eltim... objektif bakış açılarına ihtiyacım var :(

kendimi senin yerine koydum ve en iyisi mesafe koymak diye düşündüm...
başka çaresi yok...
onu değiştiremezsiniz...

Yapacak birsey yok anladigim kadariyla sadece evde giyiyor bu sekilde disarda oyle giyinse naparlar yani dusuniyorum. siz sadece gidis gelislerinizi azaltin. Evet uzun uzun kendinizi ovmussunuz bu arada o da bana cok hos gorunmedi kisaca babam abim hos karsilamaz ben soyle giyinirim diyeceginize uzattikca uzatmissiniz ki bu da yani tamamsen oylesin o oyle kabul edeceksin demekten baska biseyimiz yok.

Sana ters bi davranışı eşinede ters bir davranışı yokmus.. eşinede güveniyorsan dert etme bence..o da oyle yetısmıs yada esi öyle istiyormus napcan.. benim arkadasımda varcok acık giyinen ama kıyafeti beni ilgilendirmez ben onun kalbini biliyorum.. hic dert etmedım 6 yıldır dostum olarak yanımda

Okudum ben.
Düşündüm de bana batmazdı sanırım.
İç çamaşırım görünmez ama hep çok açık giyinirim.
Hatta şu meşhur "üşümüyor musun" sorusu hep çınlar kulaklarımda, ama tarzımı bozmam.
O yüzden sanırım öyle giyinen birinden rahatsız olmazdım.
Ama siz rahatsızsanız uyarmak yakışık almaz, daha az görüşün.

özet için sağ ol
akraba içinde öyle dolasılmasına ben cok karsıyım, yanlış anlaşılmaya çok meyilli şeyler bunlar.
dısarda nasıl dolanıyorsa dolansın..

Ben ciddi ciddi nasıl utanmadigini sorardim. Ama seni utanma seniiii tadında değil cidden objektif olarak.
Bir de eşinin seni kiskanmamasi vücudunu paylasilmaz olarak görmemesi senin zorunda gitmiyor mu diye sorardim.
Ama gerçekten eleştirel değil..

İstediği giyer bence , herkesin ahlak anlayışı farklı , görmek istemiyorsan gitme yanına .
Kayinvalideni arayıp şikayet etmen hiç hoş değil , rahatsız isen yüzüne söyleseydin.
Bi de çok modernim demişsin çok kez , abilerin kız kardeşlerinin kıyafetlerine karışmasını hiç modern bulmuyorum . Anne baba tamam , üzerimizde hakları var ama kardeşler eşit statüdedir , doğruyu yanlışı abin kadar ayırt edebilirsin herhalde.

Kimse kimseyi degistiremez ben hic hoslanmam bu tur insanlardan. Ama kendinizi neden bu kadar ovdunuz ondan bi tık kapalisiniz diye 'ağır,hanımefendi' mi oluyosunuz? Bunun bi kriteri yok sana gore tanga giymeyen hanimefendidir bana gore sort giymeyen. Hani muhafazakar olsaniz anlayacagim da.

Karı-koca tuhaflar. Net...
Gidip gelmezsiniz evlerine.
Böylece vücudunu görmek zorunda da kalmazsınız.
Eşin abisini görmek istediğinde de size çağırırsınız.
Sorun da kalmaz.

özet için sağ ol
akraba içinde öyle dolasılmasına ben cok karsıyım, yanlış anlaşılmaya çok meyilli şeyler bunlar.
dısarda nasıl dolanıyorsa dolansın..

hepinize teşekkürler amacım zaten farklı bakış açılarını görmekti... tek eklemek istediğim kendimi açıklamam kendimi övmek için değil nasıl bir aileden geldiğimi anlatmam içindi... belki çok rahat bir aileden gelseydim bana daha az rahatsızlık verirdi bu durum... tamamen geçmiş değerlerimi size anlatmak içindi...

Ana konuyu anladım. Zaten eşi benim karım kimse karışamaz diyerek son noktayı koymuş (helal olsun ayrıca).
Madem samimiyetiniz var, aranız iyi, eltinizle halledin bu konuyu. "Elimde değil ben eşimi kıskanıyorum, sadece eşim varken azıcık uzun giysen, ne olur yanlış anlama, ben eşimi herkesten kıskanırım" diyebilirsiniz.

bana göre tanga giyen de giymeyen de hanımefendidir zaten... ben kendim de tangamı da giyiyorum dışarıda şortumu da..eşimin yanında fantezi geceliklerimi de... ben de dışarıda açık giyiniyorum bazen... benim hanımefendilik kriterimde kadınlar açık ta giyinebilir kapalı da sorun değil... ama hepimiz biliyoruz ki hanımefendi bir kadın aile bireylerinin arasında ya da dışarı çıktığında tangasını göstermez... eğilip külodunu göstermez... bir gün ben de böyle davranırsam ben de hanımefendi olmam zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…