- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
-
- Konu Sahibi deniz diyette
anamm ne kadar az. 500 kalori falan.Menu istahim yoktu
Öğle 12.30 1 kase yoğurt
1 elma
Ara 1çilek, 1 elma
Aksam
1 tabak yoğurtlu ispanak yemeği
3 yk lor peynir protein olsun diye yedim
Ara 1 kupa süt
Spor yok regl den dolayi agrim var canlarim.
helal olsun sana:)İnsan hafif ve iyi hissediyor gerçekten ☺ Ben de bugün fenayım ama asla bozmam o kadar emeğim varo gün senden kesin söz almalıyız o zaman Cuma günü okulun orda bi pastane var ve Harika pastaları var Oraya gittik, kızlar karşımda pastalar tatlılar yedi ben sadece ıhlamur içtin
Ama gözüme profiterol kestirdim ödülü hak edersem ondan alıcam haylini kuruyorum Cuma’dan berisen de tut kendini beybisiiiiii bu kadar emek verdik ☺
Canim borek disinda cok guzel. Yarin karbonhidart almamaya calis. Sadece protein salata sebze takil.bugün pek yazamadım.
sabah 2 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, 1 börek
öğle ıspanak, yoğurt, 4 kaşık bulgur pilavı
arada 1 gretfurt ve 1 ayva
akşam yine ıspanak.
evde olunca yiyorum dışarı atmam lazım kendimi
bu gidişle olursun canım. en büyük kaçamağın kuruyemiş olsun. kendine 59 hedefi koy ilk önce. sonra 55Sizi yakalamaya çalışıyorum. Kacamak yapmazsam 55 te buluşuruz :) ben 63 gibiyim. Net yazarim yarin.
Az yedim ama karnim şiş reglden istahim yok. Boyle devam ederim umarim.anamm ne kadar az. 500 kalori falan.
tamam öyle yapacam. yürüyüş de planlıyorum. yarın daha güzel olacakCanim borek disinda cok guzel. Yarin karbonhidart almamaya calis. Sadece protein salata sebze takil.
Liliya sana soz veriyorum tartida 59 gorene kadar buyuk kacamak yok. Cıscos antidiyet şeyler yemeyeceğim. Hedefim önce 59. Sonra bakarim :)bu gidişle olursun canım. en büyük kaçamağın kuruyemiş olsun. kendine 59 hedefi koy ilk önce. sonra 55
Yürüyüş süper olur kanka. Çocuğu parka cikar hic biri olmazsa :)tamam öyle yapacam. yürüyüş de planlıyorum. yarın daha güzel olacak
Bilmiyorum her yer farkli mi, isinma oldu sonra o alet üzerinde mekik çektirdiler, table tab pozisyonunda yaptırdılar her hareket 1-2dkydi heralde zTen 30 dk ama cok zordu benim için baska hareketler aklımda. DegilCanim hos geldin. Bilgilendirme icin tesekkur ederim. Benim dizlerde sıkıntı var. Hoca ile görüşmedim daha.
Eger squat tarzi seyler varsa yapamam.
Herkes cok zor diyor, kimi sadece çıkıp iniyormus o ise yaramaz zaten. Benim spor gecmisim iyidir ama 3 yildir totomu kaldıramıyorum.
harikasın canım yapacaksın olacak eminim. 59'u gördüğünde hissedeceğin mutluluk hepsine değer.Liliya sana soz veriyorum tartida 59 gorene kadar buyuk kacamak yok. Cıscos antidiyet şeyler yemeyeceğim. Hedefim önce 59. Sonra bakarim :)
Söz SÖZ SÖZ... 59 HEDEF 59
Süpersin kanka aynen devam et, ben de spor yapamadım regl olunca olmuyor hatta erkenden yattım uyudumMenu istahim yoktu
Öğle 12.30 1 kase yoğurt
1 elma
Ara 1çilek, 1 elma
Aksam
1 tabak yoğurtlu ispanak yemeği
3 yk lor peynir protein olsun diye yedim
Ara 1 kupa süt
Spor yok regl den dolayi agrim var canlarim.
kesinlikle çok doğru çok güzel bir yazıDiyetisyen yazıları okudum düşündüm derledim topladimmm...
Her yedigimiz lokma vucuda kalori olarak dönüyor.
1 dilim baklavayi dengeleyebilirsin ama 1 kilo baklavayı dengeleyemezsin
O yuzden kacamak yapsan bile kararinda yap.
ne de olsa bir tane yedim, biraz daha yeyim diye düşünme
1 taneyi telafi edebilirsin ama sayi arttikca yağa dönüşüyor hepsi.
Amaaan bugünde gezme var tabagimda ne varsa yeyim, aksam yemek yemem, yarin ac gezerim, diye düşünme
Aksam da ye yarin da ye, ama az az protein ve salata olacak sekilde ye... dengelemek icin o gezmedeki pasta çeşitlerinden 1-2 tanesini ye. Aksama da hafif ye, ertesi gune de hafif ye.
Diyeti bozup karbonhidarata gömülmek, bi pastayi bitirene kadar krizden cikmiscasina yemek, nedemek biliyor musun
Ertesi gün yine karbonhidarat krizine girmek, doymamak, iradeni kaybetmek, yemek yeme duzeninin bozulmasi, diyete yeni baslamis gibi tatli krizi yasamak demek...
O yuzden lutfen kararinda kacamak yap. Kendini sev. Sağlığına zararli kh lari nefsini yenecek kadar ye. Birak yarim kalsin. Midene degil çöpe gitsin, çünkü o sana zararli. Psikojine, diyetine, sağlığına zararli.
Kazanan sen olacaksin.
aslında yürüyüş dediğim park:) park15 dakika mesafede uzak yaniYürüyüş süper olur kanka. Çocuğu parka cikar hic biri olmazsa :)
Hiç hareket etmemekten iyidiraslında yürüyüş dediğim park:) park15 dakika mesafede uzak yani
şu ekmeği hayatından çıkarsan?Canlarım dün erkenden uyuyakaldım, sabah tartıldım 58.2 çok moralim bozuldu ya. Biliyorum regl ilken tartılmamalıyım ana tutamadım kendimi
Kahvaltıda yine reçel yedim 1 tatlı kaşıgı
2 dilim tam buğday ekmeği
Peynir zeytin
Kaşar peyniri
Yumurta
Domates
Salatalık
İki ceviz 4 gin kurusu
1 bardak yarim yağlı süt.
Afedersiniz ök.z gibi yedim
Bundan sonra saat başı elmayicem. Akşam da kesin Leslie 3 mil yapcam. Şimdiden yazayım da tembellik yapmam