Kızlar, 1,5 yıllık evliyim KV ile Amerikan mutfaklı dublex evde oturuyoruz. Eltimin 9 ve 6 yaşında çocukları var, onlar ayrı evdeler. Her cuma akşamı eltim çocuklarından birini getirir pazar da akşam üstü alır. Ara tatillerde full bizdeler (yatılı). Ben bundan rahatsız oluyorum. Neymiş babaannelerini özlüyorlarmış. Amerikan mutfak olduğunu belirtme sebebim, çocuk bütün gün mutfakta çizgi filmi izliyor. Yani anlayacağınız krallar gibi ağırlanıyorlar, kayınvalidem çok iyi bakar. Bütün gün mutfakta zaman geçirdikleri için de b*k götürür. Ben TV izlemeyi sevmem ama bütün gün yüksek sesle TV sesi duymaktan rahatsız oluyorum. Ne mutfakta rahat rahat yemek yapabiliyorum ne de bir daha girdiğimde temiz bulabiliyorum mutfağı. Yani bulaşık kaldırılmıyor, cipsler yeniyor koltukta, resim çiziyorlar falan. Ayrıca hamileyim ve artık dayanamıyorum. Eşim de bunu kabullenmiyor ama bütün hafta yorulduğu halde bir de elin çocuğunu mu ağırlayacağız haftasonu? Ki TV de birşey izlemek istiyorsun, kumandayı alıp farklı bir programa geçirmeye çalışırken Hayıııııır daha bitmemişti diye bağırıyor. Abi sen bütün gün izliyorsun zaten biri bitmeden ötekine başlıyorsun. O kadar konforsuzum ki çocuk doğunca bu gürültüde nasıl uyuyacak. Eşime rahatsız olduğumu nasıl dile getireceğim? Gelmesinler mi diyeyim? Benim hormonlar mı oynuyor? Ben mi misafir sevmiyorum. Çok geriliyorum.