- 10 Şubat 2019
- 1.035
- 1.003
- Konu Sahibi deniz diyette
Diyetisyenler veriyor amaşu ekmeği hayatından çıkarsan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyetisyenler veriyor amaşu ekmeği hayatından çıkarsan?
Amiiiiinnnçoook güzel bir gün olsun hepimizee
canım onlar işini bilmeyenler. ekmekle ilgili gerçekleri bir bilsen.. en basiti çabuk acıktırması.Diyetisyenler veriyor ama
Ay ne bilim zaten bu elma diyeti beni sarmadı regl dönemine de denk gelince yarın da değişiklik olmazsa tartıda protein diyetine devamcanım onlar işini bilmeyenler. ekmekle ilgili gerçekleri bir bilsen.. en basiti çabuk acıktırması.
Ohhh afiyet olsun ben de öğleden sonra içicemkayfe içiyorum gelin buyrun :)
Hareket iyidir kuzu, ben de bi temizlik yapayım diyorum okuldan sonra balkonları yıkarım havalar güzelleşti balkon keyfi yapılır Temizlik üstüne bi de 3 mil Leslie yaptım mı değme keyfimemarkete gittim geldim yarım saat yürümüş oldum:) kızım şimdi uyudu, uyansın parka gidecez
ailenle mi yaşıyorsun? ohh miss balkonda çay kahve en sevdiğim :))Hareket iyidir kuzu, ben de bi temizlik yapayım diyorum okuldan sonra balkonları yıkarım havalar güzelleşti balkon keyfi yapılır☺ Temizlik üstüne bi de 3 mil Leslie yaptım mı değme keyfime
eşime pasta yapıyorum:/ tam bir pasta canavarı. bana da zor oluyor yemeden durmakAy ne bilim zaten bu elma diyeti beni sarmadı regl dönemine de denk gelince yarın da değişiklik olmazsa tartıda protein diyetine devam☺
Yalnız yaşıyorum bebeeem Ailem Konya’da. Seçim zamanı ziyarete gidicem inşallah şaşıracaklarailenle mi yaşıyorsun? ohh miss balkonda çay kahve en sevdiğim :))
Ah ben de öyleyim ama yedik de ne oldu hep kilo hep yağ diren zuzu yapabilirsineşime pasta yapıyorum:/ tam bir pasta canavarı. bana da zor oluyor yemeden durmak
Hoşgeldin aşkitomSelam kizlar yeni geldim. Sabah tartildim 62.9 um. Bende de sislik var. Memnun değilim tartidan. Neden böyle oldu bende gıcık oldum
Hos bulduk yavrumHoşgeldin aşkitom
Kafana takma kuzum regl dönemi çok normal, Pazar 57.2 idim bugün 58.2 regl şişkinliği!!! Senin de öyledir , üç beş gün tartılmayalım bence.
Kuzu çay içmeyeyim diye süt içtimzaten sevmedim ben bu elma şeysini yarın protein diyetine başlıcam yenidenliliya kolay gelsin. Benim de bugün incirli kremali pasta yapmam lazim. Yarin gezme var demistim size. Ona gidecek.
Ates böceği kanka afiyet olsun. Zararli birsey yok ama azıcık fazla kacmis gibi.
Ekmeğe lafim yok. Ama süt ne alaka birde hem zeytin hem ceviz ayni anda fazla. Diyetisyene uyacaksak buna da uyalim
Hahaha o benim için daha zor olurdu çenemi tutmakHos bulduk yavrum
Kızlar size baska birsey için daha soz vermek istiyordum ben.
Yarinki gezmede ve genel anlamda esimin tarafi ile görüşünce" hihi evet" insani olacagim. Gereksiz konuşmak yok. Fikir belirtmek yok. Dinleyici konumunda hihi evet deyip geçeceğim soz veriyorum. SÖZ
Bende hep kendime söz veriyorum neden bunsozu tutamıyorum neden her konuda bor fıkrım var nedenHos bulduk yavrum
Kızlar size baska birsey için daha soz vermek istiyordum ben.
Yarinki gezmede ve genel anlamda esimin tarafi ile görüşünce" hihi evet" insani olacagim. Gereksiz konuşmak yok. Fikir belirtmek yok. Dinleyici konumunda hihi evet deyip geçeceğim soz veriyorum. SÖZ
Ben samimiyetsiz ortamlara gelemiyorumBende hep kendime söz veriyorum neden bunsozu tutamıyorum neden her konuda bor fıkrım var neden