eltim... objektif bakış açılarına ihtiyacım var :(

Bazı adamlar var böyle. Karılarını teşhir etmekten hoşlanıyorlar. Eşi zorluyor olmasın? Alan razı veren razı hesabı.

Hepsini okuyamadım ama konuyu anlayacak kadar okudum. Allah sabır versin. Böyle teşhirci ilgi manyağı ansanları anlamıyorum. Ben sizin kadar sabırlı olamazdım.
Allah bin kere razı olsun
Su konuyu açıp sonra silenlere gıcık oluyorum
İyi ki alıntı yapmışsın
Oh eline sağlık

Bende bir elti vardi ( vardi dyrm cnku gorusmuyorum uzun zamandir ) cok iri gögüslü bir kız bebegini emzirirken once esimin yaninda bi anda memesini disari cikarir o halde yerden egilerek cocugu alir meme oylece sallanirdi sonra cokudu cokudu baslardi emzirmeye memeler hep acik her taraf hep acik o kismi beni ilgilendirmez yer sofrasinda yemek yiyorsun memeler sofranin icinde esim var kp var kendisinin ne yaptigi beni hic ilgilendirmez kocasinin basinda p...vengi gibi durusu da beni hic ilgilendirmez ama benim esimin yaninda o memesini acamaz bende cocuk enziritiyorum kendi babamn yaninda acmam oyle edep adap gerek biz bu sekilde gorduk yazlik yerde yasiyoruz yazin herseyi giyerim edebince adabinca bu tercih meselesi dedigim gbi ama benim evimde ev ortaminda memesini acarsa bu lafin gelisi degil sak diye aciyordu olmaz hemen soyledim kayinvalideme bu ne yapiyor eşim utaniyor basindaki oglun ne ise yariyor o kapatamiyorsa gidip uyar lutfen bidha olmasin dedim bidha yapmadi kp ile de sorun yasamis ama esimin abisi laf soz gecirememis bizimkilerde kabulnetmsler o sklde onu bu olaydan snra heryer acik gezdi fakat orasida beni ilgilendirmez dozunu aşmıştı uyardm bdha olmadi emzirmedi yanimizda birkerede altinda bikini ile geldi ayaklarini koltuga dikti esime dogru biraz duzgun mu otursan dedim aninda uyardm ben izmirde buyudum sözde kendisi köyden geldi kinamak icin soylemiyorm ailesi falan bize gore muhafazakar insanlar oldgu icin nasil edep adap gormemis bilmem yani dozunu asiyorsa kendi hayatinda nasil giyindigini bilemem birsey de diyemem sdce bizleyken daha derli toplu olabilirsen sevinirim diyebilirsin esim rahatsz oluyor vs dyeblrsn yok ben hep boyleyim devam ederim diyorsan iliskimizi sonlandirmaliyiz yapi olarak uyusamayacagiz yoksa sni ck svyrm diyerek bir konusma yapablirsn

Son düzenleme:
ama beni benim ve eşimin yanında nasıl gezdiği ilgilendiriyor.
Hayır,ilgilendirmiyor.
Kimseyi açıklığından ya da kapalılığından dolayı yargılayamayız,yargılayamazsınız. Çok rahatsızsanız görüşmezsiniz,eşiniz de gözünü kapatsın. Bakmak zorunda değilsiniz.

Edit:1000000 senelik konuymuş,ilk defa bakmadan yorum yazdıydım

Son düzenleme:
Bende destan gibi yazarım ama yok bunu okumam imkansız
Anladıgım eltınızın gıyımımden hoşlanmıyorsunuz
Sizde sadece dışarda buluşum görüşün
Pandemiden sonra ev içi gezmeler azalmadımı
Bizde azaldı

Ben eltiniz olsam ve rahatsız olduğunuzu bana söyleseniz ,çok bozulur, giyimime kocam bile karışmıyor sen kim oluyorsun?!!! beğenmiyorsan rahatsız oluyorsan gelme evime bir daha derdim.

Kimsenin giyimine karışamazsınız.Rahatsız oluyorsanız araya mesafe koyabilirsiniz.

Eğer orta da huzur kaçıracak bir durum yoksa istediğini giyebilir. Ayrıca bunun teşircilikle ne alakası var

Sizinkinin de algısında sorun olabilir mi?

Şöyle ki kimse size göre giyinmek zorunda değil eğer tavrı tarzı size ters ise aranıza mesafe koyun ki elinizde sizin gibi düşünüyor sanırım bu durumda bir sorun yaşamazsınız.

Insanlarin ne giydigiyle ilgilenmeyin. Insanliklariyla ilgilenin. Eger yasam tarzi size tersse gorusmeyin. Paragraf paragraf yazacak kadar insanlari kendinize dert etmeyin. Hem midemi bulandiriyor deyip hem gorusmek istiyorum diyemezsiniz. Net durusunuz olsun.

Evet yanlissiniz.begenmiyorsaniz gorusmezsiniz.kadin sizin icin ayri tarife uygulayip mi giyinecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…