Kayınvalide konusu açacağım aklıma gelmezdi ama 😅

İşte ben de bu yüzden aramamıştım aslında. Tamam görmedin diyelim hiç mi bu kızı bi sorayım demez insan. Aramızda görünür bi şey yok ama görünmez bi duvar var. Şimdi arasam ya da yan yana gelsek ayy kızım hiç olur mu ben seni çok seviyorum bilmem ne der. Ama hep lafta.
İki yüzlülük en sevmediğim şey ya

Sınır çizmeye çalışmadım. Kırıldığımı anlasın istedim.
Ya salla gitsin. Bayramda ara. Gidilecekse git iki gün . Gelirlerse ağürla Okey yani . Neticede elin insanları. Ben öyle yapıyorum. Beklentim yok. Belli sebeplerden çok da sevmem zaten. Bu seviye iyi. Tavsiye ederim. Hem eşinizle aranızda sorun olmaz hem genel bı gerginlik olmaz yaşar gidersiniz.

Kız boş ver konuşmak istese eşine söyler karın beni neden aramadı diye. Ben de kv ile konuşmuyorum bende kutlamadım. Aramayacağım 😁 bugün öğleleyin aklıma bi geldi sonra dedim ki silkelen ve kendine gel unutma
O eşime genelde olmayan şeyleri söylüyo 😅 ya da madur edebiyatı maalesef. Haklısın valla. Ben biraz fazla içselleştirdim sanırım 😂😂

Ya salla gitsin. Bayramda ara. Gidilecekse git iki gün . Gelirlerse ağürla Okey yani . Neticede elin insanları. Ben öyle yapıyorum. Beklentim yok. Belli sebeplerden çok da sevmem zaten. Bu seviye iyi. Tavsiye ederim. Hem eşinizle aranızda sorun olmaz hem genel bı gerginlik olmaz yaşar gidersiniz.
Ben de öyleyim. Saygıda kusur etmem. Gelince güzelce ağırlarım gidince elimden geleni yaparım. Ama bu defa biraz zoruma gitti. Normalde her zaman eşim için aman salla sen vazifeni yap derim kendi kendime ama ortada bi şey yokken böyle küs gibi davranınca içimden gelmedi. O zaman ne konu açtın dediğinizi duyar gibiyim. O da benim safozluğum olsun 😅

57 yaşında. Yaşlı değil yani. Okuma yazması yok ama hani yaşlıdır akıl edemez gibi bi durumu yok çok şükür.
Gayette genç. Yaşlı da değil. Eğer dillenirse yukardaki arkadaşın dediği gibi ben aradım anne nedense sen acmadin kaç aramama geride donmuyorsun de

Gayette genç. Yaşlı da değil. Eğer dillenirse yukardaki arkadaşın dediği gibi ben aradım anne nedense sen acmadin kaç aramama geride donmuyorsun de
Evet öyle yapacağım. Yaşlı falan olsa zaten alınmam ama herkesi gayet de arıyo. Demek ki beni önemsemiyor.

Arama meselesi geçtiğine göre ziyarete gitmemişsiniz, keşke eşiniz konuşurken bir 30 sn telefonu alıp kutlasaydınız.
Maalesef memlekete gidemedik bu bayram. Aslında kasıtlı olarak konuşmadım. Sonradan neden böyle vicdan yaptım bilmiyorum. O ararsa söylerim kırıldığımı ondan önce 🥲

Arama meselesi geçtiğine göre ziyarete gitmemişsiniz, keşke eşiniz konuşurken bir 30 sn telefonu alıp kutlasaydınız.
Bi de biz ilk defa bayramda tek kaldık. Kayınpederime falan da söyledik hani garip gibi olduk burda kimse yok diye. Öncesinde de demiştik bayramda tekiz üzülüyoruz diye. Bi de o gün de açmasa iyice üzülürdüm.

İyi akşamlar arkadaşlar. Kayınvalidemle aramızda bi kavga gürültü yok ama birbirimize bayılmayız. Hatta itiraf ediyorum kendisini hiç sevmem ama saygısızlık da yapmam. Daha önce onlardan kaynaklı eşimle problemler yaşamıştık sevmeme sebebim bu. Bi süredir yani bikaç haftadır diyeyim; aradığımda açmıyor ama geri de dönmüyor. Okuma yazması yok ama eşine sorar genelde bak bi kim aramış falan diye. Bi de fotomuzu koymuştu yani görüyodur aradığımı. Ben de eşime annen telefonumu açmıyor geri de dönmüyo bi daha aramayacağım dedim. Eşim de sen bilirsin dedi. Ama eminim üzüldü. Bayram için de aramadım. Şimdi de arasam mı diyorum. Biraz vicdan yaptım. Neticede küsmedik. Sen açmıyodun dediğimde de kesin ben görmüyorum kızım falan diyecek. Büyük bi dert değil ama sormak istedim yine de. Siz olsanız arar mıydınız?
Kpderi aramadınız mı acmıyo telefonu diye
Uzak mesafe mi var neden bayramda telefonla aradınız?

Ortada bişey yokken tavır yapmayın derdim ama pişman değilseniz eşiniz de sorun çıkarmadıysa :) olan olmuş bayram bitti zaten
Ya işte ortada bi şey yokken tavır yapan ben değilim. Sebepsiz yere telefonlarıma dönülmüyor. Gayet herkesle konuşuyo yani ben taa burdan ne yapmış olabilirim. Ben de onun tavrına uygun bi tavır takınayım dedim. Kesin eşime sorar neden aramadı vs diye. Sanki benim numaram yok 😅

Back
X