diyor ama salak değil salağa yatıyor. Ben eşime diyorum mesafeni koy normal değil diyorum o hep böyleydi beni abisi gibi seviyor dedi bana takıntılısın dedi. Hal ve hareketleri bana batıyor. Biraz karışık anlatmış olabilirim, ben yanlış mı düşünüyorum hanımlar yani eltimin eşime karşı olan davranışları normal mi lütfen bana fikir verin ne yapmalıyım?
eşin kim ki yengesini dövüyor ayol ?Ben bu samimi davranışlarından çok rahatsız oluyorum ilgisi olduğunu düşünüyorum. O iftiradan sonra biz bir şey demedik eşim yoksa onu dövecekti ama kaynanam ve ben boşver karışma dedik onun salaklığına verdik. Kaynım onun bu davranışlarını normal buluyor galiba. Çünkü onun yanında da eşimle samimi ama kaynım bir şey demiyor. Acaba ben kaynımla mı konuşsam ne yapsam hiç bilmiyorum. Ama kötü bir izlenim de bırakmak istemiyorum.
Sorunu sadece eltide görmeyi bırakarak başlayabilirsiniz.Peki siz ne yapmıştınız ben ne yapmalıyım bana fikir verin