- Konu Sahibi deniz diyette
Kabak ise yarıyor kahvaltı iyi yapıp öğlen ve akşam kabak yapayım diyorum inşallah.Dukan denesene bebişim zor değil yaparsın et tavuk yumurta seviyorsan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kabak ise yarıyor kahvaltı iyi yapıp öğlen ve akşam kabak yapayım diyorum inşallah.Dukan denesene bebişim zor değil yaparsın et tavuk yumurta seviyorsan
Kuzum rapor al gitme iyileşene kadar.Günaydın balım çok şükür iyiyim şişlik de kalmadı agrım da üstüne basmamaya çalışıyorum
Sen nasılsın bakalım
Kabak iyi geliyorsa onu yap kuzum bana etkisi yoktu bünyeden bünyeye değişiklik var işte. İnşallah faydasını görürsün balımKabak ise yarıyor kahvaltı iyi yapıp öğlen ve akşam kabak yapayım diyorum inşallah.
İyi hissetmezsem öyle yapıcam bebem yarın ola hayrolaKuzum rapor al gitme iyileşene kadar.
Selam devam eden vR mi
Ben maalesef aldim geri kuzum. Seni gördüğüme sevindim. Simdi 66 gibiyim. O zamanlar 59lara düşmüştüm. Sende durumlar nasilselam canım ben ediyorum ama elmaya değil. sen neler yaptın bakalım
Ben maalesef aldim geri kuzum. Seni gördüğüme sevindim. Simdi 66 gibiyim. O zamanlar 59lara düşmüştüm. Sende durumlar nasil
Slm kızlar bende buralardayım daha aktif olmalıyız.bende kilo alanlardanim 60 tan inmeye başladım şimdi 57 hedef 54 ins ama zorlanıyor um.
Naptin canim.Slm kızlar bende buralardayım daha aktif olmalıyız.bende kilo alanlardanim 60 tan inmeye başladım şimdi 57 hedef 54 ins ama zorlanıyor um.
Canim isvece başlıyoruz dimiNaptin canim.
Pazartesi yeniden basliyoruz
Olur kuzum isvec insallah.Canim isvece başlıyoruz dimi