- 10 Şubat 2019
- 1.035
- 1.003
-
- Konu Sahibi deniz diyette
Senin de MEnü süper liliikahvaltı:
1 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates
arada türk kahvesi
öğle yemeğini akşam üzeri yedik.
yeşil mercimekli ıspanak, 3-4 kaşık bulgur pilavı, 1 kase yoğurt
Bana uyar o zaman Salı Cuma yapalım mı ben bi hafta duramam☺süper menü olmuş. yarın mı tartılıyoruz şimdi? bence yarın tartılalım. ama tartı günleri cuma olsun ne dersiniz? A Atesbocegi41
olur hem haftada 2 kez daha iyi olur:))Bana uyar o zaman Salı Cuma yapalım mı ben bi hafta duramam☺
Kızlar sizin de karnınızdan garip garip sesler geliyo mu
Gayet güzel canim .Bu arada ben de kahvaltımı yazmıştım, ona ek olarak dukan Birası yapıyorum işk diyete başladığımda yapmıştım 15 gün. Şimdi yine başladım üç gündür onu içiyorum. Ve bir kilo elma yedim üç litre su içtim. Şimdi Leslie 3 mile yapıcam Canlar
Yok kiz şubat 28 çektiğinden gec gibi geliyor bizeMenün süper canım benim ☺Ben de bugün regl olacaktım olmadım yeme düzeninden mi gecikti bilemedim ya
Aynen cuma olsun. Sali da takip icin olursüper menü olmuş. yarın mı tartılıyoruz şimdi? bence yarın tartılalım. ama tartı günleri cuma olsun ne dersiniz? A Atesbocegi41
Cok güzel eksi getirecek menukahvaltı:
1 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates
arada türk kahvesi
öğle yemeğini akşam üzeri yedik.
yeşil mercimekli ıspanak, 3-4 kaşık bulgur pilavı, 1 kase yoğurt
Valla içerde kaçak kat çıkıyor olabilir garip sesler geliyor
BeNim karnim da ses yok şişlik var regl muhabbeti
Yok canım tam dün gelmesi gerekiyordu ay ne bilem belki yarın olur rahatlarımYok kiz şubat 28 çektiğinden gec gibi geliyor bize
Başla kanka güzel oluyorDukan birasi bende yaptim icmek nasip olmamıştı. :)
Tekrar baslayim bende öödematariz
Günaydın canım şükür iyiyim sen nasılsın,Günaydın kızlaaar nasılsınız
haydi toplaşın :)
iyiyim canım sağol:) ben de söz veriyorum.Günaydın canım şükür iyiyim sen nasılsın,
Söz veriyorum size bugün kaçamak yok ☺
Sabah tartıldım ancak regl olduğum için kesin kilo değil bu muhtemelen, 57.7 ☺
Süpersin kanka maşallah sana, inşallah hepimiz hedefimize ulaşıcazSelam kizlar. Sizin kilonuzu kıskanıyorum. Bende düşeceğim insallah.
Bende soz veriyorum kacamak yapmayacağım.
Bugün istahim yok reglimin 1. Günü böyle olurum, bunu firsata çevirmek istiyorum.
Simdilik 1 kase yoğurt 1 elma bolsu cay takildim
Eve gidince de böyle hafif devm edersem yarin -500 gelirim.
kapışalım beybisiEvet biraz daha düşer o yüzden moral bozmuyorum ☺
Aynı sayılırız liliiii kapışalım mı beybi