ay dur burada kısaca sorayım

evlendiğimizde eşim kayınbabanın kullandığı arabayı sattı üstüne benim altınları vs ekledik yeni araba alıp tatile gitmiştik. 6 yıl oldu.
geçtiğimiz aylarda tekrar borçlanıp otomatik arabayla model yükseltmiş olduk. ben okula arabayla gidiyorum biraz mecbur kaldık.. neyse bu süreçte ve şimdi kayınbabam arabayı her fırsatta alıyor. ortak kullanıyor gibi bir şeyiz. dükkanları var akşam dükkanı kapatınca alıyor sabah getiriyor ben okula gidiyorum. mesela bayramlarda alıyor bir yerlere gidiyorlar. ben bu durumdan hep rahatsızım ama ne zaman bir şey desem birbirimizi idare edicez vs’ye dönüyor konu. bugün de arkadaşıma gidecektim kayınbaba görümceye söz vermiş diye gidemedim arabayı o aldı yani…
geçen günlerde bir arsa satıp eşime verdiler üstüne ben 2milyon kredi çektim ev aldık.
şimdi ben bu araba konusundaki rahatsızlığımı dile getirsem yanlış anlaşılır mıyım? acaba haksız mıyım ya

daha yeni taşındık biraz bekleyip öyle mi söylesem.
bir yere giderken kimseden izin almadan büyüdüm şimdi bi eşime soruyorum bi kayınbabaya soruyorum araba müsaitse öyle gidiyorum canım sıkılıyor. otobüsle falan da giderim ama bebeğim var diye arabayı bekliyorum.