- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
-
- Konu Sahibi deniz diyette
oo çok iyi sakın bozma eksi garanti :)Selam kizlar. Sizin kilonuzu kıskanıyorum. Bende düşeceğim insallah.
Bende soz veriyorum kacamak yapmayacağım.
Bugün istahim yok reglimin 1. Günü böyle olurum, bunu firsata çevirmek istiyorum.
Simdilik 1 kase yoğurt 1 elma bolsu cay takildim
Eve gidince de böyle hafif devm edersem yarin -500 gelirim.
Canim surda saat 3 olmus. Bozmayim artik di mi :)oo çok iyi sakın bozma eksi garanti :)
Regl olmuşsun hadi gözün aydın. Sonunda sislikler gidecek.Günaydın canım şükür iyiyim sen nasılsın,
Söz veriyorum size bugün kaçamak yok
Sabah tartıldım ancak regl olduğum için kesin kilo değil bu muhtemelen, 57.7
Hadi bakalımkapışalım beybisiyarışmak güzel oluyor hırs yaparız :))
Kesinlikle kanka iradene sahip çık şunun şurasında ne kaldı akşamaCanim surda saat 3 olmus. Bozmayim artik di mi :)
Aynen oruc olduğumu düşüneyim. Ramazana hazirlik olur.Kesinlikle kanka iradene sahip çık şunun şurasında ne kaldı akşama
Ever dün gece oldum şükür, 7 gün sürüyo bebişim. Karnım davul gibi dünden beri inse de rahatlasakRegl olmuşsun hadi gözün aydın. Sonunda sislikler gidecek.
57.7 de guzel sen onu 56.7 olarak dusun.
Kac günsurer
Ben 6 gün buluyorum .
O neydi gızKizlar bir spor merkezi ile konusmaya gidecegim. Umarim guzel gelismeler olur. Powerplate varmis. Siz denediniz mi.
ElbetteAynen oruc olduğumu düşüneyim. Ramazana hazirlik olur.
Ben bugun kuş gibiyim. İstahim gitti şükür. Ama dün cok fenaydim. Aynen saldiracak gibi oldum hayaller kuruyordum :)Ever dün gece oldum şükür, 7 gün sürüyo bebişim. Karnım davul gibi dünden beri inse de rahatlasak
Bu haftayı ii değerlendirelim canım şakın tatlı yeme ben bugün aşerdim resmenama sabır...
Pazar günü tatmin edici bi kiloya inersem kendime ödül vericem artık sonunda
HahahahahaO neydi gızilk kez duyuyom kanka spor şart ben evde lesli yapıyorım 3 mil azıcık da egzersiz
İnşallah anlaşırsın da başlarsın sen de kankacım
Aksam yemek saatini atlattim mi tamamdirElbetteBu saate kadar yptıysan bundan sonra daha kolay, oyalanacak bişeyler bul
İnsan hafif ve iyi hissediyor gerçektenBen bugun kuş gibiyim. İstahim gitti şükür. Ama dün cok fenaydim. Aynen saldiracak gibi oldum hayaller kuruyordum :)
Sen uzun zamandir dikkat ediyorsun. Benim bu carsamba gezme var. Benim korkum o gün.
Bozmazsam bu haftayi iyi degerlendiricem. Biraz diyete guzel devam etmem lazim. Hayellerime az kaldi.
Hahahahha deli ya , ben izmitteyim ki ne dogusuHahahahaha
Titreşim veriyor vucuda. Sen doğunun ucra köyünde bulamazsin ondan :))) sehir merkezine gel
Merhabalar
Kahvaltı normal kahvaltı iki dilim tam buğday ekmeği ile en fazla sonra da iki saatte bir ekşi yeşil elma yiyoruz. İlk gün 1 kg, 2.gün 1.5 kg, 3.gün 2kg, 4.gün 1.5 kg, 5.gün 1kg diye devam ediyorNASIL BİR DİET ŞEKLİ BİRAZ BİLGİ PLEASE :d