eltim... objektif bakış açılarına ihtiyacım var :(

Kendini bilmezlik diye buna deniyor herhalde heeyer meydanda gezmek ten ne anlıyorlar bilmem yapıcagın pek bişey yok sık sık görüşme gecende benim başıma geldi ara ara görüştüm üm biadkadaş var dışarıda kapalı caya cagırdı 8 yaşında kızımla biziaskılı mini gecelikle karşıladı gectik oturduk bişeyler getirdi terestaydık aşa falan bakıyor ic camaşırı ortada kızım dediki abla camaşırın gözüküyor seni salamadı bile saygısızlık bana göre

Ben olsam görüsmezdim, bu size kalis birsey nasil rahat olacaksiniz öyle davranin. Ben öyle giyinen birinin evinde bir saat bile duramazdim, esi bırak yalniz olsam bile rahatsiz olurum.

abin babanın sahiplenemediğini sahiplenip senin arkanda dağ gibi baba gibi duruyorsa bence karışabilir de... bana abimin karışması hiç batmadı... dediğim gibi modernlik tamamen gelenekleri arkada bırakmak değildir... modernlik kıyafette de değildir... kafadadır... ileriye bakmaktadır... ileriye bakarken de geçmişten getirdiklerimizi geliştirmektir...

K.b ama size o kdr gicik oldumki yani niye bu kadar kendinizi ovdunuz direk ben girdigim ortamlarda nasil giyinicegimi bilirim diyebilirdiniz herneyse eltinizd istedigi gibi giyinir begenmiyosaniz araniza mesafe koyun

Hepsini okuyamadım ama konuyu anlayacak kadar okudum. Allah sabır versin. Böyle teşhirci ilgi manyağı ansanları anlamıyorum. Ben sizin kadar sabırlı olamazdım.

K.b ama size o kdr gicik oldumki yani niye bu kadar kendinizi ovdunuz direk ben girdigim ortamlarda nasil giyinicegimi bilirim diyebilirdiniz herneyse eltinizd istedigi gibi giyinir begenmiyosaniz araniza mesafe koyun

böyle bir platformda niye kendimi öveyim sanal ortamda neyin kafası bu :) sanki sizin yanınızda kendimi övdem bir şey mi geçecek elime :) ben sadece ailemi nasıl bir yerden geldiğimi şuan nasıl olduğumu söyledim olaya daha geniş bakabilmeniz için :)

Sizin az görüşmek dışında yapacabileceğiniz pek bir şey yok gibi.

Bu giyinme mevzusuna dışarıdan hiç mi tepki gelmiyor. Aile, akraba, eş, dost? Adamın ben başında varken kimse karışamaz demesi ayrı bir şey, milletin rahatsız olup bunu adama belirtmeleri ayrı bir şey. Resmen teşhircilik yapıyorlar karı-koca.
Ne geniş insanlar

sanane banane kimeneciler gelmedi mi hala pes diyorum oha bu kadar genişlik değme avrupalılarda yoktur hayretle okudum nerde yetişmiş bu kız, ar damarı çatlamış iflah olmaz uğraşma , görüşme en iyisi, bir kez daha edebin ne kadar önemli olduğunu anlamış olduk sayende, kocası içinde tıpta ve psikolojide bir teşhiş koymuşlar şimdi hatırlamıyorum , biz de de godoş deniyor, swingerci kocadan sonra bir bu eksikti

Kıyafete karışan abiler , sevgililer sahiplenen erkek oluyor o zaman bu mantıkta .
Ben modernlik kiyafettedir demedim , kıyafetler ile analiz yapan sensin . Bence açık , kapalı herkes kendi kurallarına göre giyinebilir.
Sen kendine kurallar belirlemişsin ve sadece onun doğru oldugunu düşünüyorsun. Misal askılı giydiysem altına pantolon giydim falan yazmışsın , sana askılı altına şort giymek uygun olmayabilir ama başkasına göre uygundur bu durum . Herkesin limiti senle aynı olacak değil .

ben burda bir tartışma çıksın istemedim...herkese saygı duydum... teşekkürler... ama burdan bile yanlış anlaşılacak şeyler buldu bazı arkadaşlar...hepinize yine teşekkürler...

Pardon, abinizin sahiplendiği nedir acaba? Sizin bedeniniz mi? Siz kendi bedeninize sahip çıkamıyor musunuz da bunu birinin sizin yerinize yapması gerekiyor?
Konu sahibesi, bence zamanında abinizin size göre sahiplenici tutumu sizde yanlış etkiler, yetersizlik Duyguları bırakmış. Bakın Eğitimli Yetişkin insansınız, bırakın eşinizi abinizi, siz size sahip Çıkın, eltiniz de kendisine sahip çıksın. Insanların kıyafetlerinden rahatsızlık duymamayı ne zaman öğrenicez?

Madem iyi biri olduğunu söylüyorsun ve samimisiniz de. Ben olsam çeker kenara söylerdim. Rahatsız olduğumu ve en azından bizim yanımızda dikkat etmesini ondan rica ederdim. Bugüne kadar çok bekledim düzelmeni ama sen hiç kendine çeki düzen vermedin bu böyle olmaz deyin. Benim dünyama göre bu yaptığın ayıp dersiniz.

Kurgu mu diye dusunduren ama kurgu olduğunu sanmadigim bi konu. Üslubunuz da farklı geldi, iyi ya da kötü anlamda değil tabiki, ama tuhaf geldi bi yerinin bıngıldagı türevi kelimeler vs.

Konuya gelecek olursam, vallahi pes dedim.Adapla özgürlük arasındaki ince çizgiyi aşmış eltiniz bana gore. Eşiniz bile utanmis gördüğü manzara karşısında, hiç mi dusunmemis elti hanm yahu evet kaynim ama tahrik olur ya da utanır ne bileyim. Anlamak zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…