• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin çocugu

Benim oğlum daha fecilerini yapıyor.
Bu ne ki😂
O çocuk şımarık değil sendromda, örtü verseniz kabul etmez.
Eline bardak vermeseniz bas bas ağlar etrafa eşya atar.
Yani dediği yapılmadığında verdiği hasarı bildiğinden, annesi mümkün mertebe olayı dizginlemeye çalışmıştır.
Ha gerçekten ilgisiz annedir bilemem ama misafir ağırlarken ev batar zaten, çiçek gibi kalmaz.
Koskoca adamlar da kahve çay döker, yağlı elleriyle koltuğu elleyebilirler.
Evim batmasın diyorsanız misafir çağırtmayacaksınız.
Umarım çocuğunuz uslu olur, yoksa ilk o tezgahtan başlayarak evinizde sağlam bir şey bırakmayabilir, hamilelikte kınama başa gelir çünkü;)

Tezgah,halı mutfak,kitap,cicek geneli dünya malıdır efenim,değer verseniz de vermeseniz de.
Tezgah ne alaka ben iki şeyden bahsettim çiçek ve kitap. Onlara verdigim anlam da bana göre şekillenir size göre degil. Zaten buradaki konu mal da degil, gözümün içine baka baka bu kadar sorumsuz davranması. Zarar görüyorum ötesi var mı? Dünya malı aman diyerek evime eşyalarıma zarar verdiren, kimse yaptırmaz

Eminim anne babada bunları önlemeye yönelik bir çaba görseydiniz bu kadar sorun olmazdı. Yoksa bazen çocukları ne kadar takip etsek de engellenemiyorlar, 1 saniyede yapacaklarını yapıyorlar.

Hiç gelmesinler denemez ama onlar gelmeden önlemlerinizi alın, çağıracaksanız evin temizlenmesine yakın çağırın, onlar gidince temizlik yaparsınız, halılarınızı toplayıp bir odaya kaldırın, çocuğun boyunun erisecegi yerlerden kitaplarinizi, çiçeklerinizi uzaklastirin, eşiniz misafir varken kafasına göre çıkmasın dışarı. Kediden tiksinmeleri de onların sorunu siz takmayın.

Evet başına gelseydi eminim bu kadar anlayışlı olurdunuz
Yahu benim evimde misafirim koltuk kırdı koltuk!
Keza kendi çocuklarım duvar kağıtlarını söküyorlar, gelen misafir çocukları yemekleri halılara sürter falan.
Ama misafir demek evin rezil bir duruma döneceğini bilmektir, çağırmayın efendim.

Cocuga karsııı asla kötü bir hissim yokk. Bence de olması gerrrekenn sizin yaptığınız. Başkasınınn evvinde sınır bilmeli
evet dinir bozucu eltiniz gerçekten
yukarıda bir arkadaş yazmış şakayla karışık söylerim bende olsam
"kuzum dikkatli yee bak halılarımın heryeri leke babana aldırtıcam yenisini"
örtü mü serdirtmiyor "biz örtü ile yiyoruz bu evde valla" diyip serin örtüyü
yavaş yavaş alışacak

Eminim anne babada bunları önlemeye yönelik bir çaba görseydiniz bu kadar sorun olmazdı. Yoksa bazen çocukları ne kadar takip etsek de engellenemiyorlar, 1 saniyede yapacaklarını yapıyorlar.

Hiç gelmesinler denemez ama onlar gelmeden önlemlerinizi alın, çağıracaksanız evin temizlenmesine yakın çağırın, onlar gidince temizlik yaparsınız, halılarınızı toplayıp bir odaya kaldırın, çocuğun boyunun erisecegi yerlerden kitaplarinizi, çiçeklerinizi uzaklastirin, eşiniz misafir varken kafasına göre çıkmasın dışarı. Kediden tiksinmeleri de onların sorunu siz takmayın.
Yani allah sizden razı olsun. Evet konu daha cok bu ailenin vurdumduymaz tavırları. Yani ben o zararları bile bile görüyorum ve bana bu dokunuyor.
Üstelik benim kedime karsı da aynı anlayış onlarda yok. Sanki birine tecavüz etmiş gibi öfkelenip tiksindiler resmen

Yahu benim evimde misafirim koltuk kırdı koltuk!
Keza kendi çocuklarım duvar kağıtlarını söküyorlar, gelen misafir çocukları yemekleri halılara sürter falan.
Ama misafir demek evin rezil bir duruma döneceğini bilmektir, çağırmayın efendim.
İnanın ben cagırmadım kendi geldi. Demek ki herkes için farklı ama bu demek degildir ki önemseyen insanlar yanlış yolda. Ben önemseyenlerdenim. Kimseye zarar vermem kimse de bana vermesin. Üstelik zarardan ziyade bile bile yapılması beni rahatsız ediyor. Yoksa insanız her türlü kaza olur. Bilerek olması canımı sıkıyor

evet dinir bozucu eltiniz gerçekten
yukarıda bir arkadaş yazmış şakayla karışık söylerim bende olsam
"kuzum dikkatli yee bak halılarımın heryeri leke babana aldırtıcam yenisini"
örtü mü serdirtmiyor "biz örtü ile yiyoruz bu evde valla" diyip serin örtüyü
yavaş yavaş alışacak
Dün bardağı elinden aldım böyle içelim dedim ben içirdim ve içti. Belki benden çekindiği için ama sonuçta deneyince oldu. Keşke kendisi de denese

