Eltimin eşime karşı olan samimi davranışları normal mi ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım sakın eltinin eşine söyletim falan deme, çok ayıp ve çok çok yanlış. Zaren araları bozukmuş kızı dinlemeden hayatı boyunca bunu yüzüne vurabilir.
Bunun dışında, burada senin olayın eltinle değil. Eltin özgür bir kadın ve sorumluğu sana değil kocasına. Davranışını değiştirmesi gereken burada eşin. Ayrıca iftira konusunda o kadar da emin olmazdım ben, eşin iftira demiştir tabi. Neyse o konu zaten geçmiş gitmiş ama bazı kadınlar böyleler… samimi oluyorlar yani erkeklerle düşünmeden. Eşinle hallet bence, en son ihtimal eltini hafifçe uyarmak. Şu şekilde; bence kadın erkek arasında mesafe olmalı. Kimse akrabası bile olsa birinin karısına kocasına el şakaları temasları yapmamalı, önemli ve gerekli değilse mesaj atmamalı… ben mesela senin eşine mesaj atmam sen varken çünkü yanlış anlamanı istemem.
Bu şekülde direk olmadan çok güzel uyarabilirsiniz laf arasında, salak da değil diyorsunuz anlar o zaman

Bir yere kadar haklısınız. Ama eşim onun ilgisinden hoşlanmıyor kardeşi hatrına konuşuyor vs, baştan bu kadar samimi olmayacaktı eşim.. Eltimde iyice yüz bulmuş astar istiyor. Bana göre ikisi de suçlu.

Kesinlikle öyle. Yok kardeşi üzülürmüş küsermiş de o yüzden ona iyi davranıyorlarmış. Hepsi iki yüzlü..

Siz sanırım ya evli değilsiniz yada çok rahatsınız genişsiniz... Eltiniz size, eşinizi abisi gibi gördüğünü söylüyor ama aynı yatakta da yatsalar siz normal karşılayacaksınız yani öylemi?

Ne dövmesi hopp yavaş nerden belli iftira olduğu bekar mış o zaman lar

Davranışlarından rahatsızsanız konuşun mesafesini korumasını isteyin

Ha yapmak istemiyorsa kontağı kesin

Ne dövmesi hopp yavaş nerden belli iftira olduğu bekar mış o zaman lar

Davranışlarından rahatsızsanız konuşun mesafesini korumasını isteyin

Ha yapmak istemiyorsa kontağı kesin
Siz anlayamadınız herhalde yazdığımı. Sevgililik döneminde eşimin kardeşinde beraber kaldık yani kızlarla kalmadı. Ben eşimle orda kaldığım halde ailesine kızları getiriyor diye iftira atmış.

Bilemem iftira değil Allah bilir

Ama sizin kocanız yengesine elini kaldıramaz

İftira atıldı hala neden konuşuyorsunuz sizde normal değilsiniz

Kesinlikle doğru düşünüyorsunuz kadının niyeti bozuk eşiniz mesafe koymalı

Eşiniz kim oluyor pardon da kardeşinin eşini dövecek? Bir de marifet gibi yazmışsınız pes. Ortada sanki somut bir şey var mı ne konuşacaksınız kaynınızla? Dövüşmeyi normal buluyorsunuz ya sonra kaynınız sizi dövmesin ama. Ayrıca siz sevgiliyken sizi gayet götürmüş evlerine yatılı kalmışsınız. Kızlar demesi mi problem? İftira olduğu ne malum bekli götürdü birilerini siz bilmiyorsunuz. Velev ki haklısınız ilgisi var eşinize karşı, iş sizin eşinizde bitiyor bunu da biliyorsunuzdur umarım. O istemediği sürece hiçbir şey olamaz

Siz de eger iftiraysa bu, iftiradan sonra daha evli bile degilken nasil rahatca gidip kadinin evinde kaldiniz
Sizi yatili kabul etmek zorunda degilken etmis hem de bir degil birkac kere

Samimi olmadiginiz kimsenin evinde gidip kalmamaliydiniz yani ki kadinin eltisi bile degilsiniz elti adayisiniz o zamanlar
O zamanki samimiyet sizi rahatsiz etmemis belli ki
Tanimadiginiz bilmediginiz kadinin evine girip cikarken o kadinin esinizle samimiyeti yok muydu sonradan mi olustu

Elti dengesizdir manyaktir kasi gozu oynuyordur ya da saftir patavatsizdir iftiracidir bilemem cunku burada mesele elti degil topyekun tuhaflik var ama esiniz de siz de sutten cikmis ak kasik gibi gorunmuyorsunuz
Dengeleri de tutturamamissiniz

Sizin rahatsız olduğunuz kadar eşiniz niye rahatsız olmuyor anlamadım. Karşıdaki gevşek eşiniz müsade etmesin bari bunlara

eltinizin hareketleri tabiki de normal değil hiç sevmem öyle seviyesiz hareketleri. Ayrıca eşiniz de herşeyin farkında salağa yatıyor, ondan gördüğü ilgi hoşuna gidiyor belli ki. Mesafe her zaman iyidir. Eşli beraber oturmaları kalkmaları hiç onaylamıyorum. Size de tavsiyem yavaştan mesafenizi koymanız yönünde

Eşinizin rahatsız olduğunu düşünmüyorum. Rahatsız olsa
çözerdi. Siz rahatsız olduğunuz için erkeklik taslıyor. Dövecekmiş bir de lafa bak.

Ancak konuyu çözecek olan siz değilsiniz. Siz devreye girerseniz olay çok farklı yollara girer.

Konuyu okurken hayat kalitem düştü.
Gelin dövmek desen var, kayınvalide evine çökmek desen var, kaçarak evlenmek desen var, kocayı eltiden kıskanmak desen var.
Biraz daha zorlarsanız her an Müge anlıya düşecek gibisiniz ailecek.
Burada tek sorun elti mi şimdi?

Ne hayatlar var ya
Valla hiç kusura bakmayın siz dahil kimseyi aklayamayacağım bu konuda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…