- 24 Mart 2014
- 5.886
- 1.422
- 38
-
- Konu Sahibi deniz diyette
SAĞLIKLI BİR DİYETMİ PEKİ HANİ PROTEİN YOK YA BİLEMEDİM.SÜT YOK YOGURT YOK ELDEN AYAKTAN DÜŞMEM DEMİ☺ :)Kahvaltı normal kahvaltı iki dilim tam buğday ekmeği ile en fazla sonra da iki saatte bir ekşi yeşil elma yiyoruz. İlk gün 1 kg, 2.gün 1.5 kg, 3.gün 2kg, 4.gün 1.5 kg, 5.gün 1kg diye devam ediyor
Kişiye göre değişiyor tansiyon problemin yoksa düşmezsinSAĞLIKLI BİR DİYETMİ PEKİ HANİ PROTEİN YOK YA BİLEMEDİM.SÜT YOK YOGURT YOK ELDEN AYAKTAN DÜŞMEM DEMİ☺ :)
Arkadaşlarım tüketiyor gün içinde yoğurt, istersen sen de yiyebilirsin o kadar katı olması şart değilSAĞLIKLI BİR DİYETMİ PEKİ HANİ PROTEİN YOK YA BİLEMEDİM.SÜT YOK YOGURT YOK ELDEN AYAKTAN DÜŞMEM DEMİ☺ :)
MUHASEBECİYİM 2 KIZIM VARKişiye göre değişiyor tansiyon problemin yoksa düşmezsinki bende düşük tansiyon var bişey olmadı 2. Gündeyiz biz. Ben bundan önce dukan ve İsveç yaptım açıkcası biraz sıkılmıştım proteinden iyi geldi. Bir hafta yapıp sonra karar vericem☺
Kendinden bahseder misin ☺
Allah bağışlasın,yaş kilo boy ve hedefiniz neMUHASEBECİYİM 2 KIZIM VAR
BOY 165 KİLO 70 HEDEF 60 İKİ SENE ÖNCE DOĞUM YAPTIM GİTMEDİ ZIIKKIM KİLO :)Allah bağışlasın,yaş kilo boy ve hedefiniz ne
Azim ve kararlılıkla başlayıp devam edersen gidiyor canım. Ben de 63.3 ile başladım bak şimdi 57.7 kiloyum( regl oldum dün şişlik ve ödem var ) kararlı olursan yaparsjnBOY 165 KİLO 70 HEDEF 60 İKİ SENE ÖNCE DOĞUM YAPTIM GİTMEDİ ZIIKKIM KİLO :)
Ateşböceği | Özenti | Liliyaa | |||
hedef | 50-52 | ||||
başlangıç | 63.3 | ||||
18.03.19 | 57.7 | ||||
Seni de ekleyeyim mi karar verdin miBOY 165 KİLO 70 HEDEF 60 İKİ SENE ÖNCE DOĞUM YAPTIM GİTMEDİ ZIIKKIM KİLO :)
Merhaba ben poweplate yapmıştım yani yapamamıştim 3 deneme dersi vardi ben 1 kere gittim cok zordu, ama agrilari 1 hafta çekmiştim. Titreşimli bir aletin üzerinde plates hareketleri gibi seyler yapılıyor belli bir süre cok zordu ben kalp krizi getirecem sanmıştımKizlar bir spor merkezi ile konusmaya gidecegim. Umarim guzel gelismeler olur. Powerplate varmis. Siz denediniz mi.
Canim hos geldin. Bilgilendirme icin tesekkur ederim. Benim dizlerde sıkıntı var. Hoca ile görüşmedim daha.Merhaba ben poweplate yapmıştım yani yapamamıştim 3 deneme dersi vardi ben 1 kere gittim cok zordu, ama agrilari 1 hafta çekmiştim. Titreşimli bir aletin üzerinde plates hareketleri gibi seyler yapılıyor belli bir süre cok zordu ben kalp krizi getirecem sanmıştım
Hoş geldin canim. Bizim niyet elma diyeti yapmak ama pek uyamiyoruz.SAĞLIKLI BİR DİYETMİ PEKİ HANİ PROTEİN YOK YA BİLEMEDİM.SÜT YOK YOGURT YOK ELDEN AYAKTAN DÜŞMEM DEMİ☺ :)
Tablo cok guzel olmus ellerine saglik canim.
Ateşböceği Özenti Liliyaa hedef 50-52başlangıç 63.318.03.19 57.7
Bebeğim sen ogretmen olunca dogudasindir diye salladim :)Hahahahha deli ya , ben izmitteyim ki ne dogusutitreştiriyor mu anam daha neler görcez
57.2 :)Evet hanımlar kilo bildirimi yapalım
57.7 benim
Hahahahaha cok güzel aferin sana helal olsun.İnsan hafif ve iyi hissediyor gerçektenBen de bugün fenayım ama asla bozmam o kadar emeğim var o gün senden kesin söz almalıyız o zaman Cuma günü okulun orda bi pastane var ve Harika pastaları var Oraya gittik, kızlar karşımda pastalar tatlılar yedi ben sadece ıhlamur içtin
Ama gözüme profiterol kestirdim ödülü hak edersem ondan alıcam haylini kuruyorum Cuma’dan berisen de tut kendini beybisiiiiii bu kadar emek verdik
Sizi yakalamaya çalışıyorum. Kacamak yapmazsam 55 te buluşuruz :) ben 63 gibiyim. Net yazarim yarin.57.2 :)