eltim... objektif bakış açılarına ihtiyacım var :(

Eltinin tangası sana niye bu kadar dert olmuş ? Rahatsızlık oluyorsanız gitmeyin giderseniz gözünüzü çevirin.

Ben hepsini okudum sizi de anladım gayet, ben olsam bende kesinlikle rahatsız olurdum ama haksızsınız. Kimse kimsenin kıyafetine karışamaz, siz hele eltinizin kıyafetini kendi içinizde yargılasanız bile ulu orta yargılama hakkınız yok. Eşinizi ha bire ne diye götürüyorsunuz onu da anlamıyorum adam bekarken gitmiyormuş evlerine. Araya mesafe koyun veya iki elti takılın bu kadar basit

Yanlışsın. Seni hiç ilgilendirmez. Bir de kv’ye şikayet etmişsin

Ben olsam sadece bayramlarda görüşürdüm bayramda da tangayla gezmiyordur sanırım anlattiklariniz gerçekçi de gelmedi tarifleriniz çok uçuk abartıyor olabilirsiniz.

Açık giyinmek başka şey, eltinin giyimi teshircilik . Pederdenmi utanmıyor, rahatsız olmuyor? Onlar gelincede bu sekildemi giyiniyor?

Niye hayati bu kadar zorlaştırıyorsunuz. Kadının evinde istediğini giyme hakkı var sizin de rahatsız olma. O zaman ne yapıyoruz. Evde değil dışarıda cafede buluşuyoruz.

İyi ki eltinizi seviyorsunuz...Sevmeseniz neler söylerdiniz kim bilir
Ayrıca istediği şekilde giyinir bu sizi hiç ilgilendirmiyor. Rahatsız oluyorsanız görmezsiniz ,görüşmezsiniz.ayrica belki o da sizin giyim tarzınızı sevmiyordur ?

Bu kadar satırları sadece bir kıyafet için miydi iyi ki hepsini okumadım. Oku oku bitmiyordu baydı beni eltinin kıyafeti size ne canım! kafanı sürekli bel altına bağlamamaya çalış. Bu kadar da kari acik sacik diye kafaya takmak pek normal karsilamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…