- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 35
- Konu Sahibi Melahatabla
Kedim kısır ama sanki çiftleşir gibi tavşanın üzerine cıktıKedinin hallenmesinden kastınız ne?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kedim kısır ama sanki çiftleşir gibi tavşanın üzerine cıktıKedinin hallenmesinden kastınız ne?
Aslında eltim kendi evinde, ablaları ve annesinin evinde de böyle. Vurdumduymaz bir tipKonu sahibi bana biraz eltin bilerek yapıyor gibi geldi. Benim de 2 küçük çocuğum var öyle güzel terbiye verdim ki kimsenin evini talan etmiyorlar. Eltin çocuğunun senin güzel evini mahvetmesinden zevk alıyor demek ki kıskançlık var gibi
Gün geçtikçe önlemler alıyorum taktik geliştiriyorum. Mutfak öylece kalsa daha da yapmak istiyor.Cok gicik bi durum cocugunun pesinden kosmayan anne onlar geldiginde halilari kaldirin herkese bi terlik verin olsun bitsin dokulcek kirilcaklarida bi odaya koyun kitleyin mutfagida kitleyin is bitince ben sonra toplarim dersiniz aninda yapmayin bulasiklari
Ben geçenlerde gittiğim bir yerde, çocukların oturduğu sandalyenin altına örtü serdiler.Gün geçtikçe önlemler alıyorum taktik geliştiriyorum. Mutfak öylece kalsa daha da yapmak istiyor.o gelmeden her şeyi hazır etmeye çalışıyorum. Titiz oldugumu vurguluyorum ama eltim her şeye rağmen devam. Geçen yagdanlıgımı kırdı mesela. Yag lekesi cıkmıyor da bilirsiniz. Bunun gibi şeyler işte
Çiçekler için de yer buldum gelince oraya kaldırcam artık. Mutfak ve oturma odasına da örtü alıcaz eşimle
Oyle bir kural yok tabi.Hiç de sizin söylediğiniz hesap degil. Yesinler içsinler elim boldur asla sakınmam
Ama gözümün içine baka baka da yağlı tabağı eline verip yere döktürüp kabı da parkelerde sürttüreemem. Eger derdim evin olsa gereksiz titiz olsam gelen her misafirden rahatsız olurdum. Oynamayı sevdigi için önüne boş plastik, çelik tabak canak da koyuyorum, oyuncak da var evimde ama bunlar engel olmuyor
Çünkü sorun sorunsuz annede. Evet sevip sayıyorum ama malesef bu konudaki sorumsuzluğu beni yıpratıyor. Bu konuda böyle diye de tümden nefret etmiyorum kadından ama burada ya hep ya hiç kuralı var sanırım nefret etmek zorundayım
Hımm. Ben de ne kadar da temiz deseniz de o tavşanla çocuğumun oynamasına izin vermezdim sanırım :lKedim kısır ama sanki çiftleşir gibi tavşanın üzerine cıktı
Eltim sizin gibi yapmaz mesela asla umursamaz o yüzden mecburumBen geçenlerde gittiğim bir yerde, çocukların oturduğu sandalyenin altına örtü serdiler.
Binbir kavga ile bağır çağır kendim yediriyorum, bir elimde kaşık, diğer elimle altına peçete tutarak, çocuğun üzerine de serdim peçete.
Söylemesem de çok bozuldum, çünkü gerçekten yerden ellerimde toplayan, orayı süpürmeden bırakmayan, elimde ıslak mendil bir anneyim.
Bunu yapmama rağmen örtü serilince tepem attı, yardımcı da olmadım.
Ama siz böyle yapabilirsiniz, çocuklar gelmeden hem masa hem sandalye ve bilimum yere serin örtüleri.
Görünce anlarlar, ben bile bozulduysam onlar bayağı fena olurlar![]()
Yıkadım ama. Bir de konuşma tarzları bana itici geldi ayrıntı vermedim ama olay başka yere kaysın istemedm. Kedimden tiksindiklerini belli ettişer bir de azgın vs diyerek hayvandan resmen nefret etti. Bu hareketi yaparken kovmaya falan calisti. Ben böyle şeylere gelemem. Kedim de benim canım ve orası onun evi onların degil. Yoksa konu sadece oynatmamak olsa tamam ama keşke konuşmalara sahit olmasaydımHımm. Ben de ne kadar da temiz deseniz de o tavşanla çocuğumun oynamasına izin vermezdim sanırım :l
Aynen öyle, yapmayana çocuğuna dikkat etmeyene, ora bura kirlenince mahçup olmayana ve düzeltmeye çalışmayana ne yapsanız az.Eltim sizin gibi yapmaz mesela asla umursamaz o yüzden mecburum
Mesela eltim annemin evinde bebegin altını değiştirirken bez koydu. Demek ki koyması gerektigini biliyor. Ama benim evimde cıplak cıplak değiştiriyorBen de evimi kendi çocuğum yokken sürekli birinin gelip dikkatsizce pisletmesini istemem. Benim etlimde geldiğinde salonda halıların üstünde altına hiçbir şey koymadan bebeğin pis bezini değiştirdi. Çocuğa bir süre bez takmadı poposu üzerine oturtup bıraktı yere. Çocuğu kaç kez bezlemeyi unutup uyuttu. Şimdi ben Onlar geldikten sonra halıları yıkatıyorum yazık değil mi?
