Kayınvalide konusu açacağım aklıma gelmezdi ama 😅

Asla aramazdım net!
Eşin söylemiş, arayabilirdi ‘’kızım beni aramışsın’’
Hayırda bayramda yalnız olan sizsiniz anne baba olarak onlarda arayabilirdi,
Yada kızım nasılsın diye aramak çok mu zor?
Yaşıda gayet genç.

okuma yazma bilmeyen, telefondan anlamayan, cahil bir insansa telefonu cidden anlamayabilir ya
benim ananem de yaşli, okuma yazma biliyor tabii ama teknoloji cahili. Biri arayinca eger yakalarsa açıyor, yakalayamiyorsa cagri kaçiyorsa daha bilmez bile kim aramis falan. oyle geriye dönük cagrilari bilmez. belki o kadın da boyledir. okuma yazma bile bilmeyen biri icin gereksiz olmus

Ya işte ortada bi şey yokken tavır yapan ben değilim. Sebepsiz yere telefonlarıma dönülmüyor. Gayet herkesle konuşuyo yani ben taa burdan ne yapmış olabilirim. Ben de onun tavrına uygun bi tavır takınayım dedim. Kesin eşime sorar neden aramadı vs diye. Sanki benim numaram yok 😅
Büyüklük sizde kalsın gerçekten bi sorun yoksa

Asla aramazdım net!
Eşin söylemiş, arayabilirdi ‘’kızım beni aramışsın’’
Hayırda bayramda yalnız olan sizsiniz anne baba olarak onlarda arayabilirdi,
Yada kızım nasılsın diye aramak çok mu zor?
Yaşıda gayet genç.
Evet yaşı genç. Hadi kendiliğinden aramasını geçtim bari telefonuma dönüş yap. Bayramda tekiz diye üzgündük onu da biliyordu. Neyse iyi ki aramadım 😅😅

okuma yazma bilmeyen, telefondan anlamayan, cahil bir insansa telefonu cidden anlamayabilir ya
benim ananem de yaşli, okuma yazma biliyor tabii ama teknoloji cahili. Biri arayinca eger yakalarsa açıyor, yakalayamiyorsa cagri kaçiyorsa daha bilmez bile kim aramis falan. oyle geriye dönük cagrilari bilmez. belki o kadın da boyledir. okuma yazma bile bilmeyen biri icin gereksiz olmus
Yengenç okuma yazma bilmiyor ama telefonu anlıyo. Kendisi de arayabiliyor. Hatta dakikası biterse internetten arıyo falan. Ki görmemiş olsa bile insan bi kızım naptın diye sormaz mı kaç hafta oldu. Tamamen beni önemsemediği için böyle yapıyor.

İyi akşamlar arkadaşlar. Kayınvalidemle aramızda bi kavga gürültü yok ama birbirimize bayılmayız. Hatta itiraf ediyorum kendisini hiç sevmem ama saygısızlık da yapmam. Daha önce onlardan kaynaklı eşimle problemler yaşamıştık sevmeme sebebim bu. Bi süredir yani bikaç haftadır diyeyim; aradığımda açmıyor ama geri de dönmüyor. Okuma yazması yok ama eşine sorar genelde bak bi kim aramış falan diye. Bi de fotomuzu koymuştu yani görüyodur aradığımı. Ben de eşime annen telefonumu açmıyor geri de dönmüyo bi daha aramayacağım dedim. Eşim de sen bilirsin dedi. Ama eminim üzüldü. Bayram için de aramadım. Şimdi de arasam mı diyorum. Biraz vicdan yaptım. Neticede küsmedik. Sen açmıyodun dediğimde de kesin ben görmüyorum kızım falan diyecek. Büyük bi dert değil ama sormak istedim yine de. Siz olsanız arar mıydınız?
Arayın Allah aşkına eşinizin hiç mi hatırı yok. Onun için arayın sadece..

Arayın Allah aşkına eşinizin hiç mi hatırı yok. Onun için arayın sadece..
Sırf eşim için o kadar çok şeyi yuttum ki. Bi de yapı olarak samimi biriyim hep adım attım ama böyle duvara tosladım. Bu sefer de ben yapayım dedim. Belki biraz anlar. Sanmam ama işte.

Yengenç okuma yazma bilmiyor ama telefonu anlıyo. Kendisi de arayabiliyor. Hatta dakikası biterse internetten arıyo falan. Ki görmemiş olsa bile insan bi kızım naptın diye sormaz mı kaç hafta oldu. Tamamen beni önemsemediği için böyle yapıyor.
Büyük ihtimal size kırılmış neden olduğunu siz bilirsiniz.

Sırf eşim için o kadar çok şeyi yuttum ki. Bi de yapı olarak samimi biriyim hep adım attım ama böyle duvara tosladım. Bu sefer de ben yapayım dedim. Belki biraz anlar. Sanmam ama işte.
Yanlış yoldan gidiyorsunuz.. Eşiniz de mutlaka sizin için bir çok şeyi yutuyordur. Bunun yarışını yapmayın.

