- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle eltim olsa ne evime alırım, ne evine giderim. O ne öyle pavyon kadını gibi. Herşeyin bi adabi var. sizin elinizden bişey gelmez,değiştiremezsiniz. Bayramdan bayrama mecburi görüşmeler olacak tabi,haricinde geri durmakta fayda var.
özet için sağ oldiyorki eltim iyidir ho$tur severim onu ama yanimizda cibildak duruyor diyor
kayinida bundan hosnutmus, kp yanind avs herkese boyleymis
ben SIKILDIM ONUN kiçini gormekden bi yildi diyor
napayim diyor
ama belirtiyor eltisinin insnalgiiyla karakteriyle hiç bi sorunu yokmus kiyafet disinda seviyormus onu
kanki ben tangasız geziyorum o zaman teşhirci olurmuyum?Tabi canim,tangası belli olacak kadar dar,mini giymek teşhirciliktir bana göre. evimde öyle bir kadın görmeye tahammül edemem şahsen. Senin bile dikkatini çekmiş,kocanın da gözü kayar gayri ihtiyari.
Yok kanka sen muhafazakar bir ev kızı oluyosunkanki ben tangasız geziyorum o zaman teşhirci olurmuyum?
Karı-koca tuhaflar. Net...
Gidip gelmezsiniz evlerine.
Böylece vücudunu görmek zorunda da kalmazsınız.
Eşin abisini görmek istediğinde de size çağırırsınız.
Sorun da kalmaz.
Yapacak birsey yok anladigim kadariyla sadece evde giyiyor bu sekilde disarda oyle giyinse naparlar yani dusuniyorum. siz sadece gidis gelislerinizi azaltin. Evet uzun uzun kendinizi ovmussunuz bu arada o da bana cok hos gorunmedi kisaca babam abim hos karsilamaz ben soyle giyinirim diyeceginize uzattikca uzatmissiniz ki bu da yani tamamsen oylesin o oyle kabul edeceksin demekten baska biseyimiz yok.
Okudum ben.
Düşündüm de bana batmazdı sanırım.
İç çamaşırım görünmez ama hep çok açık giyinirim.
Hatta şu meşhur "üşümüyor musun" sorusu hep çınlar kulaklarımda, ama tarzımı bozmam.
O yüzden sanırım öyle giyinen birinden rahatsız olmazdım.
Ama siz rahatsızsanız uyarmak yakışık almaz, daha az görüşün.
özet için sağ ol
akraba içinde öyle dolasılmasına ben cok karsıyım, yanlış anlaşılmaya çok meyilli şeyler bunlar.
dısarda nasıl dolanıyorsa dolansın..
Ben ciddi ciddi nasıl utanmadigini sorardim. Ama seni utanma seniiii tadında değil cidden objektif olarak.
Bir de eşinin seni kiskanmamasi vücudunu paylasilmaz olarak görmemesi senin zorunda gitmiyor mu diye sorardim.
Ama gerçekten eleştirel değil..
Kimse kimseyi degistiremez ben hic hoslanmam bu tur insanlardan. Ama kendinizi neden bu kadar ovdunuz ondan bi tık kapalisiniz diye 'ağır,hanımefendi' mi oluyosunuz? Bunun bi kriteri yok sana gore tanga giymeyen hanimefendidir bana gore sort giymeyen. Hani muhafazakar olsaniz anlayacagim da.