Konu sahibi ztn dikkatsiz diyor. Ben de dikkatsiz sorumsuz kadınlara sinir oluyorum. Kendi evinde istediğini yap ama başkasının evinde insanlara saygından dikkat edeceksin. Ayıp denen birşey var
Oha...Ben de evimi kendi çocuğum yokken sürekli birinin gelip dikkatsizce pisletmesini istemem. Benim etlimde geldiğinde salonda halıların üstünde altına hiçbir şey koymadan bebeğin pis bezini değiştirdi. Çocuğa bir süre bez takmadı poposu üzerine oturtup bıraktı yere. Çocuğu kaç kez bezlemeyi unutup uyuttu. Şimdi ben Onlar geldikten sonra halıları yıkatıyorum yazık değil mi?
Konu sahibi ztn dikkatsiz diyor. Ben de dikkatsiz sorumsuz kadınlara sinir oluyorum. Kendi evinde istediğini yap ama başkasının evinde insanlara saygından dikkat edeceksin. Ayıp denen birşey var
Çünkü bu konuda gercekten doldum. Normal ilişkimize hiç değinmedim. Bir de elti etiketi olunca yanlış anlama oldu sanırımOyle bir kural yok tabi.
Ama el insaf ben yazinizi okuyorum ne bileyim hic bu kadini seviyormussunuz gibi hissedemiyorum. Lutfen beni bagislayin ama sanki ne yapsa size batmis. Olayi yasayan sizsiniz onlarla yasayan madem boyleler Allah yardimciniz olsun. Temizlik sakarlik konusunda bu saatten sonra onlari degistiremezsiniz konusmussunuz yine olmamis. Birkac sert uyarida bulunursaniz belki bundan sonra hic gelmezler.
Aslında cocuk iki yaşından önce bile şımarmayı bilir. Ayrıca cocuk anlamaz diyerek onun için tehlikeli olan şeylere de izin veriyor mu anneler? Demek ki dur denebiliyorBence aslinda sorun edilmiyecek seyleri bile kurmus sorun etmissiniz. 2 yasindaki cocuk laftan anlamaz . Oğlumda 2 yasinda zor zaptediyorum. Oyle serbest bırakmıyorum ama anlık yapiyor yapicagini. Sen takintili oldugun icin kurulmussun onlara. 2 yasindaki cocuk simarmayi henuz bilmez. Onun yaptigi yasina uygun sekilde davranmak etrafi kesfetmek. Sizle.elti olsam evinize gelmek istemezdim bu tavirlarinizdan dolayi
Benim de evladım var ve asla gittiğim evde servest bırakmam ki çok şükür oğlum da yaramaz değildir. En yakın dostumun evi aşırı zevkli ve özel parçalarla döşelidir. Bilirim her birini ne kadar kıymet vererek seçti ne kadar pahalıya aldı. Halıalrı orjinal deridir mesela ben asla oğlumun onun üzerinde oynamasına izin vermem. Ama Allah var arkadaşım da asla esirgemez bırak çocuğu ben burayı müze yapmadım ya sevdiklerim de rahat etmeyecekse ne anlamı car evin falan der ama ben kıyamam. Eğer ki arkadaşım tam tersi davranıp titizlenseydi ama asla evine gitmezdim.Yıkadım ama. Bir de konuşma tarzları bana itici geldi ayrıntı vermedim ama olay başka yere kaysın istemedm. Kedimden tiksindiklerini belli ettişer bir de azgın vs diyerek hayvandan resmen nefret etti. Bu hareketi yaparken kovmaya falan calisti. Ben böyle şeylere gelemem. Kedim de benim canım ve orası onun evi onların degil. Yoksa konu sadece oynatmamak olsa tamam ama keşke konuşmalara sahit olmasaydım
Masa degil de yer sofrası kuruyoruz artık mutfağaAynen öyle, yapmayana çocuğuna dikkat etmeyene, ora bura kirlenince mahçup olmayana ve düzeltmeye çalışmayana ne yapsanız az.
Eve almasanız diyeceğim kocanızın kardeşleri, illa gelecekler.
Ama zarar verecek her şeyi kaldırır, bundan sonra daima masaya ikram hazırlar, altına örtüler serip koltuk bölümüne davet etmezseniz anlarlar bence.
Yer sofrasından kaçar çocuk tabi, aman ha daha tehlikeli.Masa degil de yer sofrası kuruyoruz artık mutfağaörtü de alıcaz, çiçekerleri falan da kaldırıcaz. Görüşmemek olmaz malesef.