Allah aşkına yani kadın yardım etse beceriksiz olmuş yok tencereyi tezgaha sürtüyormuş da iz olmuş hee tabi inadına kıvılcımlar çıkartıyor tezgahınızda tencerenizle kadın yani tuhafsınız ne yapabilir ki yani. en fazla ocaktan alıp tezgaha koyar tencereyi neden sürtsün? bulaşıkları yıkayayım demiş kulp bulmuşsunuz he bilmiyor bulaşık yıkamayı. İnsanlar hayvan konusunda sizin gib düşünmeyebilir tüylü hayvanlara çocuğunu yaklaştırmak istemeyebilir yani. Benim çocuğumda kayınpederimde hemen çiçeklere gider önüne bir sehpa birşey koysaydınız biz öyle yapıyoruz. Mutfapa girmesin etmesin eltiniz için ne biçim tavırlar ben olsam zaten evinize gitmezdim sizin de çocuğunuz olsun görün bakı kaşta göz arası neler yapacak. Bilerek neden yapılsın yaa haa evine gidelim de zarar verelim diyorlar komik yani

Benim oğlum daha fecilerini yapıyor.
Bu ne ki😂
O çocuk şımarık değil sendromda, örtü verseniz kabul etmez.
Eline bardak vermeseniz bas bas ağlar etrafa eşya atar.
Yani dediği yapılmadığında verdiği hasarı bildiğinden, annesi mümkün mertebe olayı dizginlemeye çalışmıştır.
Ha gerçekten ilgisiz annedir bilemem ama misafir ağırlarken ev batar zaten, çiçek gibi kalmaz.
Koskoca adamlar da kahve çay döker, yağlı elleriyle koltuğu elleyebilirler.
Evim batmasın diyorsanız misafir çağırtmayacaksınız.
Umarım çocuğunuz uslu olur, yoksa ilk o tezgahtan başlayarak evinizde sağlam bir şey bırakmayabilir, hamilelikte kınama başa gelir çünkü:KK66:
Valla annesi dikkatli biri olsa gözüme bu kadar batmaz. Nasıl ki prize elini sokunca engel oluyor, her istedigi zaman telefonu eline vermiyor. Demek ki sınır koyabilir. Sonucta orası kendi evleri degil. İnanın dikkat eden biri olsa bu kadar sorun etmem. Yanlışlıkla hatayla her şey olur

2 yasındaki bir çocuk için, ütopik beklentileriniz olmus. Ağırlamayın madem, eltiniz sakar, bebe laftan anlamıyor,kaynınız kedinizden iğreniyor vs evlerinde yiyecek yemekleri ve tatlıları vardır mutlaka.
Herseyi ama herseyi takmıssınız, hiç bişeyi es geçmemişsiniz. Bence ağırlamayın yüz göz olmayın

Allah aşkına yani kadın yardım etse beceriksiz olmuş yok tencereyi tezgaha sürtüyormuş da iz olmuş hee tabi inadına kıvılcımlar çıkartıyor tezgahınızda tencerenizle kadın yani tuhafsınız ne yapabilir ki yani. en fazla ocaktan alıp tezgaha koyar tencereyi neden sürtsün? bulaşıkları yıkayayım demiş kulp bulmuşsunuz he bilmiyor bulaşık yıkamayı. İnsanlar hayvan konusunda sizin gib düşünmeyebilir tüylü hayvanlara çocuğunu yaklaştırmak istemeyebilir yani. Benim çocuğumda kayınpederimde hemen çiçeklere gider önüne bir sehpa birşey koysaydınız biz öyle yapıyoruz. Mutfapa girmesin etmesin eltiniz için ne biçim tavırlar ben olsam zaten evinize gitmezdim sizin de çocuğunuz olsun görün bakı kaşta göz arası neler yapacak.
Hayvan konusunda hassas ise hayvanlı eve gelmesin o zaman. Her yer tüy sonuçta. Ayrıca evime her gelmede bi şey kırıyor. Kendisi sakar ve dikkatsiz. Bunu kendi de ifade ediyor. Kendi ailesi ablaları da o gelince rahatsız oluyor. Bunları pişkin pişkin kendisi anlatıyor. Ayrıca ben kimseden yardım istemiyoruöim. Yardım edilmediği zaman rahatsız oldugumu nereden cıkardınız merak ettim. Evet çiziyor iftira mı attığımı ima ediyorsunuz?

2 yasındaki bir çocuk için, ütopik beklentileriniz olmus. Ağırlamayın madem, eltiniz sakar, bebe laftan anlamıyor,kaynınız kedinizden iğreniyor vs evlerinde yiyecek yemekleri ve tatlıları vardır mutlaka.
Herseyi ama herseyi takmıssınız, hiç bişeyi es geçmemişsiniz. Bence ağırlamayın yüz göz olmayın
Es geçtiğim çok şey var emin olabilirsiniz. Ben cagırmadım kendisi geldi

o zaman eltine resmen söyle benimde ufak çocuğum var her zaman temizleyemiyorum biraz dikkat edelim de.
örtü vermek istiyorum kabul etmiyor demişsin ama sen dinleme ser yere örtüyü oraya otursun çocuk
Henüz cocugum yok. Her dedigine tamam deme dedim. Bazılarına kendim müdahele ettim dediginiz gibi ama sonu yok

Back
X