Bugün bayramın 3. Günüydü arayabilirsiniz ona ulaşamıyorsanız kayınbabanızı arayıp bayramlarını kutlayabilirdiniz. Yok yine açmıyorlarsa o zaman bırakırdınız

Yanlış yoldan gidiyorsunuz.. Eşiniz de mutlaka sizin için bir çok şeyi yutuyordur. Bunun yarışını yapmayın.

Bugün bayramın 3. Günüydü arayabilirsiniz ona ulaşamıyorsanız kayınbabanızı arayıp bayramlarını kutlayabilirdiniz. Yok yine açmıyorlarsa o zaman bırakırdınız
Kayınpederimi aradım. Ona da selam söyledim. Sadece kendisini özel olarak aramadım. Hatta dün de eşime neyse bayramda kırgınlık olmasın arayım dedim boşver arama dedi.

Kayınpederimi aradım. Ona da selam söyledim. Sadece kendisini özel olarak aramadım. Hatta dün de eşime neyse bayramda kırgınlık olmasın arayım dedim boşver arama dedi.
Kayınbabanızla konuşmuşsunuz eşiniz de öyle söylediyse akışına bırakın. Belli ki kadının kendi iç dünyasında sıkıntısı var belki sizinle ilgili bile değil. Takmayın o zaman..

ay dur burada kısaca sorayım🤣🤣🤣
evlendiğimizde eşim kayınbabanın kullandığı arabayı sattı üstüne benim altınları vs ekledik yeni araba alıp tatile gitmiştik. 6 yıl oldu.
geçtiğimiz aylarda tekrar borçlanıp otomatik arabayla model yükseltmiş olduk. ben okula arabayla gidiyorum biraz mecbur kaldık.. neyse bu süreçte ve şimdi kayınbabam arabayı her fırsatta alıyor. ortak kullanıyor gibi bir şeyiz. dükkanları var akşam dükkanı kapatınca alıyor sabah getiriyor ben okula gidiyorum. mesela bayramlarda alıyor bir yerlere gidiyorlar. ben bu durumdan hep rahatsızım ama ne zaman bir şey desem birbirimizi idare edicez vs’ye dönüyor konu. bugün de arkadaşıma gidecektim kayınbaba görümceye söz vermiş diye gidemedim arabayı o aldı yani…

geçen günlerde bir arsa satıp eşime verdiler üstüne ben 2milyon kredi çektim ev aldık.
şimdi ben bu araba konusundaki rahatsızlığımı dile getirsem yanlış anlaşılır mıyım? acaba haksız mıyım ya 😔 daha yeni taşındık biraz bekleyip öyle mi söylesem.
bir yere giderken kimseden izin almadan büyüdüm şimdi bi eşime soruyorum bi kayınbabaya soruyorum araba müsaitse öyle gidiyorum canım sıkılıyor. otobüsle falan da giderim ama bebeğim var diye arabayı bekliyorum.

ay dur burada kısaca sorayım🤣🤣🤣
evlendiğimizde eşim kayınbabanın kullandığı arabayı sattı üstüne benim altınları vs ekledik yeni araba alıp tatile gitmiştik. 6 yıl oldu.
geçtiğimiz aylarda tekrar borçlanıp otomatik arabayla model yükseltmiş olduk. ben okula arabayla gidiyorum biraz mecbur kaldık.. neyse bu süreçte ve şimdi kayınbabam arabayı her fırsatta alıyor. ortak kullanıyor gibi bir şeyiz. dükkanları var akşam dükkanı kapatınca alıyor sabah getiriyor ben okula gidiyorum. mesela bayramlarda alıyor bir yerlere gidiyorlar. ben bu durumdan hep rahatsızım ama ne zaman bir şey desem birbirimizi idare edicez vs’ye dönüyor konu. bugün de arkadaşıma gidecektim kayınbaba görümceye söz vermiş diye gidemedim arabayı o aldı yani…

geçen günlerde bir arsa satıp eşime verdiler üstüne ben 2milyon kredi çektim ev aldık.
şimdi ben bu araba konusundaki rahatsızlığımı dile getirsem yanlış anlaşılır mıyım? acaba haksız mıyım ya 😔 daha yeni taşındık biraz bekleyip öyle mi söylesem.
bir yere giderken kimseden izin almadan büyüdüm şimdi bi eşime soruyorum bi kayınbabaya soruyorum araba müsaitse öyle gidiyorum canım sıkılıyor. otobüsle falan da giderim ama bebeğim var diye arabayı bekliyorum.
Ben bi çeyrek bile görmedim o yüzden çok bi şey diyemiycem😂😂😂 ama bi söz var ya para veren emir de verir diye sizinki biraz öyle olmuş. Ben parayı almazdım çünkü sizin gibiyim hoşlanmam yani izin vs.

Aynı sorunlar bende de mevcut kavga gürültü hiç olmadı ama kırgınlıklarımız var. Bayram seyran eşimle beraber ararım biter. Gidince eşimle beraber yanlarında olurum yılda 1 , 7-8 gün o kadar. Oda eşime sevgimden, büyüğüme saygımdan.
Bunu uygulayabilirsiniz sizde.

Back
X